Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimkide çiçek alacak diye çook mutlu heyecanlı eşim bu gider öğretmenim size çiçek alacağız der kesin diyor :KK70::KK70:ki kesin der tutamaz :KK70:
A ha ha çok tatlı ya:KK70: benimki de söylerdi bu sefer söylememiş hayret :KK70: birde şiir ezberledi. Yarın yoğun bir gün okuma yarışmaları var birde :KK36:

ayy yarın arkadaşla tost yiycez iş yerinde
evden ekmegimi kaşarımı hgetircem
yanına domates-zeytin filanda
ben tek tostla ertesi güne naısl duracam ?

yanına köz patlıcan kırmızı biber olur dimi tostun çayla olur olur güzel olur:KK75:
köz güzel olmaz mı herşeyle güzel olur be banu
çok canım çekti ayyyyyyyyyyyyy:kk77:
Kirmizi et degildi. Zaten cok azdi o da. Modum dusuk bugun. Disarisi da cikilacak gibi degil, ne yapsam ki evde . Aslinda bugun meyve yemek istemiyordum. Iste ablam gelince azittim biraz canim kaptanimo_O
kutsal perşembede mod düşüklüğü kabul olunmaz :63::KK11:

yanına köz patlıcan kırmızı biber olur dimi tostun çayla olur olur güzel olur:KK75:
hahahah:KK70: masummmm işte bu bugün bitmeden yarını düşünüyorsak biz doğru yoldayız :21::21:

begum75 begum75 el emeğin olsun dedin ta. Bugün eşe karton çanta al hediyeyi vermek için dedim, sonra ya ben yaparım fon kartondan dedim o sonra keçe ye dönüştü :confused: keyif aldım yaparken :KK66:

kız ben dedim diyemi yaptın :KK45:
eline emeğine sağlık çokta güzel olmuş:nazar::KK9:,güzel günlerde kullansın öğretmeniniz:KK9:

ah begüşümmm kıyamam
üşütmüşsün kesin.. tüh ya :KK43: eve gidince yat uyu emi

yemeğim yok,çamaşır yıkamam lazım :işsiz:
evime gidince geçer o,galiba evimi özledim:KK200:

Kizlarrr
Gelmek istiyorum gelemiyorum
Cok is var coook
Masummm evragi buldum sukurler olsun
Opuldunuz
hadi gözün aydın akşamcı:halay:
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim eflalim:KK60:

köz patlıcan biber süper olur masum birazda beyaz peynir,zeytin:kk77:

Ayyy şu an yazdıklarının hepsini yiyebilirim :ruh:

eline emeğine sağlık çokta güzel olmuş:nazar::KK9:,güzel günlerde kullansın öğretmeniniz:KK9:

Aklıma sen geldin yaparken ;)

A ha ha çok tatlı ya:KK70: benimki de söylerdi bu sefer söylememiş hayret :KK70: birde şiir ezberledi. Yarın yoğun bir gün okuma yarışmaları var birde :KK36:
oyyyy yürekleri pır pır bu kuzuların :KK68::KK68::KK68: dün öğretmeni Subhaneke duasını öğretmiş öyle mutlu oldum ki evdede tekrralıyoruz sürekli :cry:

Sabahtan beri yine su kesik duş almam lazım, daha spor yapamadım. Eltime beş dakika inerim dedim, oyyy ne zaman yapıcam gözümde büyüyor :KK43:
neden sürekli sular kesiliyor sizin orada? var mıymış sebebi?
duygusal minnak :KK200:

Ya ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldum :( tamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa :(
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım :(

Kizlar istahimi aciyorsunuz :KK45: keyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe :kk77:

Ya ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldum :KK43: tamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa :KK43:
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım :KK43:
Bende leslie yapacağım gerçekten bacaklar harika oluyor çok özledim o halimi :KK51:

oyyyy yürekleri pır pır bu kuzuların :KK68::KK68::KK68: dün öğretmeni Subhaneke duasını öğretmiş öyle mutlu oldum ki evdede tekrralıyoruz sürekli :cry:
Ayy ada o ezberler insanı çok duygulandırıyor :KK61: benim paşam za ilk Kuranı Kerim e geçendi, geçen gün kreş öğretmeni ile konuştuk hala görüşüyoruz, ensar çok zekiydi annesi diyor, insan çok mutlu oluyor. Okumayı öğrendi deyince öyle dedi yani, şaşırmadım diyerek.
Senin kuzuna da maşallah Allah zihin açıklığı versin

köz güzel olmaz mı herşeyle güzel olur be banu
çok canım çekti ayyyyyyyyyyyyy:kk77:

kutsal perşembede mod düşüklüğü kabul olunmaz :63::KK11:

ay evet olur çok güzel olur az da maydanozz, sen gel bana yapayım sanaaa kız
bir sürü koydum yazdan dolabaaaaa

hahahah:KK70: masummmm işte bu bugün bitmeden yarını düşünüyorsak biz doğru yoldayız :21::21:

heee sen gel anneme anlat onu
çok bogazıma düşkünmüşüm
böyle zayıflanırmıymışş:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
süreekli yemek düşünüyormuşum:KK70::KK70:

Ayyy şu an yazdıklarının hepsini yiyebilirim :ruh:

eflalimmm ye bişeyler
sonrası fena oluyor canom, ellleirne saglık çok güzel hediyeler:KK200:

sağol canım.. sanada çoook geçmiş olsun öksürük en iyi terayağlı pekmez iyi geliyor canım bi dene .. sabah akşam bir kaşık yap iç .. kızıma yaptım bayağı iyi geldi bir kaç gün devam et canım şifa olsun :KK68::KK68:
Sağol cnm dün akşam yatmadan yaptım ama pek etkisi olmadı

Back
X