Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ada o ezberler insanı çok duygulandırıyor :KK61: benim paşam za ilk Kuranı Kerim e geçendi, geçen gün kreş öğretmeni ile konuştuk hala görüşüyoruz, ensar çok zekiydi annesi diyor, insan çok mutlu oluyor. Okumayı öğrendi deyince öyle dedi yani, şaşırmadım diyerek.
Senin kuzuna da maşallah Allah zihin açıklığı versin
maşallah kuzuna :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: amin cümlemizi evladına ..darısı benim kızıma bizde istiyoruz öğrensin diye inşallahhhhh :dua::dua:şimdilik öğrenmeye çok meraklı öğrenmeye aç resmen inşallah böyle devam eder...

Screenshot_2017-11-23-17-07-25-010.webp hep bu reklam cikiyor karsima. Acaba ne yapabilirim :işsiz:

ay evet olur çok güzel olur az da maydanozz, sen gel bana yapayım sanaaa kız
bir sürü koydum yazdan dolabaaaaa

heee sen gel anneme anlat onu
çok bogazıma düşkünmüşüm
böyle zayıflanırmıymışş:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
süreekli yemek düşünüyormuşum:KK70::KK70:

eflalimmm ye bişeyler
sonrası fena oluyor canom, ellleirne saglık çok güzel hediyeler:KK200:
hahahaha :KK70::KK70::KK70: ben bu yaz annemi gördüğümde zayıfladığıma telde pek inanmamış ki beni gördüğünde şok olmuştu 67.600 falandım gittiğimde ....ablam durup durup ayyy ada çok güzel olmuşsun dedi annem böyle hıh bende veririm ki dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ben senden daha çabuk veririm benim metam çok hızlı dedi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aklıma sen geldin yaparken :KK66:
:KK200:

oyyyy yürekleri pır pır bu kuzuların :KK68::KK68::KK68: dün öğretmeni Subhaneke duasını öğretmiş öyle mutlu oldum ki evdede tekrralıyoruz sürekli :cry:
oyy yesinler onları,bide dilleri yarı döner yarı dönmez ne tatlı oluyolar:nazar::KK37:

Ya ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldum :KK43: tamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa :KK43:
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım :KK43:
çok yanlış amaç kilo vermek ama sağlıklı vermek,aç kalarak kıtlığa sokma kendini,akşam doğru hafif bişeyler ye iç

Kizlar istahimi aciyorsunuz :KK45: keyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe :kk77:

:skandal:sakın bugün yapayım deme

Geçmiş olsun ballı çörekim mideni mi üşüttün acaba eve gittiğinde nane limon yap olmadı :KK43:
sağol kuzucum:KK60: eve gidince yapayım evet,aslında burdada mazleme varda üşendim:işsiz:

Bende leslie yapacağım gerçekten bacaklar harika oluyor çok özledim o halimi :KK51:
bacaklarım hiç harika olmadı
hep kalın kalas gibi:duduk:
Ayy ada o ezberler insanı çok duygulandırıyor :KK61: benim paşam za ilk Kuranı Kerim e geçendi, geçen gün kreş öğretmeni ile konuştuk hala görüşüyoruz, ensar çok zekiydi annesi diyor, insan çok mutlu oluyor. Okumayı öğrendi deyince öyle dedi yani, şaşırmadım diyerek.
Senin kuzuna da maşallah Allah zihin açıklığı versin

:nazar::nazar::nazar:bütün çocuklara

@MiuLego begum75 begum75 aralıklarla yapılan squat ne kadar işe yarar o_OBegüş önceden konuştuğumuz gibi her lavaboya gidişimde 10 tane yapıyorum şuanda 30 oldu gidene kadar 50 olacak :halay:

bende yapıyorum 1 ay olmuştur heralde ama hala bi etki yok
olan tek etki üst bacaklarımdaki ağrı :KK43:görüntüde kaslarda değişiklik yok:işsiz:

evet bir gül 5 tl süslenince falan o gül 10 tlyi bulur....benim elim çok açık yaa benimki de kötü hiç hesap kitap yapmıyorum Allahtan eşim tutumlu cimri de yoksa oooo benden bişey olmazdı. çok kötü bişey benimki alırım sepete atarım bişeyi beğendiysem ne kadardır daha ucuzu varmıdır bakmam eşim çok uyarır beni he he derim sonra yine bildiğimi yapıyorum...

Bende eskiden öyleydi m ama şunu öğrendim tutumlu olmak lazım. Bende esimi uyariyorum alma etme yapma
Eskişeden hiç deildim n bulsam alırdım haaayat öğretti :)tutumlu olmayı :))

:KK200:

oyy yesinler onları,bide dilleri yarı döner yarı dönmez ne tatlı oluyolar:nazar::KK37:

çok yanlış amaç kilo vermek ama sağlıklı vermek,aç kalarak kıtlığa sokma kendini,akşam doğru hafif bişeyler ye iç

:skandal:sakın bugün yapayım deme

sağol kuzucum:KK60: eve gidince yapayım evet,aslında burdada mazleme varda üşendim:işsiz:

:nazar::nazar::nazar:bütün çocuklara

olan tek etki üst bacaklarımdaki ağrı :KK43:görüntüde kaslarda değişiklik yok:işsiz:
aynen öyle diileri tam dönmüyor sürekli tekrarlıyoruz bastıra bastıra ;)

Ya ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldum :KK43: tamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa :KK43:
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım :KK43:
bu hafta değil.. ama haftaya cuma aç kalma düzeni değiştirelim.. cuma sabah kaç kiloysan o.. sonraki haftalar da ona göre olur zaten.. ilk hafta sıkıntı sadece..

Kizlar istahimi aciyorsunuz :KK45: keyfim de yok zaten. Gider bi suru set yapar yerim persembe persembe :kk77:
denemek bedava
745466_od845.webp

Halledeceğiz kuzum elimizden kurtulmaz leslie hemen bizi kendimize getirir :KK31::KK71:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
hahahaha :KK70::KK70::KK70: ben bu yaz annemi gördüğümde zayıfladığıma telde pek inanmamış ki beni gördüğünde şok olmuştu 67.600 falandım gittiğimde ....ablam durup durup ayyy ada çok güzel olmuşsun dedi annem böyle hıh bende veririm ki dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ben senden daha çabuk veririm benim metam çok hızlı dedi :KK70::KK70::KK70::KK70:

ahahahahahahaha kıskanmış teyzemmm:-):-):-):-):-)

Bende eskiden öyleydi m ama şunu öğrendim tutumlu olmak lazım. Bende esimi uyariyorum alma etme yapma
Eskişeden hiç deildim n bulsam alırdım haaayat öğretti :)tutumlu olmayı :))
en güzeli işte ben bi türlü kavrayamadım onu... bende eşime alalım alalım mı hadi hadi çocuk gibiyim :oops:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

hemde nasıl ben yemesem veririm kiii diyor tabii anne verirsin dedim tabii bunları söylerken koca bir kase dondurma yiyor ;))):KK70:ama çok kilo almştı masumm normalde en fazla 72 olurdu 82 olmuştu ben gittiğimde...kilo almışssında diyemiyorsun sıkıysa deeee:KK70::KK70::KK70:ödemdir anne ödemdir dedim.... hemen kabul ediyor he ödem yoksa kilo almadım diyor pek fena kız...

Kuzum uzun süre devam etmek gerekiyor neyse ki hareket iyidir bir zararı olmaz tabi :KK53:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

La bu millet ne cins ?
X akrabamın şehir dışında düğünü vardı ... durumumdan mütevellit gidemedim .
Y akrabamda :) gidersen beni de al demişti ... yok dedim gitmiyorum .
Düğünden sonrada konuştuk ... gidemedik vs..

Şimdi aramış ... bana yemin et .. sen düğüne gitmişsin

O nerden çıktı dedim , eee görmüşler seni.

Dedim heee seni düğüne kadar sırtımda taşıyacağım için gitmiyorum dedim ama gittim :KK62:

Neyse yaşına verip sustum ...

Öyle bi anı işte :KK53:

La bu millet ne cins ?
X akrabamın şehir dışında düğünü vardı ... durumumdan mütevellit gidemedim .
Y akrabamda :) gidersen beni de al demişti ... yok dedim gitmiyorum .
Düğünden sonrada konuştuk ... gidemedik vs..

Şimdi aramış ... bana yemin et .. sen düğüne gitmişsin

O nerden çıktı dedim , eee görmüşler seni.

Dedim heee seni düğüne kadar sırtımda taşıyacağım için gitmiyorum dedim ama gittim :KK62:

Neyse yaşına verip sustum ...

Öyle bi anı işte :KK53:
ağız yoklamış canım ben demiyorum kolu komşu diyor misaliiii :KK11:

Back
X