Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy komik bir şey oldu yani gülermisin ağlarmısın :rolleyes:öğretmenin yarın doktor kontrolü varmı bizim kutlama yattı :KK70: pazartesine kaldı, tamam olsun da çiçekler bende su da şu an:KK53: solmaz dimi:KK17::KK17::KK17:
Aksam kar attıyordu birde cogalırsa tatil yapılır :rolleyes::KK17:yarın veliler sende gel diye mesaj atıyolar:confused:

Aksam kar attıyordu birde cogalırsa tatil yapılır :rolleyes::KK17:yarın veliler sende gel diye mesaj atıyolar:confused:
Yaa Efser bir sürü şey hazırladım :( oğlum da hevesli . Ben üzüldüm. Niye gitmiyorsun ki. Ben oğlum için gidiyorum. Şiir ezberledi siz verdim yanında olucam diye

Sahur çok az değil miii

Bi doktora daha göster canım içine sinmediyse nolur nolmaz.. çok çok geçmiş olsun
Bugün karbon almama günü peşembe :deli:canım ben peyniri ekmeksiz sevmiyorum o yüzden bugün için özel bir durum...yarın cuma oldugu için malum listede var en ufak ayrıntı bizim için kardır:confused:

Aha benim gibi çamaşır suyu hastası biri daha coook seviyorum kendisini mis gibi kokuyor
Ayy o sevilmez mi hiç :KK8: bir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon :KK70: adam da panik oldu tabi çok sevdiğimi bildiği için :KK70:

ama tableti tak şarja unutma :KK43:
biz özlüyoz çok ki:110:

vaytım aynen abur cuburla beslenme gece ayaküstü yemeklerle doymalar yaptı bizi böyle.. ama artık bitti.. şükür senin de yeme düzenin güzel oturdu.. burdan kopuyorsun da.. bozulmaz daha o düzen kuzum

kız demeee:skandal:artık indirim demeyin:skandal:ay battım çok fenaaa:skandal:

ben de bilerek yemiyorsun sandım eksi gelmek için falan:skandal:dedim noluyoruz yoğurttan da mı kısıyor eflalim

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:burdayım ve tertemizim banuuu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ilk cümleye iyi güldüm ama içim rahat okudum he yazıyı.. yoksa alıp gömüldü yedi mi diye paragraf bitene kadar heyecandan:rolleyes:

şifa olsun ada inşallah

kız koptum ya hahahahahaha:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu hafta değil hedef.. ne gelirse gelsin.. eksiliyor mu ? evet:confused:önemli olan bu.. artıları hemen göndermesen fazla çıkacaktı en azından onu aştık:KK36:

ayyy kabak yemeği candır ama evde karnabahar varken yapma ada.. onu da sonraki günlere yaparsın..

hergün çalış balım..

Eğer ağırlıkla ve yüksek şiddette olsaydı dinlenme günleri olmak zorundaydı kas oluşumu için.. ama bu tempoda gerek yok.. hergün yap :KK60:
Miummm bende özlüyorum valla çokkk..şimdi şarjı var ama el koyarlar..Ata ve YouTube :))

Yaa Efser bir sürü şey hazırladım :KK43: oğlum da hevesli . Ben üzüldüm. Niye gitmiyorsun ki. Ben oğlum için gidiyorum. Şiir ezberledi siz verdim yanında olucam diye
Bizimkler pasta yaptırmislar nasil olacak diye düşundüm bende :deli:hic sorma ya bizimkilerde şarki okuyacaklardi sinifi süslüyecekler cocuklara anlatmak zor yaaa:işsiz:

Ayy o sevilmez mi hiç :KK8: bir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon :KK70: adam da panik oldu tabi çok sevdiğimi bildiği için :KK70:
Benim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez

Çok zararlı özellikle çocuklarınsolunum yollarına deriye azaltin bende azalttim zor oldu ama oluyor dogayada zarar

Ay dehşetle dinliyorummm ben banyoya yoğun sıkınca kokudan dışarı nasıl çıktığımı bilemiyorum :temizlik:

Back
X