Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam kar attıyordu birde cogalırsa tatil yapılırAyy komik bir şey oldu yani gülermisin ağlarmısınöğretmenin yarın doktor kontrolü varmı bizim kutlama yattı
pazartesine kaldı, tamam olsun da çiçekler bende su da şu an
solmaz dimi
![]()
Bundan bende istiyo stop.iyi akşamlar stopKızlar bu aralar gündeme yetişemiyorum önemli olaylarda benide etiketleyin lütfennnnnnnnnnnn
Hım oluyor yani hiç duymamıştım daha önceden doğrudur o zamanCutemom007 evet enfeksiyon sonrası eklem yada koltukaltı bogaz gibi lenf düğümleri şişebiliyor ama icin rahat etmediyse bir cocuk hastanesine götür
Yaa Efser bir sürü şey hazırladımAksam kar attıyordu birde cogalırsa tatil yapılıryarın veliler sende gel diye mesaj atıyolar
![]()
Benim mikemmel öğretmenler günü konseptimi kaçırdınKızlar bu aralar gündeme yetişemiyorum önemli olaylarda benide etiketleyin lütfennnnnnnnnnnn
Vücudun bor cesit tepkisi ama dedigim gibi biryere daha götür icin rahat etsinHım oluyor yani hiç duymamıştım daha önceden doğrudur o zaman
Bugün karbon almama günü peşembeSahur çok az değil miii
Bi doktora daha göster canım içine sinmediyse nolur nolmaz.. çok çok geçmiş olsun
YaaaaaBenim mikemmel öğretmenler günü konseptimi kaçırdın![]()
Ayy o sevilmez mi hiçAha benim gibi çamaşır suyu hastası biri daha coook seviyorum kendisini mis gibi kokuyor
Eki Görüntüle 2071127 Eki Görüntüle 2071128 Eki Görüntüle 2071129 Eki Görüntüle 2071130
Sabahtan beri bunlarla uğraşıyordum. Çok açım bu arada. Yarın yemek yemem 3 ü bulur üstelikbayilmazsam iyi
Miummm bende özlüyorum valla çokkk..şimdi şarjı var ama el koyarlar..Ata ve YouTube :))ama tableti tak şarja unutma
biz özlüyoz çok ki
vaytım aynen abur cuburla beslenme gece ayaküstü yemeklerle doymalar yaptı bizi böyle.. ama artık bitti.. şükür senin de yeme düzenin güzel oturdu.. burdan kopuyorsun da.. bozulmaz daha o düzen kuzum
kız demeeeartık indirim demeyin
ay battım çok fenaaa
ben de bilerek yemiyorsun sandım eksi gelmek için falandedim noluyoruz yoğurttan da mı kısıyor eflalim
burdayım ve tertemizim banuuu
ilk cümleye iyi güldüm ama içim rahat okudum he yazıyı.. yoksa alıp gömüldü yedi mi diye paragraf bitene kadar heyecandan
şifa olsun ada inşallah
kız koptum ya hahahahahaha
bu hafta değil hedef.. ne gelirse gelsin.. eksiliyor mu ? evetönemli olan bu.. artıları hemen göndermesen fazla çıkacaktı en azından onu aştık
ayyy kabak yemeği candır ama evde karnabahar varken yapma ada.. onu da sonraki günlere yaparsın..
hergün çalış balım..
Eğer ağırlıkla ve yüksek şiddette olsaydı dinlenme günleri olmak zorundaydı kas oluşumu için.. ama bu tempoda gerek yok.. hergün yap![]()
Bizimkler pasta yaptırmislar nasil olacak diye düşundüm bendeYaa Efser bir sürü şey hazırladımoğlum da hevesli . Ben üzüldüm. Niye gitmiyorsun ki. Ben oğlum için gidiyorum. Şiir ezberledi siz verdim yanında olucam diye
Benim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmezAyy o sevilmez mi hiçbir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon
adam da panik oldu tabi çok sevdiğimi bildiği için
![]()
Çok zararlı özellikle çocuklarınsolunum yollarına deriye azaltin bende azalttim zor oldu ama oluyor dogayada zararAyy o sevilmez mi hiçbir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon
![]()
Ayy o sevilmez mi hiçbir kere benimkine mesaj attım çamaşır suyum bitti acil al diye. Bir geldi üç bidon
![]()