- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykum selamBiii Selamm Vereyim Herkeslere ♡♡♡
Ayyyyy ne biçim de yorulmuşum beeee
Eve girdim şimdi yayıldım kaldım
Ablam çay koyuyor belki kendime gelirim![]()
Tok canım arapasi yozgat kayseri konya yorelerinde kışın yapilan kavrulmuş un ve tavuksuyu ile çorba yanınada muhallebi gibi hamuru var ama tuzlu kaşığa azıcık hamurdan aliyorsun corbaya batirip içiyorsun corba genelde çok sıcak acılı vede limonludur sadece çorbasını içeydi sorun olmazdı daSaraycam niye niye balım ya o kadar kiloyu sen verdin ben tk gizliden takip ederdim o kadar sabirliydin ne oldu yapma balım ya yedin al sana vicdan pişmanlık yemeseydin basardim diyecektin ne olur çöz su ısı gel 5 lere yeniden
Arap asi yesil mercimekli hamurlu bi yemek Yozgat yöresine ait
Ablanla barışmasanıza cok sevindim hemde çokBen azcık ablamla muhabbet edeyim emi.. acil bişey olursa telden ulaşın damlarımmmmmm
Seni yiyceeeeeeeeeeemmmmmmmmmm5 badem 1 nescafe kalorili olmaz canısı
Üzmez onlar sana yarın sürpriz yapacaklistedekler beni çok üzüyor ya![]()
gül gül aferin.. yoldan çıkmaya müsat ortam varken.. iyi oldu bunu dediğin.. destek olaydın iyiydi.. malum bugün perşembe..Ay pasta yedim
Çikolatalı aylar sonra
Ama napim![]()
Ters etki yapıyorlar balım üzülme sen bak gor yarın eksilerilistedekler beni çok üzüyor ya![]()
gel valla ihtiyacım var çokGeleyim mi listeye![]()
Neden acepBunu bugün bikaç yerde gördüm ne ola ki bu kara cuma neden böyle deniyor ?
sevinmem ki ama eksi gelse de..Ters etki yapıyorlar balım üzülme sen bak gor yarın eksileri
iyiyim kuzucum sağolsaydin78 balım iyi misin ses ver kuzum
iyiyim kuzucum sağoltest günümü bekliyorum
evde ufak yuruyusler masa kur topla ufak tefek islerle geciyor zaman
![]()
Canım aslında kara cuma Amerika da uygulanan milleti alışveriş yapmasını sağlamak için yapılan bir gün ve kara cuma denmesinin sebebi indirim gününde Amerika izdiham sonucu ölenler olmuş o günden sonra bu alışveriş cilginligina kara cuma denmiaNeden acep
keşke olsanız ki yineListede olmayı ben de özledim
![]()