- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Amin balim amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin balim amin
Amiiinn insallah kuzum ay cok heyecan yaptim yaaaa insallah tutmuştur canim benim.cok tesekkur ederimkuzum Amin Allah razı olsun, bugün 3 uncu gündu, 29 u test günümRabbim tedavisiz nasip etsin insallah kuzucum sana
![]()
sağol kuzucum Amin insallah canimNe guzel. Cok sevindim canim. Pek anlamam but islerden ama insallah hersey yolunda gider ve yavrunu Rabbim nasip eder Sana![]()
Amiiinn insallah kuzum ay cok heyecan yaptim yaaaa insallah tutmuştur canim benim.cok tesekkur ederim![]()
Noel alisverisinin baslangici oldugu icin yurt disinda fena indirimler yapiliyor canim. Sukran gununden sonraki ilk cuma yapilir. Turkiyede de var bi kac yildir. Ve yuzde 50 yuzde 80 indirim oluyor. Hepsi burada . Comda da cok indirim oluyorBunu bugün bikaç yerde gördüm ne ola ki bu kara cuma neden böyle deniyor ?
Bekle canım sana yetişeceğim![]()
Bende vaaaarrrrKizlar stepper alam mi faydali mi kullanan var.. bu aksam hepsi burada indirime girecekmis ya bakam indirime girerse alayim dedim... kullananlardan yorum bekliyorum
iyi akşamlar kızlar
Aleykum selam
Öğretmenim senin ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu mutlu olsun
Ne ilgisi var canim. Butun dunya hayatini muslumanlara inat olsun diye yasamiyor. Avrupada ozellikle noel tatili 1 ay once basliyor. Sabahlari erken saatte ayinler duzenleniyor kiliselerde. Evler 1 ay suslu kaliyor, haliyle alisveris cok yapiliyor. Hz. Isa nin dogumunu kutluyorlar sonucta.Belkide bilerek demişlerdir muslumanlar icin en kutsal gün bence onlarin oyunudur bu..
iyiyim kuzucum sağoltest günümü bekliyorum
evde genelde istirahat haline, ufak yuruyusler masa kur topla ufak tefek islerle geciyor zaman
![]()
Yaa benide hevese getiriyonuzBende vaaaarrrr
Ada harika bişey.. yer kaplamaz.. tv izlerken yapılır.. ve bacakları popoyu sıkılaştırıyor inanılmaz.. kesinlikle al derim.. ben zayıflama sürecimde çok kullandım
denk gelmemişim daha önce dikkat etmemişim demek.Noel alisverisinin baslangici oldugu icin yurt disinda fena indirimler yapiliyor canim. Sukran gununden sonraki ilk cuma yapilir. Turkiyede de var bi kac yildir. Ve yuzde 50 yuzde 80 indirim oluyor. Hepsi burada . Comda da cok indirim oluyor
Ne ilgisi var canim. Butun dunya hayatini muslumanlara inat olsun diye yasamiyor. Avrupada ozellikle noel tatili 1 ay once basliyor. Sabahlari erken saatte ayinler duzenleniyor kiliselerde. Evler 1 ay suslu kaliyor, haliyle alisveris cok yapiliyor. Hz. Isa nin dogumunu kutluyorlar sonucta.Belkide bilerek demişlerdir muslumanlar icin en kutsal gün bence onlarin oyunudur bu..
Tamam canim sagolasin .. bakayim gece 12 de ama benim dediğim kucuk degil tutmali yeri var diger ucundada twist aleti var bence guzel olur ..bakayim ne kadar indirime girecekkk:)Bende vaaaarrrr
Ada harika bişey.. yer kaplamaz.. tv izlerken yapılır.. ve bacakları popoyu sıkılaştırıyor inanılmaz.. kesinlikle al derim.. ben zayıflama sürecimde çok kullandım
bende önce böyle düşünmüştüm açıkçasıBelkide bilerek demişlerdir muslumanlar icin en kutsal gün bence onlarin oyunudur bu..