- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Indirime girerse akmaz kokmaz evde bulunsunYaa benide hevese getiriyonuz
Eliptik var diye umursamiyodum ama bu akşam bendemi baksamki biraz pahalı gibi geldi ama yaa
Listede olmayı ben de özledim
![]()
Almazsin ki beni
TutunmusturNefsim canım benim insaAllah bitanem![]()
Bana kalırsa alırım da eşim izin vermez nerden baksan 250-300 tlIndirime girerse akmaz kokmaz evde bulunsun)
Hafta başı 100ü gördüm de 99u görcem mi bakalım![]()
insaAllah EfserimTutunmusturteyzeleri ona bol bol dua yolluyor bizi dinler inşallah
![]()
Kola içinde birsey diyorlar mi kaç gün oldubilmiyorum saymayi bıraktım ama sadece mantık olsrakicmiyorum suan canım hala istiyor yemeklerin yaninaLeslie de hangisini yapıyosun canım ben bi tek 3 mili bulabildim youtube da bana da link atar mısın ?
Benim takip ettiğim diyetisyen kadın da şekeri ekmeği vs tamamen hayatından çıkarmanın uzun süreli olamayacağını max 2 sene olabildiğini sonrasında vücut unutup sen yemeye başlayınca da çabucak geri kilo aldığımızı söylemişti.
Ben tabi daha öncesini bilmiyorum ama bence en sorunlu olduğun kısım neyse ordan başla bence :) bak ben yeni geldim beraber başlarız olmadıAy ne güzel yazdın. Canım çok çabalıyorum bir türlü adapte olamıyorum sanki hic diyet yapmamış gibiyim. Ayrıca en kötüsü nereden nasıl başlıycam bilemiyorum.![]()
Ayy ben bi tepsi yesem yakmaz biliyomusuuunnnBaklava senin mideni yakmiyor mu beni fena yapiyor
Neyse daha çağrı yapmıcam ki..
kızdım şimdi...
yapmıcam işte..
isterse yarına bildirim yapmasınlar
hep bahane hep bahane var
şuan ödev yapmam lazım tonla ödevim varama burdayım
gibi gibi
![]()
insallah Canım mium o kadar mutlu olurum ki dunyalar benim olur ugrasacak hic takatim kalmadi nolur kendiliginden gelsin
ayy cok heyecanli canim benim hayirli olsun insallah melegin tutunmustur sanane zaman test yapacaksin peki?belki cikar simdi yapsan
Tutunmusturteyzeleri ona bol bol dua yolluyor bizi dinler inşallah
![]()
Koz begüş stepper pahalı değil ay ben ucuza aldımYaa benide hevese getiriyonuz
Eliptik var diye umursamiyodum ama bu akşam bendemi baksamki biraz pahalı gibi geldi ama yaa
Hareket ve antrenman bilimleri dalında yapıyon kuzum spor bilimleri fakültesinde :) ünisini de söylemiyim de direk adres olmasınBen tabi daha öncesini bilmiyorum ama bence en sorunlu olduğun kısım neyse ordan başla bence :) bak ben yeni geldim beraber başlarız olmadı
Ayy ben bi tepsi yesem yakmaz biliyomusuuunnnama yemem zinhar yemem yoksa kaptancım listeye almaz
Kaptancım sen nerde yüksek lisans yapıyosun ne ödevi bu kadarr meraklımıyım neyim![]()
Kadın şey diyo ömür boyu sürdüremeyeceğiniz bişeyi diyet yaparken hayatınıza sokmayın yada hayatınızdan çıkarmayın.. mesela her zaman değil ama canın çoook tatlı ve ya kola çekti 16 gibi yiyeceğin meyve öğününü iptal et onun yerine yarım yada çeyrek porsyon tatlı ye. Bu mantıkla sende o meyve yerine yarım bardak içebilirsin :) tabi kaptancım ne der bilmiyorumKola içinde birsey diyorlar mi kaç gün oldubilmiyorum saymayi bıraktım ama sadece mantık olsrakicmiyorum suan canım hala istiyor yemeklerin yanina
kolaya hayırKadın şey diyo ömür boyu sürdüremeyeceğiniz bişeyi diyet yaparken hayatınıza sokmayın yada hayatınızdan çıkarmayın.. mesela her zaman değil ama canın çoook tatlı ve ya kola çekti 16 gibi yiyeceğin meyve öğününü iptal et onun yerine yarım yada çeyrek porsyon tatlı ye. Bu mantıkla sende o meyve yerine yarım bardak içebilirsin :) tabi kaptancım ne der bilmiyorum![]()
Listeyi özledim abla yaUlennnnn seninn neyini alsın kemmik torbası oldun beaa![]()
![]()
Anaaa portakalla sana noldu![]()
![]()
![]()
Ben mat kalem Ruj alacağımya bende kesn dayanamam yine ruj alırım
allaık alıcam
pudra stogu yaparım
eylinerrr![]()
Koz begüş stepper pahalı değil ay ben ucuza aldım
Hareket ve antrenman bilimleri dalında yapıyon kuzum spor bilimleri fakültesinde :) ünisini de söylemiyim de direk adres olmasın
Amiiiiiinnnn canim benim cok sagolllCoco canım Rabbim sana da en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin bii evlat
Ayyy aklıma geldicakil80 da inşallah Allahım
![]()
kolaya hayır