Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Morti rakip oluyor canım yarışa giriyorsunuz en fazla kilo veren kazanıyor. :sampiyon::sampiyon:
Orti ortak Yoldaş gibi bişey :-) :-) :-)

Haftaya bir morti seciyorsun onunla kapışıyorsun en cok kilo veren kazanıyor:sampiyon:

Hemen anlatayım mortiyle kapisiyorsun hangimiz daha çok yenecegiz diye atismak satasmak serbest menüler e spora onuda etiketliyorsun o senin nasıl beslendiğini spor yaptığını görüyor sende onun ona göre düzen tutturuyorsun ve cuma günü kazanan ortaya çıkıyor
Morti edinmeye gelince dişine kimi kestiriyorsan gel morti olalim dersin musaitse olursunuz

İyiymiş yaa.. bende spor listesi gibi grup grup haftalık herkese belirleniyo sanmıştım :) diyet olayına bi adapte olayım hemen bi morti bulur yenerim :KK49:

Begumle benim mide sorunlu canim ondan sordum.. bazen zorunlu yiyemem eger yersem sabaha kadar midem yanar ilac alsam bu seferse mide ilaçları bagirsaga zarar veriyor kısır döngü:KK66:

Bende de gastrit var çok gıcıkk bazı şeyler dokunuyo ama tatlı asla (: rennie içebilirsin yanmaya iyi geliyo ve içinde sadece kalsiyum ve magnezyum var hamileyken bile içebilirsin demişti doktorum

İyiymiş yaa.. bende spor listesi gibi grup grup haftalık herkese belirleniyo sanmıştım :) diyet olayına bi adapte olayım hemen bi morti bulur yenerim :KK49:

Bende de gastrit var çok gıcıkk bazı şeyler dokunuyo ama tatlı asla :-) rennie içebilirsin yanmaya iyi geliyo ve içinde sadece kalsiyum ve magnezyum var hamileyken bile içebilirsin demişti doktorum
Kullandim onuda canim gavisconda nextium da her birşeyden kullandim en iyisi diyet geldi ilaca gerek kalmıyor ;)

sabah
7 zeytin
peynir
domates
1 tk şekersiz kuşburnu marmelatı
1 ceviz
1,5 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

öğlen (mecburen böyle oldu)
dürüm döner (yarısını yedim)
200 mlt acılı şalgam suyu

ara
2 kuru kayısı
1 ceviz

akşam
2 kepçe çorba
1 servis kaşığı az etli sebze
salata
1 dilim ekmek

ara
1 portakal

1,5 lt su

mortim aeben aeben

Bende de gastrit var çok gıcıkk bazı şeyler dokunuyo ama tatlı asla :-) rennie içebilirsin yanmaya iyi geliyo ve içinde sadece kalsiyum ve magnezyum var hamileyken bile içebilirsin demişti doktorum
Canım bu zaten adapte olmak için yapılıyor bekleme yarın bi morti bul kendine

Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege
Benim de yemek aliskanligim yoktu sadece zevk aldım şeyi yerdim eşim şok olurdu hep sabah kalkıp 1 kilo dondurma ile güne başladigim çok oldu ya da cips paketi ile sadece yemiş olmak içi yerdim hep öğlen önüme yemek veya pasta koysalar ben pasta ile öğün geçirirdim. Meyveyi çikolata sos olmadan yediğimi hatirlamam dolabimin bir rafı sırf kola olurdu buluşma da sadece dondurma çeşitleri ama her çeşit tika basa. Dün açtım şaka gibi bezelye nohut fasulye mercimek biber vs şeyler vardı nerden nereye dedim içimden.

Benim de yemek aliskanligim yoktu sadece zevk aldım şeyi yerdim eşim şok olurdu hep sabah kalkıp 1 kilo dondurma ile güne başladigim çok oldu ya da cips paketi ile sadece yemiş olmak içi yerdim hep öğlen önüme yemek veya pasta koysalar ben pasta ile öğün geçirirdim. Meyveyi çikolata sos olmadan yediğimi hatirlamam dolabimin bir rafı sırf kola olurdu buluşma da sadece dondurma çeşitleri ama her çeşit tika basa. Dün açtım şaka gibi bezelye nohut fasulye mercimek biber vs şeyler vardı nerden nereye dedim içimden.
Yok ben kahvaltisiz yapamayanlardanim gerisi benim gibisin ama ne yaptık cozduk bu işi

:KK57: tatli aski buna diyolar her halde

Back
X