Allah rahatlık versin canımİnşallah canım sağol verdiğin güzel Destek için iyi geldin
Bebiş uyumuşken hemen uyuyayım bende
Hayırlı geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahatlık versin canımİnşallah canım sağol verdiğin güzel Destek için iyi geldin
Bebiş uyumuşken hemen uyuyayım bende
Hayırlı geceler![]()
Hayırlı gecelerTamam datlum benim iyi geceler simdidenn![]()
Benim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinsten
Ne güzel acıkmadıysan iyice adapte olmuşsunuz siz ya darısı bana inşallah çok zorlanıyorum bazen çık kız guruptan bi iki ay sonra başla diyor şeytan ama ona uymamaya çalışıyorum
İnşallah bende sizlerden aldığım güçle daha motive olup sıkı sıkı bağlanacak bu işe![]()
Tebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı bana
Yok kız gidermiyim hiç burdan şeytan uğraşıp duruyo da fazla diretemiyo
Bende salı günü 74 ile başladım 3 günde pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum birde uyku diye bişeyde Yok bende saat başı meme mesaisi var sabah 7 de büyük çocuğun mesaisi başlıyor
Şu günler çabucak geçse ne iyi olur![]()
Önemli olan zararın neresinden dönsek kardır inşallah pes etmeden vercez kilolarıBen daha önce 9. Takımdaydım 66 ile izine ayrılmışım şuan 76yım var gerisini sen düşün
Uyku eğitimi işini düşündün mü hiç canım?? Kaç aylıktı bebişin?
Tüm hedefi olan bayanlar inş hedefi nize varirsiniz
İnş
Sen istersen 3-4 gune ogrenirsin halka cevirmegi, Ben biraz zor ogrendim. Belim bacaklarim morardi bi sure. Ama cok eylenceli birsey.Ya keşke benimde öyle şansım olsa merdiven inip çıksam çok güzel ya merdiven inip çıkmak
Birde o Hulolop U çevirmek Bn beceremiyorum yoksa ne bel inceltir o ya
Op beni
Ya sana faydam olsa ne mutlu bana
Spor seni 1 ayda sıkılaştırır
Hedeften hiç sasma
![]()
Dua ile kilo verilseydi hepimiz diyet yapmazdık.![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Tebessüm ile geçireceğimiz bir gün olur inşallah
Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum![]()