Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyigeceler güzeller bugün hava kapalıydı çocukları götürünce yattım 12 ye kadar sonrada işler sıkıştı tabi bide akşam sinemaya götürdüm çocukları anca yatağa girdim.spor bildirimi de yapayım
43 dk eliptik 27 dk jillian konuşmalarındada bişiyler yaptım o yüzden tam hesapladım toplam point 280 nehirnil111 nehirnil111

Benim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinsten :KK53:
Ne güzel acıkmadıysan iyice adapte olmuşsunuz siz ya darısı bana inşallah çok zorlanıyorum bazen çık kız guruptan bi iki ay sonra başla diyor şeytan ama ona uymamaya çalışıyorum
İnşallah bende sizlerden aldığım güçle daha motive olup sıkı sıkı bağlanacak bu işe :dua:

Ben daha önce 9. Takımdaydım 66 ile izine ayrılmışım şuan 76yım var gerisini sen düşün :(

Tebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı bana
Yok kız gidermiyim hiç burdan şeytan uğraşıp duruyo da fazla diretemiyo :sinirli:
Bende salı günü 74 ile başladım 3 günde pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum birde uyku diye bişeyde Yok bende saat başı meme mesaisi var sabah 7 de büyük çocuğun mesaisi başlıyor :KK45:
Şu günler çabucak geçse ne iyi olur:işsiz:

Uyku eğitimi işini düşündün mü hiç canım?? Kaç aylıktı bebişin?

Merhaba hanımlar. Arada girip okuyorum Ama yazamıyorum hiç. Misafirlerim var yatılı çocuklu. Bir de benimkiler zor oluyo 3 öğün yemek çay meyve gezdirme gibi. Ara öğün ana öğün hepsi karıştı bende:cry:nur topu gibi artim var bir de.haftaya anneme gidicem orada biraz daha toparlamaya çalışıcam inşallah. Kendinize çok iyi bakin hayırlı geceler bol eksiler. Yarın hepinize başarılar diliyorum. Öğretmen olan arkadaşlar imin öğretmenler gününü en icten dileklerimle ve dunyanin en güzel mesleğini yapmanın gururuyla kutluyor um.

Şuraya bir iyi geceler ve yarın için güzeeel dilekler temenniler ve bool booool öpücük kondurayımm:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Yarın çok çok önemli bir sunumum var. Dualarınızda unutmayın beni e mi?:KK51:
Bi deee feylesof hasta. Fena üşütmüş. Onla ilgileniyorum. Haftasonu açık öğretim sınavlarım var....:KK14:
Masa başında olmaktan ağrıyan bir adet boynum ve asla durmayan boğazım var:KK12: Evet hunharca yedim dünden beri... Durduramıyorum... Miu affet beni 2-3 güne dönecem ama aşırı stres altındayım... Başka başka problemler derken darmadağınım şu an... Yiyince çözülmeyeceğini bildiğim halde şu an bile durmuyor boğazım. Ama sana söz Pazartesi buradayım...

Her neyseeee hatunlaar hepinizi çoook özlediiim. Etiketlere bile bakamadım inşallah herkes iyidir ve yarın tartılar coşaaaaar:halay::halay::halay::halay::halay: Miu çılgın atar:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ben de fırsat bulabilirsem girip bakacam hemmen...
Hepinizi çok çok seviyor ve çok öpüyorum:KK15::KK15::KK15::KK15:

Ben daha önce 9. Takımdaydım 66 ile izine ayrılmışım şuan 76yım var gerisini sen düşün :KK43:

Uyku eğitimi işini düşündün mü hiç canım?? Kaç aylıktı bebişin?
Önemli olan zararın neresinden dönsek kardır inşallah pes etmeden vercez kiloları
Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu :)

Tüm hedefi olan bayanlar inş hedefi nize varirsiniz
İnş
Ya keşke benimde öyle şansım olsa merdiven inip çıksam çok güzel ya merdiven inip çıkmak
Birde o Hulolop U çevirmek Bn beceremiyorum yoksa ne bel inceltir o ya

Op beni :KK22:
Ya sana faydam olsa ne mutlu bana
Spor seni 1 ayda sıkılaştırır :cool:
Hedeften hiç sasma :stop:

:KK74:
Sen istersen 3-4 gune ogrenirsin halka cevirmegi, Ben biraz zor ogrendim. Belim bacaklarim morardi bi sure. Ama cok eylenceli birsey.
Dediklerini yapacagim canim. Iyi ki varsin. Iyi ki varsiniz hepiniz :KK68:
Oglum uyandirdi uyuyamiyorum :KK12:

Back
X