potansiyeline göre az esracım.. ama her eksi kıymetlidir -500 e üzüleni döverler heralde buralardaBende kilo bildireyim
Gecen hafta :79.00
Bu hafta: 78.5
Fark : 0.5
Az oldu galiba bu hafta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
potansiyeline göre az esracım.. ama her eksi kıymetlidir -500 e üzüleni döverler heralde buralardaBende kilo bildireyim
Gecen hafta :79.00
Bu hafta: 78.5
Fark : 0.5
Az oldu galiba bu hafta![]()
tamam.. tam geçen haftaki kilon.. bakalım spor nasıl eksi getirecekSagol canosumm:*** sabah tartildigimda 55.9 dum bu arada![]()
kurtarın beni kara cumaya takıldım akşama eşim oylum oylum selvi boylum
Mekik yapamıyorum canım çok denedim, bel sokumu mu oluyor Ordaki kemiğim çok acıyor.
bal dillerini yerim
olabilir ivit
ne demek yok kuzum.. benim sana güvenim var
73.2 mi çıktın hülyaaa
mekik eflalim
tamam bekliyorum kuzum kolay gelsin
Olsun yinede kaptanim az benim kiloma gore ins haftaya coklarla gelicem bu hafta biraz daha tempolu olmaliyim bu arada ogretmenler gunun kutlu olsun canim kaptanimpotansiyeline göre az esracım.. ama her eksi kıymetlidir -500 e üzüleni döverler heralde buralarda
dururun dünyayı inecek varEki Görüntüle 2071324
MegastarlarımAhu060812
begum75 @nar_cicegim @Donna_salut
Ultrastarlarım @Antepia27Zeytinlerimm @malipina @Nefs @hatice901217
Eksik sporlarınız var mı beni geçmemek şartıyla söyleyin garibu hafta Begüşün gruba transfer olayım kendi kaptanım olmaktan sıkıldım
@Bonus bu hafta spor yapmadın sanırım kuzum değil mi atlamadım ?![]()
kurtarın beni kara cumaya takıldım akşama eşim oylum oylum selvi boylum
kilo verdim eksideyim desem yermi acep![]()
hemen izin kilona dön hemenKilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum![]()
amin canım inşallah daha çok eksiler de görürsün.. teşekkürler çok ay utanıyorum kız ne öğretmeniOlsun yinede kaptanim az benim kiloma gore ins haftaya coklarla gelicem bu hafta biraz daha tempolu olmaliyim bu arada ogretmenler gunun kutlu olsun canim kaptanim
hülyam 15 günlük mecburi deneme süresi var balım..
Bende bu hafta bahanesiz her gün leslie yapıcam inşaallahaynne cnm
sabahta tam 6 da kalkabnildim
ama yaptım 3 mil lesilemi
zaten leisle iyi güzel veiryorum ben
bu hafta twestera başlıycam 1000 adın ile başlayım diyorum
bacaklar feciat![]()
vay vay vaaaayyyyydururun dünyayı inecek var,spor eklemem lazım
perşembe sporum
25 dk jillan=100 puan + 40 dk eliptik=160 puan+ 20 dakika bölgesel egzersiz=60 puan
toplam= 320 puan
@MiuLego kaptanım hangi hareketleri yapacaktık hatırlamadığımdan ortaya karışık bişeyler yaptım
*jillan yapıldı
* 15x3 set lunge (1 kg ağırlıkla)
* 15x3 set side lunge (1 kg ağırlıkla)
*15x3 set butt bridge
*20x3 set squat (yanlız bu normal squatta sağ dizip acayip ağrıyo sanırım yanlış hareket yaptım)(2 elde 2x1 kg ağırlıkla)
*20x3 set sumo sguat (3 kg dambılla)
*15x3 geriye bacak atma (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
15x3 yerde yatıp yukarı aşağı bacak hareketi (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
tatlıyı yakıyım diye parçaladım kendimi![]()
Hayırlı cumalar herkeseÖğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun
Güzel evlatlar hayırlı bir vatan evladı yetiştireceksiniz eminim
Eki Görüntüle 2071323
@MiuLego kaptanım 52.6 yani geçen hafta ki kiloma indim ama tabi sabitim bu durumda hafta içine bakıldığında bayağı eksideyimÖyle garip bir yerdeyim
Haftaya inşallah geri düşmeye çalışacağım sabit 52 kalmam pek mümkün olmuyor işte hele pis bir boğazım varsa
içim temiz ama
begum75 @Sarayca @masumm @ada81 @Triplimelek Megi başka kim var ki akşamcı tayfamız
Ben accuk kirlendim
10-15 tane daha fazla değil çekirdek çitledim
Kayınvalide de az aç kalınca
![]()
teşekkürler efenimvay vay vaaaayyyyy
yakıldı gitti bitti bile o tatlı begüşüm harikasın
sen hangii hareketleri istiyordun atayım ben sana
jilliandan sonrası serbestti begüşüm.. isteğe bağlı yani..teşekkürler efenim
bilmem ki jillandan sonra ne yapacaktık kaydetmeyi unuttum ben,sen ne dersen onu yaparım
Bir kac gündür saat 1 gibi tartiliyorum canim bekliyorum o yüzden wc de cikabilirim belki bu aradamatematik61 bernayı gördüm ama kilo bildirimini görmedim mi ben
Kızlar a101 de kemal paşa tatlısı var mı?
tamamdır.. wc halletmek çok önemli..Bir kac gündür saat 1 gibi tartiliyorum canim bekliyorum o yüzden wc de cikabilirim belki bu arada
Çok geçmiş olsun cnm kolay gelsinKızçeler kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :))
Malum yarın misafir var bugün bi eve girişeyim benbide grip oldumm offf offf
![]()