Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:kk77:

bal dillerini yerim:KK37:

olabilir ivit :KK35:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

ne demek yok kuzum.. benim sana güvenim var :KK60:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

73.2 mi çıktın hülyaaa:rolleyes:

mekik eflalim:ıslık:

tamam bekliyorum kuzum kolay gelsin
Mekik yapamıyorum canım çok denedim, bel sokumu mu oluyor Ordaki kemiğim çok acıyor.
Pilates de ki karın hareketlerinin hepsinin olduğu bir video olsa süper olur

Kilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum :70:

potansiyeline göre az esracım.. ama her eksi kıymetlidir -500 e üzüleni döverler heralde buralarda
Olsun yinede kaptanim az benim kiloma gore ins haftaya coklarla gelicem bu hafta biraz daha tempolu olmaliyim bu arada ogretmenler gunun kutlu olsun canim kaptanim

Eki Görüntüle 2071324

Megastarlarım Ahu060812 Ahu060812 begum75 begum75 @nar_cicegim @Donna_salut
Ultrastarlarım @Antepia27 Zeytinlerimm Zeytinlerimm @malipina @Nefs @hatice901217

Eksik sporlarınız var mı beni geçmemek şartıyla söyleyin gari :KK70:bu hafta Begüşün gruba transfer olayım kendi kaptanım olmaktan sıkıldım :rolleyes:

@Bonus bu hafta spor yapmadın sanırım kuzum değil mi atlamadım ?:KK37:
dururun dünyayı inecek var:duduk:,spor eklemem lazım
perşembe sporum
25 dk jillan=100 puan + 40 dk eliptik=160 puan+ 20 dakika bölgesel egzersiz=60 puan
toplam= 320 puan

@MiuLego kaptanım hangi hareketleri yapacaktık hatırlamadığımdan ortaya karışık bişeyler yaptım

*jillan yapıldı
* 15x3 set lunge (1 kg ağırlıkla)
* 15x3 set side lunge (1 kg ağırlıkla)
*15x3 set butt bridge
*20x3 set squat (yanlız bu normal squatta sağ dizimi acayip ağrıyo sanırım yanlış hareket yaptım :KK43:)(2x1 kg ağırlıkla)
*20x3 set sumo sguat (3 kg dambılla)
*15x3 geriye bacak atma (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
15x3 yerde yatıp yukarı aşağı bacak hareketi (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)

tatlıyı yakıyım diye parçaladım kendimi:spor::KK49:

kurtarın beni kara cumaya takıldım akşama eşim oylum oylum selvi boylum :skandal:
kilo verdim eksideyim desem yermi acep:KK64::KK48:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:yer mi ki bi bak hele:deli:
Kilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum :KK70:
hemen izin kilona dön hemen:sinirli:
Olsun yinede kaptanim az benim kiloma gore ins haftaya coklarla gelicem bu hafta biraz daha tempolu olmaliyim bu arada ogretmenler gunun kutlu olsun canim kaptanim
amin canım inşallah daha çok eksiler de görürsün.. teşekkürler çok ay utanıyorum kız ne öğretmenio_O
@MiuLego mium liste handeyi çok motive ediyor..ve çok güzel kilo verir..eski mezun olduğu için listeye girme durumu yok mu? (Sanki Hande özelden bana yazmışta ben buraya yazmışım gibi olmasın..bunu yazdığımdan haberi yok :) ) Shut Up Shut Up
hülyam 15 günlük mecburi deneme süresi var balım..
kural gereği..
sonrasında bakıcaz durumlara göre bir değerlendirme yapıp karar vericez..

aynne cnm
sabahta tam 6 da kalkabnildim
ama yaptım 3 mil lesilemi
zaten leisle iyi güzel veiryorum ben

bu hafta twestera başlıycam 1000 adın ile başlayım diyorum
bacaklar feciat:olamaz::olamaz:
Bende bu hafta bahanesiz her gün leslie yapıcam inşaallah

dururun dünyayı inecek var:duduk:,spor eklemem lazım
perşembe sporum
25 dk jillan=100 puan + 40 dk eliptik=160 puan+ 20 dakika bölgesel egzersiz=60 puan
toplam= 320 puan

@MiuLego kaptanım hangi hareketleri yapacaktık hatırlamadığımdan ortaya karışık bişeyler yaptım

*jillan yapıldı
* 15x3 set lunge (1 kg ağırlıkla)
* 15x3 set side lunge (1 kg ağırlıkla)
*15x3 set butt bridge
*20x3 set squat (yanlız bu normal squatta sağ dizip acayip ağrıyo sanırım yanlış hareket yaptım :KK43:)(2 elde 2x1 kg ağırlıkla)
*20x3 set sumo sguat (3 kg dambılla)
*15x3 geriye bacak atma (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
15x3 yerde yatıp yukarı aşağı bacak hareketi (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)

tatlıyı yakıyım diye parçaladım kendimi:spor::KK49:
vay vay vaaaayyyyy

yakıldı gitti bitti bile o tatlı begüşüm harikasın:KK52:

sen hangii hareketleri istiyordun atayım ben sana

Hayırlı cumalar herkese :KK68: Öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun :KK15:Güzel evlatlar hayırlı bir vatan evladı yetiştireceksiniz eminim :KK200:

Eki Görüntüle 2071323

@MiuLego kaptanım 52.6 yani geçen hafta ki kiloma indim ama tabi sabitim bu durumda hafta içine bakıldığında bayağı eksideyim :deli:Öyle garip bir yerdeyim :KK70:Haftaya inşallah geri düşmeye çalışacağım sabit 52 kalmam pek mümkün olmuyor işte hele pis bir boğazım varsa:KK60:içim temiz ama :halay:

begum75 begum75 @Sarayca @masumm @ada81 @Triplimelek Megi başka kim var ki akşamcı tayfamız :KK45:Ben accuk kirlendim :KK22:10-15 tane daha fazla değil çekirdek çitledim :olamaz::KK48:Kayınvalide de az aç kalınca :KK70:

arada olur o kadar ona kirlenmek denmez bile çünkü çekirdek içerdiği yağ sayensinde faydalıdır
ben dün akşam ne yedim bi bilsen:KK43: neyseki yaktım gitti:KK9:

Back
X