Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
@nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
Tebrikler canım

tamam o zaman :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hahahaha banu bu ne ya hahahaha Allah seni napsın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Hahahahahaha ayy masum bende böyle hissediyomuşum meğersem kendimi buldum foto da :KK70: :KK70:

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım. Haftaya bu inat kırılacak gör bak , gelsin 66 lar

A ha ha bende böyleyim ya. 6 da uyanıyor ya benim küçük. Babasını istiyor sen git diyor nasıl işime geliyor :KK70: sabah kahvaltı öncesi yapıcam bende :KK66:

yalnız degilmişim sevindimmmm süperrr
valla böle zavallı gibi oturuyorum yataktaaaa:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

:KK74:

aynen banu.. 7 günü de vicdan rahat beslenme rahat geçirmek varken.. cuma cumartesi pazar yiyip.. 4 gün işkence gibi geçirmek.. gerek yok..

Temiz temiz devam :rapci:

aynenn mium temizimmm mis gibii
hafta sonuda cozutmak yokkk:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Çoooook doğru canımm :KK66:

benim hatalarım bunlar eflal
yoksa milyonkez olmuştum 55

ben böyleyim panik atak var :KK43:
eşinden giriyordu ya.. en kötü öyle yapardı..

bak bende merak ettim benimde panik atagım var ve
biliyormusun panik atak bagırsaga vuruyor ben bi panik olsammm
wc acaip çalışıyorr
panik yapın beni laa hemennn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

Nare83 Nare83 çok doğru tesbit bende aynısıyım :KK12:

aynen niye yerimizde sayıyoruzz
ahu buraya yazmak beni frenliyorrr
gerçektenn

hayal ettim şuan okuduklarımı

:KK70::KK70::KK70::KK70:durduramıyorum kendimi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hacı yatmaz gibiyim kızzzz
dudaklar şişşş:rolleyes::rolleyes:
saçlar fazilet gibi benim zaten kısa ve uçlar sarıyaa
birde sabahları sinirlnip bagırıyorum
deniz diyoki anne fazilet hanım gibi oldun:KK57::KK57::KK57::KK57:
harbi bi baktım fazilete benziyorummmmmmmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tebrikler canım cookkkk sevindim

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:canım sayenizdeeeee

Ben hastanedeyim kan verdim ama maalesef şeker şüphesinden dolayı tokluk kanda istediler böylece kahvaltı tabağı alıp kahvaltı yapmak zorunda kaldım ada canım benim tartı yalan oldu bugün maalesef seninde babam gelecek miş katya durumları zor haftaya mı ertelesek yoksa yarın mi tartılayım başlayalım karari sana bırakıyorum @ada81

ece geçmiş olsun,gitmişken tokluk şekerine baktırman iyi olmuş,benimde açlık normal çıkmıştı toklukta fırlamıştı o yüzden bakılması iyidir
sonuçlarını bizede bildir merakta bırakma
kolay gelsin sana :KK60:

şu hafta sonunuda temz atlatalım lütfen benim hatalarım
1. buggün cuma ama hak ettim kendimi ttuttum bir haftaa:KK67:
2.ya bugün ctesi iki üç lokmadan bişiy oolmazzzz:KK22::KK22::KK22:
3. amann pazarrr yaaa kaç kez birlikteyim evdekilerrrle(evdekilerle simitte yesem aynı, yumurtada yesem aynı önemli olan birlikte yemek degil mi ?):KK72::KK72::KK72::KK72:

al 3 gün gitti çöpe
üstüne artılar
geriye kaldı 4 gün , haydi bunları temzileyelim:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

eee sonra aman ekmek yeme
aman pro ye pro ye:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
hoppp cumaaaaaa sabit yada artıı

böyle böyle haftalar gittiiii:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

mesajdan çıkardığım sonuç=evde yumurta bitmiş ti almayı unutma :rolleyes:

şaka bi yana tespitler çok doğru masumm:KK9::KK9:beynimize kazımalıyız ki hafta sonu cozutmayalım

Fatma kaç kilo gelecek acabaaaaaa

99 a ne kadar kaldı kiiii

cuma cumartesiyi yiyerek geçirdi .. beni üzüyor çok :KK12:bu hafta ve sonrasında yapmayacağım artık dedi ama:işsiz:

aa ben kaçırmışım ne demek yapmayacağım,ne demek hafta sonunu yiyerek geçirdi:KK43:
Antepia27 Antepia27 bak seni tutmam sonra neler oluyo öyle :KK43: bak tam kilo verme ayları sonra bi bakmışız bahar gelmiş biz yine aynı, bu fırsatı kaçırmayalım

Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili

Ben hastanedeyim kan verdim ama maalesef şeker şüphesinden dolayı tokluk kanda istediler böylece kahvaltı tabağı alıp kahvaltı yapmak zorunda kaldım ada canım benim tartı yalan oldu bugün maalesef seninde babam gelecek miş katya durumları zor haftaya mı ertelesek yoksa yarın mi tartılayım başlayalım karari sana bırakıyorum @ada81
Umarim seker cikmaz

@MiuLego mium liste handeyi çok motive ediyor..ve çok güzel kilo verir..eski mezun olduğu için listeye girme durumu yok mu? (Sanki Hande özelden bana yazmışta ben buraya yazmışım gibi olmasın..bunu yazdığımdan haberi yok :) ) Shut Up Shut Up
yaaa abla teşekkürler
bende anlayamadım
hani yeni üye değilim eski mezunum geri döndü gibi olmayacakmıydı.

Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Ay tövbeler olsunnn

Çok çok geçmiş olsun kokommmm
Eğer serseri bir tip değilse üzgünse özrünü dilediyse ben olmazdım şikayetçi..

yaaa abla teşekkürler
bende anlayamadım
hani yeni üye değilim eski mezunum geri döndü gibi olmayacakmıydı.
Hande bilgisayar başında olsam sana karar defterinin ilgili maddesini kopyalayacaktım amadeğilim.. karar defterinde yazıyor.. bir oku

Back
X