Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnnnnnnmn :halay: :halay:

Geçen hafta: 68.4
Bu hafta :. 66.5
Giden: 1900

Aslında sahte kilo ,ödem vs gerçekçi bir kilo kaybı değil :KK43: ama yinede sevineyim

65_66_67 bı üç rakam arasında dolanıp duruyorum haftalardır

Önemli olan daha asasını görmek

Haftaya 65 ler gelir umarım

Cuma_cumartesi_pazar çöp gibi geçti :KK43:

Birazda regli olduğum için bu sonuç

Şimdi kaçtım , ofiste görüşürüz kızlar

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

süpersin banum ya ..şişlik ödem mödem aaaaaaaaaa gitti mi gitti mi ? artık sıyrıl hele şurdan ... her gün temizimmmmmmmmmmm mesajını görelim :KK60:

15 Aralık gibi liste geliyor sanki :KK28::KK28::KK28::KK28:

Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili

coco çok geçmiş olsun:KK60:rabbim beterinden korusun
şikayet konusunda bende bilemedim, miu ve aus un dediği gibi adamın hal hareket tavrına göre karar verirdim heralde

Mesaiden kaçtım
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Ablama hediye almam lazım avm ye gidem de alam:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:galiba matmazelde çantada 1 alana 1 bedava varmış:rolleyes::rolleyes::rolleyes:bedavası da benim olur:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayy indirimlerden faydalanmak bizim işimiz :halay:
güle güle kullanın:KK9:

Bi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık

geçen hafta:90.8 kg

bu hafta :86,3 kg

fark:4,5 kg

yüzde :4,95

tabiii bu yüzdeyi görünce insanın tüm kuralları ihlal edesi geliyor değil mi :rolleyes::rolleyes:

menülerine hiç bakmadım @MiuLego canom biliyordum , su ve kas kaybı yaşatacak azlıkta değildir umarım .

tebrikler .... süper bir moral olmuştur .. hoooop 90 lara veda :KK9:

Bende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)

Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65

Tam bir haftalık ise , ne zaman başladığını anımsayamadım canım .. ilk hafta için az .
Yine de kocaman tebrikler ... her eksi ..moraldir ...motivedir ..candır :KK9:

Olsun canım olsun böyle devam eder inşallah :halay:

Ekledim Bonusum bu cumayı da haftaya ekleyeceğiz artık :KK200:

Evet kaptanım pazartesiden ama sağlamlaştırdım inşallah bu hafta daha güzel olacak zaten sporla sıkılaşmaya karar verdim iyice önemli olan rakam değil görüntü :KK200:

Sağol triplim megim :KK200::KK15:

Oyy bu nedir doktor bu ne :deli:o tatlıyla diğer yediklerini de yaktın sen :KK70::KK9::KK73:

Öyle diyelim tabü gerçi aç kaldım bayağı karnım guruldayarak uyudum sabaha -200 daha görmüştüm :KK70:Yediğini göremedim ama sabah ki geçmişten gelmeye çalışıyorum :rolleyes:perşembe perşembe iyi cesaret sporuna güvendin kesin :KK70:
kuzum tatlı yeme cesaretini sporuma bağlamadım,özel geldi o baklava dün akşam yedim yedim yemedim bidaha bulamazdım o yüzden yani
sabahki rakamada şok oldum görünce bir an algılayamadım hatta artıdayım sandım meğerse eksideymişim :KK9:

kilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg

4 günde 900 ....gayet güzel çalışan bir metabolizmanın habercisidir .

çok tebrik ederim canım , ne yaptı isen aynen devam

Kilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
@nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego

narım çiçeğim , tebrikler ... aylık olarak baksak , son 1 ayda 1 kilo ancak gitti senden sanki , belki ondan da az ...
Bir duraklama yaşıyorsun ve bunun bir ilacı , bir 6.vitesi olmalı mutlaka ... onu bulmaya bak canım .
ya yeme düzenini tamamen değiştir ya spora yüklen

Back
X