Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7lerin yarisindan çoğu bitti.Bugün itibariyle 2.hedefim olan 3 aralikta 75 kg hedefime ulasmis ve 10.3 kg yi hayatimdan defetmis bulunmaktayim.
Destekleriniz için cok teşekkür ederim benim minnoş (@nar_cicegim bu da senden bulasti :KK70: ) takımım. Tek başıma yapamazdim:KK200:
:KK68::KK68::KK68:
Tebrikler canım :KK9:ne güzel benimde ilk hedefim 75 :KK15:

7lerin yarisindan çoğu bitti.Bugün itibariyle 2.hedefim olan 3 aralikta 75 kg hedefime ulasmis ve 10.3 kg yi hayatimdan defetmis bulunmaktayim.
Destekleriniz için cok teşekkür ederim benim minnoş (@nar_cicegim bu da senden bulasti :KK70: ) takımım. Tek başıma yapamazdim:KK200:
:KK68::KK68::KK68:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Senin azmin iraden bize de güçveriyor berna.. aynı istikrarla devam:KK37:

O zamanlar ben sizi dışardan takip ediyordum anam demiştim bu kız kafayı yemis 45 kilo nedir be demiştim he he o günler aklıma geldi şimdi kesin bir ileride bana diyordur

kesin canım .. white hala veriyor mu diye gelip bakanlarda vardır ?

Onu görmeyi koydun bi kere kafana .. bende 51 leri koymuştum .. gördüm de ..memnun kalmadım 55 lere çıktım ..sende bi gör 48 leri seversen senindir , sevmezsen 1 hafta yemeğe bakar :deli:

Ne çektik be wc den

@eflalim de wc siz ve gördün mü eksisiniiii:rolleyes:

Dün benle bi de pazarlık yapıyo:KK34:izin diye:sus::63:yapamıyomuş çünkü diye:63:bi de eksisine bak hele:lülülü:

Aaaa aaaa üstüme iyilik sağlık ... @eflalim huuuuuuu yokluğumda hangi psikolojiklere :) girdin sen hele ... harika gidiyorsun yahu ... bak sabah inan 66 yı görünce içim bi tuhaf oldu :KK15:

O zamanlar ben sizi dışardan takip ediyordum anam demiştim bu kız kafayı yemis 45 kilo nedir be demiştim he he o günler aklıma geldi şimdi kesin bir ileride bana diyordur
Acaba kim:KK53:
Tebrikler canım :KK9:ne güzel benimde ilk hedefim 75 :KK15:
Olursun canım burayi birakma olursun.seninle baslangic kilolarimiz da yakin.

Yarin diyete baslayali 2 ay olacak ama ilk 3 hafta asiri kacamak yaptigimi hep söyledim. 16 ekimden 24 kasima kadar gitti 7 kilosu foruma sonra da takima girmem sayesinde:KK66:

Onu görmeyi koydun bi kere kafana .. bende 51 leri koymuştum .. gördüm de ..memnun kalmadım 55 lere çıktım ..sende bi gör 48 leri seversen senindir , sevmezsen 1 hafta yemeğe bakar :deli:

Aaaa aaaa üstüme iyilik sağlık ... @eflalim huuuuuuu yokluğumda hangi psikolojiklere :) girdin sen hele ... harika gidiyorsun yahu ... bak sabah inan 66 yı görünce içim bi tuhaf oldu :KK15:
Yok çıktı o psikolojiden:rolleyes:

Dün ona he hü hööö didim yarın bakarız falan :rolleyes:

Beni öldürsün gene izin vermezdim:rolleyes:

Hayır eksi gelemiyorum diye izin isteyip her hafta %1 ler getirmek :-)

Yarin diyete baslayali 2 ay olacak ama ilk 3 hafta asiri kacamak yaptigimi hep söyledim. 16 ekimden 24 kasima kadar gitti 7 kilosu foruma sonra da takima girmem sayesinde:KK66:
Başlarda alışmak zor oluyor diyet moduna girmek falan.. ama çok şükür alıştım ve dengeli beslenmeyi öğrendim çok şükür.. benim 1 ayin doldu 20 sinde 5 gitti çok şükür haftaya hedefim 77 yi ucundan kıyısından görmek inşallah :confused:

Bi ineyim içime dert oldu sevmezsem gelirim bu rakamlara yine iyi duruyor bu rakamlar ama taktım çok pis kafaya

Senide gorecegim bi gel hedefe yetmedi ay olmadı biraz daha mı versem diyeceksin

Back
X