Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.4
Fark 0.8

Az oldu sanirim
@MiuLego @Whiteblacklife
Tebrikler canım
Tebrikler canım bravooooooooooo
Sağol canım :KK36:
Kilo bildirimim

Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6

Beni de tebrik edin:110:
Beni de alıntılayın:110:
Bana da ponpon yapın:110:
:KK53::KK53:
O zaman çok daha fazlasını verdim aynı benim gibi :KK53::KK9::KK73:

Olsun canım o fazladan ödemmiş işte ne güzel gitti :KK9::KK73:

Harikasın canım afiyet olsun :KK9::KK73:

Nasıl güzel yüzde kilo o be :rolleyes:tebrik ederim :KK9::KK73:

Olsun canım demek ki vücut bırak beni gideyim diyor :KK70::KK9:

Oranına göre belki ama haftaya daha da yi verirsin canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Harikasın canım ya nasıl güzel rakam yüzde böyle :rolleyes:Tebrik ederim:KK9:

Aynı ben ya :confused:Şu 3 günü cıssız atlatayım haftaya cuma taşım yani :KK70:hafta sonu aldıklarımı haftaya cumaya kadar anca veriyorum sonra korumada diye geciniyorum güya nerde vücudum şaşırdı kendini böyle korumamı olur hafta içi aç gez karnın guruldasın hafta sonu homini gırtlak :KK70:

Tebrik ederim canım orana göre az görünebilir ama eksi eksidir her zaman :KK9::KK73:

Ahahah Begüşüm ya :KK70:Canım yimirta çekti :rolleyes:

Ayy canım Rabbim korumuş çok çok geçmiş olsun:KK43:Şikayet olayında bilemedim kuzum ya ben hep vicdan yaptığımdan kesin şikayetçi olmazdım eşim olsa kesin olurdu :KK53:

Ahahah gözlerim fal taşı gibi açılmıştı ki :KK57::oha:sonraaaa :KK45::rolleyes:
Kilo bildirimi
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.3
Fark 1.2
@MiuLego
Tebrikler canım yine harikasın

Şaşırdım açıkcası ... senden geldiğin günden beri farklı bir umut almıştım :)
hadi bakalım daha aktif olmaya çalış haticecim , gerçekten tartıyı çok çook etkiler burada aktif olman .

ayyyy eflalim tüylerim diken diken oldu ya .... çoook tebrikler ... çok hakkediyorsun bu eksileri :KK200:

-100 müşsün :KK48:

tebrikler türkan :KK9::KK9::KK9:

süpeeeer :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

harika temiz bir eksi .... aynen devam zeytinim :KK68:
Canım sağol. Hala inanamıyorum nerem kilo verdi diye kendime bakıp duruyorum :confused: banuya foto attım evden çıkarken vermismiyim belli oluyor mu diye:confused:
geçen hafta:58,8
bu hafta :57,8

@MiuLego @Makbule007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
Tebrikler canım çok iyi

Nego Nego de gelmiş hemde eskiler getirmiş çok iyi sonuç canım :nazar::nazar:

Tebrikler canım

:KK53::KK53:

Tebrikler canım yine harikasın

Canım sağol. Hala inanamıyorum nerem kilo verdi diye kendime bakıp duruyorum :confused: banuya foto attım evden çıkarken vermismiyim belli oluyor mu diye:confused:

Tebrikler canım çok iyi

ne dedi banu ? belli oluyormuymuşşşş :confused::KK69:

Yaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLego @Whiteblacklife Ausencia Ausencia
hiçbirisi bahane olmaz hatice.. ama sen bahane istiyorsan olur..

hayat düzeni bu.. hep böyle zamanlar olacak.. o zamanları da sağlıklı beslenerek geçirmek bizim işimiz..

Gaza mı getiriyin beni :KK70: Listeye girince napılıyo söyle ona göre ayarliyim kendimi:KK45:

en az 1 kilo veriliyor :halay: öyle yedim içtim kaçamak yaptım yok ...her şey takım için ... tüm kilolar miu ve 7. takım için veriliyor :halay::halay: eee sende kilo vermiş oluyorsun işte kazan kazan taktiği:deli:

narım çiçeğim , tebrikler ... aylık olarak baksak , son 1 ayda 1 kilo ancak gitti senden sanki , belki ondan da az ...
Bir duraklama yaşıyorsun ve bunun bir ilacı , bir 6.vitesi olmalı mutlaka ... onu bulmaya bak canım .
ya yeme düzenini tamamen değiştir ya spora yüklen
Aynen oyle . Ama cok da sıkılastim yani bugun 36 beden etegimi giydim 7 sene once aldigim ve yillardir giyemedigim. Kalem etek bir de cok rahatti. Benim vucut baska biseyler yapiyor. Dedigin gibi kendime bir yol bulmaliyim ausum.

Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
selamlar,
takıma üye alımlarını kapattık üye sayımız çok fazla.. diğer takımlarda epey açık vardı.. istersen oralara da bir bak canım..

keyifli kilo vermeler..

Aynen oyle . Ama cok da sıkılastim yani bugun 36 beden etegimi giydim 7 sene once aldigim ve yillardir giyemedigim. Kalem etek bir de cok rahatti. Benim vucut baska biseyler yapiyor. Dedigin gibi kendime bir yol bulmaliyim ausum.

ya zaten ben senin o elbiseli fotonu gördümmmm ... korse vs varmıydı bilmiyorum ama pörtleyen pırtlayan hiç bir yerin yok ... 58 im desem doğrudur derim ...

hiçbirisi bahane olmaz hatice.. ama sen bahane istiyorsan olur..

hayat düzeni bu.. hep böyle zamanlar olacak.. o zamanları da sağlıklı beslenerek geçirmek bizim işimiz..

Dogru diyosunda mium yatili ve cocuklu misafir cok zordur duzenli beslenmeye alisamamis denge kuramayi oturtamamis insan icin cok daha zor.

Back
X