Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
canım beniiim Allah korusu senii..

bu kadarına şükür diyelim.. güzelce dinlen ağrıların uçsun gitsin inşallah

:KK60:

Tebrik ederim canım :KK37:

Tebriklerrr :KK73:

Tebrik ederim canım :KK73:

:super:
:KK37:

Tebriklerrr :KK73:

Kolay gelsin canım geçmiş olsun :KK19:

Afiyet olsun canım

Tebrik ederim Hoppa

Geçmiş olsun canım Hoppa

Tebrik ederim :KK73:

Canım cocom çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir sin inşallah :dua::KK15:

:KK53::KK70:

:110::110:

Ausum nasılsın canım. Yusufa çok geçmiş olsun :anne:

Tebrik ederim canım :KK19:

Tebriklerrr canım :KK37:

Tebrik ederim :KK73:

Tebriklerrrr :KK73:

Tebrik ederim canım :KK73:Hoppa
Teşekkürler canım:KK15:

en az 1 kilo veriliyor :halay: öyle yedim içtim kaçamak yaptım yok ...her şey takım için ... tüm kilolar miu ve 7. takım için veriliyor :halay::halay: eee sende kilo vermiş oluyorsun işte kazan kazan taktiği:deli:
ama ben hep senin için veriyordum hatırlıyormusun :oops:

canım benim ya sen ne tatlı sorumluluk sahibi düşüncelisin nevo.. inan kaptanlığıma denk gelmen benim için büyük şans:KK200:
Teşekkür ederim Miu'm:KK60:Ama sen 10 kilo verdiğim için aldığım tepkileri duysan:KK45:Herkes şaşırdı.Normalde hep kalın,ceket,bol vs giyince farkedilmiyor demek.Bugün giydiğim kıyafetten midir nedir bilmem diyeti bırak yeter çok vermişsin dediler..7 kilo daha vermek istediğimi duyunca çok şaşırdılar:KK70:

Back
X