Teşekkürler başka takım düşünmüyorum .sizede keyifli kilo vermelerselamlar,
takıma üye alımlarını kapattık üye sayımız çok fazla.. diğer takımlarda epey açık vardı.. istersen oralara da bir bak canım..
keyifli kilo vermeler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler başka takım düşünmüyorum .sizede keyifli kilo vermelerselamlar,
takıma üye alımlarını kapattık üye sayımız çok fazla.. diğer takımlarda epey açık vardı.. istersen oralara da bir bak canım..
keyifli kilo vermeler..
Tamam bizim takım7. takım değil bizim takım diyeceksin artık![]()
canım beniiim Allah korusu senii..Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı arabaneyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun
Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Benden zayıfsın![]()
Evet Can'ım hoşgeldin.Evet Hülya işi dimi abla adın senin de :)
Benim şimdiki kilom
Korkarim haftaya sen benden zayif olucanilk kalktigimda 100.2 falan goruyorum gudubet rakam bu sefer temelli kurtaricam ins
Sağol canım
gülmedim
Tamam eklemiyorum burayaEkleme lütfen sonra yapasım geliyo![]()
canım benim ya sen ne tatlı sorumluluk sahibi düşüncelisin nevo.. inan kaptanlığıma denk gelmen benim için büyük şansDaha kahvaltı bile yapmadım
Sağol canım![]()
Teşekkürler canım
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr
Kolay gelsin canım geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım
Tebrik ederim
Canım cocom çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir sin inşallah
Ausum nasılsın canım. Yusufa çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Tebriklerrrr
Tebrik ederim canım![]()
ama ben hep senin için veriyordum hatırlıyormusunen az 1 kilo veriliyoröyle yedim içtim kaçamak yaptım yok ...her şey takım için ... tüm kilolar miu ve 7. takım için veriliyor
eee sende kilo vermiş oluyorsun işte kazan kazan taktiği
![]()
ece bende fasulye yok diye mi sevmedin beniTeşekkür ederim yusuf nasıl.fasulye nasıl.sen nasılsın
Kır su yağ deri hepsini çıkarırlar eminimNaptın kız o kadar kir çıkmaz benden![]()
gitme dur bekle az konuşalım senle liste işini.. bişey yazdın mı görmedim ben.. geçmişteyim.. özelden yazsana banaBen gidiyom lesliciğimi yapim.Haydin görüşürük![]()
Teşekkür ederim Miu'mcanım benim ya sen ne tatlı sorumluluk sahibi düşüncelisin nevo.. inan kaptanlığıma denk gelmen benim için büyük şans![]()
ada sen ve @masumm u acilinden listeye bekliyorum en temizinden ulankızlar ben geldim ve çook temizim haaaaaagidem bi geçmiş yapam