- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
triplim yağ oranı yüksek şeyler bunlar.. napıyoruz.. hoooop spor hadi kalk birazcuk spor yap benim için sonra da gel bana hediye etAğzını yamultmanı Seveyim
Ne yedim yazayım
Sade Türk kahvesi yanına 3 tane kuş lokumu, 2 kare bitter
Sonrasında 20 tane çiğ fıstık saydım
1 nescafe
Daha birşeyler vardı ama attım çöpe yaaaaaaaaaaaa almicam bir daha![]()
Başka bir takımda devam edebilirsin aslında evet çok kişi var liste bekleyen..şuan üst limitte.aktif olan başka bir takım vardır muhakkak..Hoşbulduk abla seni ve aeben ablayı gördüğüme çok sevindim çok aktif bi grup ama çok kişi olduğu için alınamadım maalesef.
Ayy kız füze müze yokeflalim bu fotolara yorum vermeyi reddediyorum
füzeleri neden kamufle ediyorsun elinle telefonla![]()
canım ben masumdan önce ayrılmıştım benim girmem için sadece kilo vermem mi gerekiyor yoksa 6 ayım dolmadı mı daha bilemedim de![]()
Zaten onu yazınca bir utandım
Dedim noluyor sana
Ama ne olursa olsun yazmak istiyorum
Kendime bir trip atcam o olacak![]()
Tamam canım şimdi benim minik cadıyı uyutuyorum yürüyüş yapacağım.triplim yağ oranı yüksek şeyler bunlar.. napıyoruz.. hoooop spor hadi kalk birazcuk spor yap benim için sonra da gel bana hediye et![]()
Anlıyorum miu.... elimde degil benimde böyle etkiler birakiyorum iste...
benle buluşmuyon ki.. buluşsan ben sana hediye alardım kiPARASINI BEN VEREYİM BANADA HEDİYEE AL YAAAAAAA
ÇOK SEVERİM SÜPRİZLERİİİ
GÜLE GÜLE KULLANSINLAR
hımmmm anladımmm teşekkürler canım canım böyle gidersem en fazla 3 haftaya listeye girebiliyorum tabii liste müsait olursaKızlar bu kuralı yanlış biliyorsunuz siz ... artınız yoksa 6 ay beklenmiyor zaten ... yani izne çıkan 2 hafta çıkabiliyor en az .. 3. hafta dönebiliyor .. ister 5. hafta da ister 2 ay sonra dönersin yani ...
artı olup , artısı kilosunun %5 inden fazla ise ve 6 ay geçti ise ... o zaman listeye alınır kaptan isterse ...
çok yememişsin canım ya .... kirli sayılmazsın ..azıcık tozlanmışsın![]()
ankarada olupta buluşmamakbenle buluşmuyon ki.. buluşsan ben sana hediye alardım ki![]()
Şimdi tempolu yürüyüş yapıcam atarım o tozlarıKızlar bu kuralı yanlış biliyorsunuz siz ... artınız yoksa 6 ay beklenmiyor zaten ... yani izne çıkan 2 hafta çıkabiliyor en az .. 3. hafta dönebiliyor .. ister 5. hafta da ister 2 ay sonra dönersin yani ...
artı olup , artısı kilosunun %5 inden fazla ise ve 6 ay geçti ise ... o zaman listeye alınır kaptan isterse ...
çok yememişsin canım ya .... kirli sayılmazsın ..azıcık tozlanmışsın![]()
Koca bir bardak içiyorum şuansıcak suları göreyimmm kaldırın bakemmm![]()
Tebrikler canımSlm kızlar çocukların aşısı vardı ancak fırsat buldum
8.30 gibi tartıldım wc olarak sıkıntıdayım
Geçen hafta :74
Bu hafta : 73.5
Bu arada salı günü başladım diyete
3 günde 500 gr vermişim
Tebrikler canımGeçen cuma :....101,200
Pzts ara kontrol :...100,700
Bu cuma :....100,200
Fark:.....-1
Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun
@MiuLego @nehirnil111
Tebrikler canım
Ablan ne öğretmeni canım. Enişte dimekÇanta aldımmm ablamaaaaa
Kitap aldım bi de
Müstakbel enişteye kupa
Alın la canımı nasılsa bu ay açlıktan ölcem![]()
aynen benimkide kocaman ve sıcacıkkkKoca bir bardak içiyorum şuan![]()
gıvırcık saçlarına gurban.. bekle sen dur daha.. kilonu gördüm.. birazdan alıntılarla dövecem seni
O son mesajlar çok.mu yuklendim dedim acaba kötü niyetle demedim ama
geçmişi bitirem de bakıcam ada bitmiyor geçmişbekliyoreeeeeee![]()