- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
İnşallah canımNare83
begum75
@Makbule007
nehirnil111
Triplimelek Megi
kızlar akşamcılar, bu hafta tertemiz olmak dileğiyle :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımNare83
begum75
@Makbule007
nehirnil111
Triplimelek Megi
Evet canım pazar günü bozdum ama bozmadığım hafta da hep artı geliyordum tabi her perşembe detoks yap cuma öğlene kadar bekle falan . Evet ah kaptanım ah 500 de olsa sen beğenirdin bu mıy beğenmiyor![]()
Evet bugün yeni bir gün yeni bir hafta bu hafta tertemiz bir şekilde devamNare83
begum75
@Makbule007
nehirnil111
Triplimelek Megi
aus bu kilosunu 9:30 da mı ne aldık bu hafta .. öyle öğleden sonrayı falan beklemedik.. baya bildiğin dümdük erken saat eksisi bucanom sen geçen cuma bozmuştun ama .. hiç bozmadan gidersen öyle perş. cuma aç kalmana gerek kalmaz ..
birde 400-500 sevmiyor miubiraz da ondan son dk stresleri
Merak iste napican... ogretmenlik icin mesleginiz degil belki ama... dediydi ya deynep ordan yola cikarak aklima geldide neydi meslekleri diye
aus bu kilosunu 9:30 da mı ne aldık bu hafta .. öyle öğleden sonrayı falan beklemedik.. baya bildiğin dümdük erken saat eksisi bu![]()
değil mi yahu sağol banuşummmm
vayt is back dağılın ulaaaan diyesim geldi.. sen kafana koy o iş bitmiştir vayt helal olsun
begüşüm yaaaaaaaaaaaaa
nasıl nasıl sevindimmmmmmmmm
nolur bozmadan devam et bu güzel eksilerinin hep üzerine ekle emi
tebrik ederim 3 gün için harika sonuç.. bozmadan aynen devam.. ve daha çok bizimle olarak lütfen..
dur şuna az daha sevineyim
ausum süpersin hadi normal düzende artılar gelir artık heeeee
Berna birdaha sevincem 1.1 e.. beni hep gururlandır he mi aferin sana..
aebenim 69.0 aldım kilonu balım
sevinmelere nasıl doyamıyorsam
bonus acilen toparlanman lazım..
100 leri görürsen ciddi bozuşuruz seninle.. 99.3 nedir?çok kızdım çok.. amaç ne... onca uğraşıp eksilttiğin kiloyu geri almak mı? yiyince noluyor artı gelince daha mı iyi..
haftaya en az -1.2 gelsin senden
o kadar üzgünüm ki Fatma şuan..
bu eksi sana hiç yakışmadı hiç..
inan moralim çok bozuld..
böyle hayal etmemiştik biz seninle değil mi?
sen biliyorsun eğer dikkat etsen zaten en kötü -1.2 olur bu.. sporla 1.6 lar rahat gelir..
aşk olsun ama.
moralin bozulsun şimdi bu yazdığıma da e mi. Cuma cumartesi pazar ye yine.. hatta iyice kafan atsın hafta içi de yemeye devam et bu kez.. artı ile gel listeye..![]()
Teşekkür ederim buradan kopmam zaten buranın en güzel yanı koruma evresinde de birlikte olabilmek çok mantıklı diyet yapmaktan daha zordur çünkü kiloyu koruyabilmekdeğil mi yahu sağol banuşummmm
vayt is back dağılın ulaaaan diyesim geldi.. sen kafana koy o iş bitmiştir vayt helal olsun
begüşüm yaaaaaaaaaaaaa
nasıl nasıl sevindimmmmmmmmm
nolur bozmadan devam et bu güzel eksilerinin hep üzerine ekle emi
tebrik ederim 3 gün için harika sonuç.. bozmadan aynen devam.. ve daha çok bizimle olarak lütfen..
dur şuna az daha sevineyim
ausum süpersin hadi normal düzende artılar gelir artık heeeee
Berna birdaha sevincem 1.1 e.. beni hep gururlandır he mi aferin sana..
aebenim 69.0 aldım kilonu balım
sevinmelere nasıl doyamıyorsam
bonus acilen toparlanman lazım..
100 leri görürsen ciddi bozuşuruz seninle.. 99.3 nedir?çok kızdım çok.. amaç ne... onca uğraşıp eksilttiğin kiloyu geri almak mı? yiyince noluyor artı gelince daha mı iyi..
haftaya en az -1.2 gelsin senden
o kadar üzgünüm ki Fatma şuan..
bu eksi sana hiç yakışmadı hiç..
inan moralim çok bozuld..
böyle hayal etmemiştik biz seninle değil mi?
sen biliyorsun eğer dikkat etsen zaten en kötü -1.2 olur bu.. sporla 1.6 lar rahat gelir..
aşk olsun ama.
moralin bozulsun şimdi bu yazdığıma da e mi. Cuma cumartesi pazar ye yine.. hatta iyice kafan atsın hafta içi de yemeye devam et bu kez.. artı ile gel listeye..![]()
sinirden yanlış yazmışım99.3 degil miu 99.8
Fatma ablama ses etmeyin yaa![]()
Canım bununla gelmiş geçmiş olsunKızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı arabaneyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun
Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
O çok uzun amaEbru şallı ile süper karın full videosu çok güzel ve aciklayici:)
benle buluşmuyon ki.. buluşsan ben sana hediye alardım ki![]()
Nare83
begum75
@Makbule007
nehirnil111
Triplimelek Megi
yeminle öldüm
1-2-3 tıppppppppp
az susun kafa toplayam yetişemiyom
temizlik imandan gelir
şimdi buluşsak hep isteyecen ahahahahsohbetimm , muhhabetim çenem çoktur
valla ayarlayalaım canom baksana ankara buluşması bilem yapamadıkkkk
aynenn temiz kalmak güzeldirrrr
omo reklamı her nekadar kirlenmek güzeldir desedeeee
![]()