Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım pazar günü bozdum ama bozmadığım hafta da hep artı geliyordum tabi her perşembe detoks yap cuma öğlene kadar bekle falan . Evet ah kaptanım ah 500 de olsa sen beğenirdin bu mıy beğenmiyor :KK12::KK53:

en az eksi 700 ... kaptanlar %1 hedefler :halay:

canom sen geçen cuma bozmuştun ama .. hiç bozmadan gidersen öyle perş. cuma aç kalmana gerek kalmaz ..
birde 400-500 sevmiyor miu :KK53: biraz da ondan son dk stresleri
aus bu kilosunu 9:30 da mı ne aldık bu hafta .. öyle öğleden sonrayı falan beklemedik.. baya bildiğin dümdük erken saat eksisi bu :rolleyes:

Merak iste napican... ogretmenlik icin mesleginiz degil belki ama... dediydi ya deynep ordan yola cikarak aklima geldide neydi meslekleri diye

Otelcilik canım ... uzun yıllar mutfak ve servisle haşır neşirdi işim .. gelsin açık büfeler ..gitsin brunchlar :rolleyes:

sonrada çeneme kuvvet emlak danışmanlığı yaptım ...

en son da temizlik işi ... :temizlik:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:değil mi yahu sağol banuşummmm

vayt is back dağılın ulaaaan diyesim geldi.. sen kafana koy o iş bitmiştir vayt helal olsun:KK9:

begüşüm yaaaaaaaaaaaaa
nasıl nasıl sevindimmmmmmmmm

nolur bozmadan devam et bu güzel eksilerinin hep üzerine ekle emi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tebrik ederim 3 gün için harika sonuç.. bozmadan aynen devam.. ve daha çok bizimle olarak lütfen..

dur şuna az daha sevineyim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ausum süpersin hadi normal düzende artılar gelir artık heeeee:KK60:

Berna birdaha sevincem 1.1 e.. beni hep gururlandır he mi aferin sana..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK42:

aebenim 69.0 aldım kilonu balım

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:sevinmelere nasıl doyamıyorsam

bonus acilen toparlanman lazım..

100 leri görürsen ciddi bozuşuruz seninle.. 99.3 nedir?:sinirli:çok kızdım çok.. amaç ne... onca uğraşıp eksilttiğin kiloyu geri almak mı? yiyince noluyor artı gelince daha mı iyi..

haftaya en az -1.2 gelsin senden

:KK12:
o kadar üzgünüm ki Fatma şuan..
bu eksi sana hiç yakışmadı hiç..
inan moralim çok bozuld..
böyle hayal etmemiştik biz seninle değil mi?
sen biliyorsun eğer dikkat etsen zaten en kötü -1.2 olur bu.. sporla 1.6 lar rahat gelir..
aşk olsun ama.
moralin bozulsun şimdi bu yazdığıma da e mi. Cuma cumartesi pazar ye yine.. hatta iyice kafan atsın hafta içi de yemeye devam et bu kez.. artı ile gel listeye..:KK12:

99.3 degil miu 99.8 :işsiz:

Fatma ablama ses etmeyin yaa :110:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:değil mi yahu sağol banuşummmm

vayt is back dağılın ulaaaan diyesim geldi.. sen kafana koy o iş bitmiştir vayt helal olsun:KK9:

begüşüm yaaaaaaaaaaaaa
nasıl nasıl sevindimmmmmmmmm

nolur bozmadan devam et bu güzel eksilerinin hep üzerine ekle emi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tebrik ederim 3 gün için harika sonuç.. bozmadan aynen devam.. ve daha çok bizimle olarak lütfen..

dur şuna az daha sevineyim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ausum süpersin hadi normal düzende artılar gelir artık heeeee:KK60:

Berna birdaha sevincem 1.1 e.. beni hep gururlandır he mi aferin sana..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK42:

aebenim 69.0 aldım kilonu balım

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:sevinmelere nasıl doyamıyorsam

bonus acilen toparlanman lazım..

100 leri görürsen ciddi bozuşuruz seninle.. 99.3 nedir?:sinirli:çok kızdım çok.. amaç ne... onca uğraşıp eksilttiğin kiloyu geri almak mı? yiyince noluyor artı gelince daha mı iyi..

haftaya en az -1.2 gelsin senden

:KK12:
o kadar üzgünüm ki Fatma şuan..
bu eksi sana hiç yakışmadı hiç..
inan moralim çok bozuld..
böyle hayal etmemiştik biz seninle değil mi?
sen biliyorsun eğer dikkat etsen zaten en kötü -1.2 olur bu.. sporla 1.6 lar rahat gelir..
aşk olsun ama.
moralin bozulsun şimdi bu yazdığıma da e mi. Cuma cumartesi pazar ye yine.. hatta iyice kafan atsın hafta içi de yemeye devam et bu kez.. artı ile gel listeye..:KK12:
Teşekkür ederim buradan kopmam zaten buranın en güzel yanı koruma evresinde de birlikte olabilmek çok mantıklı diyet yapmaktan daha zordur çünkü kiloyu koruyabilmek

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Canım bununla gelmiş geçmiş olsun

benle buluşmuyon ki.. buluşsan ben sana hediye alardım ki :KK43:

şimdi buluşsak hep isteyecen ahahahah:KK70::KK70::KK70: sohbetimm , muhhabetim çenem çoktur
valla ayarlayalaım canom baksana ankara buluşması bilem yapamadıkkkko_Oo_O

ne yalan diyim bende üzüldüm :KK43:
@no name listesiz yazsa muhabbete katılsa olmamı @MiuLego :KK3:bak hem 7.takım üyesiymiş

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Nare83 Nare83
begum75 begum75
@Makbule007
nehirnil111 nehirnil111
Triplimelek Megi Triplimelek Megi

kızlar akşamcılar, bu hafta tertemiz olmak dileğiyle :)

aynenn temiz kalmak güzeldirrrr
omo reklamı her nekadar kirlenmek güzeldir desedeeee:KK70::KK70::KK70:

yeminle öldüm

1-2-3 tıppppppppp

az susun kafa toplayam yetişemiyom

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şimdi buluşsak hep isteyecen ahahahah:KK70::KK70::KK70: sohbetimm , muhhabetim çenem çoktur
valla ayarlayalaım canom baksana ankara buluşması bilem yapamadıkkkko_Oo_O

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

aynenn temiz kalmak güzeldirrrr
omo reklamı her nekadar kirlenmek güzeldir desedeeee:KK70::KK70::KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
temizlik imandan gelir :KK9:
bi cumartesi buluşun loo nolcek ki:KK76:

Back
X