Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çünkü akrep kaptanım sana sopa çıkaran yok:sinirli:

Kaç haftadır artısın:sinirli:görüyom ben:sinirli:ip atlayıp devamına baklavalar mı gömüyon:sinirli:

Bak şimdi haftaya kesin eksidesin:rolleyes:çiviliyi çıkarmadım heeee o zaman iyice eksi gelirdi:confused::rolleyes:rakipsin diye küçük sopa:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hofff
Hayır yaa:olamaz:

Gerçekten takımdan ayrılmamak lazım sorumluluk istiyo ve okul gbi bile menülerini yazıp paylaşıyosun gün sonunda bakıyosun kaç gram yada kilo vermişsin yazılı gbi aynı hepp dewam inş böyle sizde bizim öğretmenlerimiz
Aynen canım.. vereceğiz o kiloları sen hep buralarda ol yeter..
Hofff
Hayır yaa:olamaz:
İtiraz olunca bidaha sopa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:Hem de daha çok:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Tamam biley olmaz ondan iyi yapmışsın..
Başka yeme.. su iç canısı.. aslında bir bardak süt içebilirdin
Süt gaz yapar diye içmedim zaten bol bol su içiyorum
Şişe elimde geziyorum açlığımı iyice bastırdı zaten bişey yemem 4 lt su oldu bugün gece de sabaha kadar içmeye devam ediyorum

canım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var. @eflalim den öğrenmiştim:KK36: bir bardak süt bir tatlı kaşığı chia ve bir meyveyi sabahtan koyup öğlen yiyordum ben. Yada akşamdan yapıp gün içinde hazır olur

olsa neler neler çıkaracaksın menülere :rolleyes::rolleyes: çok güzel ama pasta vallahi azıcık inceleyeyim dedim baktım gözüm dönüyor :KK66:
Ben yapmadım ama tüm detaylarını ben söyledim.Hayalimdeki pastayı yaptılar:KK70:İçinde neler var hiç söylemeyeyim:bicak:

Back
X