- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
O flimle vücudunu inanılmaz hale getirdiAamir khan filmi izlicem şimdi.. dangal diye bi film .. bakalım nasıl..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O flimle vücudunu inanılmaz hale getirdiAamir khan filmi izlicem şimdi.. dangal diye bi film .. bakalım nasıl..
Hani sen ödev.yapacaktınBen varım ecemmmm![]()
Şu hafıza kaybı olan filimmiO flimle vücudunu inanılmaz hale getirdi
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
@nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
@CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
@masumm (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
@Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
@Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
@deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
@Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
@Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
Lee_shin_mee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
@nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
@begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
Anlaştık eski mortim mortim desteğiHadi çakıl en az1,5kilo diyorum ve izlemeye başlıyorum kapışmayı
Güreşçi kızları olanŞu hafıza kaybı olan filimmi
Izlerken bol cekirdek citlet tuzlu bolda misir patlat yagli tuzly ye kızHadi çakıl en az1,5kilo diyorum ve izlemeye başlıyorum kapışmayı
Gorusecegiz cuma günüBen yeni başlıyorum o heyecanla yaparım tam yol ileri
He he canim2 gün geriden gelip bitirecegim onu ben spor mu yapıyorum diyecek
Sadece üzüm sirkesi ile elma sirkesi var yaSirke neden oralarda yok burda bakkallarda bile var
Ecem sen de mi yaHadi çakıl en az1,5kilo diyorum ve izlemeye başlıyorum kapışmayı
O yüzden bugün kalan kuru fasulyeyi yemedimVaytım sporun ve menülerin iyi.. göreceğiz inşallah..
Nevom regl artı kuru fasulye olabilir sebebi :)
İner ama rahat ol.. regl zamanlaması harika.. cumaya güzel eksi gelecek inşallah
Harika olur adaaaaa sebze ve cacık mis.. ay cacığa bayılırım
Çakılım cumadan itibaren sayılır.. sen sporunu hergün yap.. her fırsata leslie yerleştir yürüyüş ve egzersizler.. tartıda yeneceğiz vaytı bu kesin.. sporda Allah kerim
Ya senin heyecanını yerim kızzzzzz
Ne dadlusunnnn
Menü gayet iyi efserm
Tartıyı sık sık kontrol et
İnmezse detoks yapacağız
Bu hafta üzdü bizi bir şoklamak lazım belki de
Heralde yani çakılcıyız işte o kadar
Nevreste sen kimi tutuyorsun de heleO yüzden bugün kalan kuru fasulyeyi yemedimİnşaallah canım
![]()
Beni izlerken heycanlanip o da benimle spor yapar dimiIzlerken bol cekirdek citlet tuzlu bolda misir patlat yagli tuzly ye kız
Tesekkurler canim bende seni tutuyom çıtır çıtır yiyeceğizada81 yen ecemavi lutfen bende seni tutuyorum
GorusecegizGorusecegiz cuma günü
Menün çok güzel su çok az canımSabah
2 dilim kepekli ekmek
Açıkçay
Bol yeşillik
1 kk yakın deri peyniri
2 çk pekmez
Öğlen
Haşlanmış karnıbahar
Sarımsaklı yoğurt
Bir dilim ekmek
Akşam
Ispanaklı yumurta
Bol salata
Bir kase yoğurt
Su:1 lt
Spor: hiç yapamadım kv olduğumdan dolayı düğünde olunca![]()