Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mium level 1 6 günümü de yaptım rabbim nasip ederse hafta içi level.2 geliyor karın kası plank da yapıyorum ama onlar sure olarak az olduğu için yazmadım inşallah olacak lessie de 2 3 mile çıkaracağım yürüyüşte var ipede devam edeceğim bu hafta 50 ucundan da olsa gormek istiyorum sonra 49 inşallah
Vaytım sporun ve menülerin iyi.. göreceğiz inşallah..
Miu'm menüler hafif ama ben kendimi şiş hissediyorum:KK47:Bugün yarın regl olacağım ondan galiba:olamaz:
Teşekkür ederim...:KK200:
Nevom regl artı kuru fasulye olabilir sebebi :)
İner ama rahat ol.. regl zamanlaması harika.. cumaya güzel eksi gelecek inşallah
Canim sinava gidince oradan carsiya avm gittik boyle oldu maalesef yarin babam geliyor kiymali sebze yemegi ve bulgur pilavi cacik menu.. ben sebze yemegi ve cacik yiyecem :KK66:)
Harika olur adaaaaa sebze ve cacık mis.. ay cacığa bayılırım
Sincik ben 433-45=388 geriden mi geliyorum yarın mi sporu sayacagiz ona göre planlama yapım bugün 4 saat ütü yaptım o sayılır mi
Çakılım cumadan itibaren sayılır.. sen sporunu hergün yap.. her fırsata leslie yerleştir yürüyüş ve egzersizler.. tartıda yeneceğiz vaytı bu kesin.. sporda Allah kerim
Bugünkü içimdeki kelbekler ile menüm
Sabah
1 yumurta 1 yumurtanın beyazı
1 kk peynir
4 köz biber
Heycandan kac dilim ekmek yedim hatırlamıyorum sanırım 2 idi :KK23:
Ara yok
Öğlen
dışarda izgara 2 parca tavuk
1 büyük bardak ayran
Salata
Ara 2 fincan kahve
Akşam
1 tabak tarhana çorbası
Ara
1 ufak nar
Minik avuç yer fıstıgı
Ya senin heyecanını yerim kızzzzzz
Ne dadlusunnnn
Menü gayet iyi efserm
Tartıyı sık sık kontrol et
İnmezse detoks yapacağız
Bu hafta üzdü bizi bir şoklamak lazım belki de
Sen de mi kirdin kalbimi
Heralde yani çakılcıyız işte o kadar

cakil80 cakil80 tavsiye 1 ... planlarından rakibini haberdar etme ... 2 ... 1 kilo üzeri hedefliyorum diye yuvarlak konuş ... çok renk belli etme ....

Karbonuuuuuu kes bu 3 ...

Ananas demiş miu ... aynen .... güne bir dlm ananasla başla ... hmmmm sebze ve yoğurt ve salata ....

Bol su ...çok spor :halay::halay::halay:
Sporumu gizli gizli gönderim mi whiteblacklife görmesin o daha çok yapar sonra

Sporumu gizli gizli gönderim mi whiteblacklife görmesin o daha çok yapar sonra
Karbonu azalt
Akşam öğününde karbon hiç olmasın
Simit falan ağzına asla sürme aslaaaa bak
Ödem çayı mutlaka düzenli hergün en az bir kupa.. kiraz sapı çayı ya da yeşilçay.. daha ne diyem la :deli:

Çakılım la ne ağlamasııı

Kendine gel 2 kuru söze yenilme
Sen bıktır onu sözlerinle
Ben sana liste diyorum laaaaa
Liste motivasyonu diyorummmmmmmm
Sen vayt tan mı tırsıyon
Onun motivasyon olcak bişeyi bile yok:lülülü:

Kendine güvennnnn çakılım ezeceğiz la
Heyt be miu senden bunları duydum ya gorusecegiz cuma günü görelim bakalım beni motive edecek 48 hedefi var sıkılasma var ve en önemlisi mortimi ausumu ve seni yenmek var

cakil80 cakil80 tavsiye 1 ... planlarından rakibini haberdar etme ... 2 ... 1 kilo üzeri hedefliyorum diye yuvarlak konuş ... çok renk belli etme ....

Karbonuuuuuu kes bu 3 ...

Ananas demiş miu ... aynen .... güne bir dlm ananasla başla ... hmmmm sebze ve yoğurt ve salata ....

Bol su ...çok spor :halay::halay::halay:
Vay be ausum uzdun beni bende uzecegim sizi cuma günü

Back
X