• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@CocoChanelmademoiselle canım evde hangi beyaz peynir varsa ufalıyorum , özel bir peynir koymuyorum balım ..

@YaKaMoZz-z canım alışırsın emin ol ... tadını çıkar .. bir şeye başlarken ..bu iş çok zor ..ben bunun üstesinden gelemem diye bakarsan inan 3 katı daha zorlaşır ... yabancı yok işte , çocukların , eşin ..evin ...olduğu kadar :KK68:

@masumm bacım o nasıl evlilik , o nasıl boşanma ... Allah kolaylık versin ne diyim .. eşin ne akıl verdi desene :confused::KK70:

@cakil80 leslie mi yaptın sennnn :KK19::KK19::KK19:
Ayy çok sağol ya hepiniz ne güzel cesaret verdiniz bana En Büyük KKinşallah üstesinden gelcem :KK68:

Ben 4 mil Leslie yaptım hayatımın ilk Leslie si bacakları titriyor sen nasıl bir insansın @Whiteblacklife nasıl bir spor yapmadir. Kim buna kolay dedi. Bu hafta canımın çıkacağı belli oldu kesin. Diğerini denemeye korkuyorum suan.:ruh: ama vazgecmedim sporumu yapacagim
Sen şuan jillian geçme canım o gercektende çok kasa yükleniyor bu kadar spor yapan ben bile kas ağrısı cekiyorum sen yuruyus ve lessie yap balim

İnşallah canım çok teşekkür ederim mecbur planlı hareket etcem yoksa sonum :confused:
Senin durumun benden de zor gibi abi de daha bebek sayılır
Tabi oyle allahtan annem yanimda benimde ama yalniz baktigim donemlerde oldu zor tabi ama bi sekilde hallediyorsun

Back
X