Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@CocoChanelmademoiselle canım evde hangi beyaz peynir varsa ufalıyorum , özel bir peynir koymuyorum balım ..

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z canım alışırsın emin ol ... tadını çıkar .. bir şeye başlarken ..bu iş çok zor ..ben bunun üstesinden gelemem diye bakarsan inan 3 katı daha zorlaşır ... yabancı yok işte , çocukların , eşin ..evin ...olduğu kadar :KK68:

@masumm bacım o nasıl evlilik , o nasıl boşanma ... Allah kolaylık versin ne diyim .. eşin ne akıl verdi desene :confused::KK70:

cakil80 cakil80 leslie mi yaptın sennnn :KK19::KK19::KK19:
Ayy çok sağol ya hepiniz ne güzel cesaret verdiniz bana En Büyük KKinşallah üstesinden gelcem :KK68:

Ben 4 mil Leslie yaptım hayatımın ilk Leslie si bacakları titriyor sen nasıl bir insansın Whiteblacklife Whiteblacklife nasıl bir spor yapmadir. Kim buna kolay dedi. Bu hafta canımın çıkacağı belli oldu kesin. Diğerini denemeye korkuyorum suan.:ruh: ama vazgecmedim sporumu yapacagim
Sen şuan jillian geçme canım o gercektende çok kasa yükleniyor bu kadar spor yapan ben bile kas ağrısı cekiyorum sen yuruyus ve lessie yap balim

Back
X