- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Geçmiş olsun rabbim şifa versinyok yok zaten rahatsızdım biraz 1 ayda 9 kilo kaybım olmuştu , zor toparlandım tekrar ben de vermemek için uğraşıyorum tedavim bitmedi henüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun rabbim şifa versinyok yok zaten rahatsızdım biraz 1 ayda 9 kilo kaybım olmuştu , zor toparlandım tekrar ben de vermemek için uğraşıyorum tedavim bitmedi henüz![]()
Neden şaşırmadım ki acabaaaaÇok teşekkürler canım ... Aminnnnnnnn
10 sayfası benimdir ....![]()
maşallah bana da o iradeden inşallahYok kuzum bitti artik sigara isi,3 bucuk ay oldu birakali cigerler pisligi anca atıyor yeni yeni daha.birdaha agzima almayı düşünmüyorum,rabbim tekrar agzima alacak kadar kederler yasatmasin insallah.kimseye yasatmasin.kilolari verdim,adetlerimde duzene girdi şükürler olsun mutluyum kuzum.sigara konusunda da,insallah ayni seyleri senin icinde temenni ediyorum insallah birakirsin bebitoom ❤❤❤❤❤❤
Geri kalanı da benim kiiNeden şaşırmadım ki acabaaaa![]()
amin tüm hastalarımıza inşallah..Geçmiş olsun rabbim şifa versin
İyi geceler ausum ben hala kocayi beklemekteyim@MiuLego canom öperim seni ... sen alıntılarla geçmişle boğuş .. deynebin menüyü görme :))
Hatika menü canım..Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Açıkçay
Bol yeşillik
1 kk yakın deri peyniri
2 çk pekmez
Öğlen
Haşlanmış karnıbahar
Sarımsaklı yoğurt
Bir dilim ekmek
Akşam
Ispanaklı yumurta
Bol salata
Bir kase yoğurt
Su:1 lt
Spor: hiç yapamadım kv olduğumdan dolayı düğünde olunca![]()
ÇAKILCIYIZZZZZZ
Ay banu ne zor..ayyy eşimin arkadaşı geldi
bu adam evlenmiş yani şöyle
Nilah yapmışlar düğün varmış 7 ekimde
kız ankarada memur , bosanacaklarmis
ama kız yok kapatmış telini
adama seninle görüşmek istemiyorum demiş ,çocukta boşanayım bitsin diyor
eziyet yahu böyle çetrefilli evlilik
Ay insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktımaşallah bana da o iradeden inşallah
ne güzel ya çok sevindim senin adına, ben inanıyorum yakında bebişinde olacakkolayı da bıraktın değil mi
Nereye yaaaa daha karpuz keseceğdikkHadi bakalım bende kaçar ..
Yarın gelirsem sabah gelirim , gelemezsen merak etmeyin :) Bilişim fuarına gideceğiz ... ordan yemek vs derken akşamı bulur eve gelmek ...
Nereye yaaaa daha karpuz keseceğdikk![]()
Biz kuru lafa yenilmeyiz vaytım
Gayet iyi canım afiyet olsunAnaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik
Kimin gözü kaldı da sana nazar etti hülyaBütün gece sıcak su torbasıyla yattım ecem..çorap giymeyen ben çorapla uyuyorum 4 gündür..gündüzde puflar var hep ayağımda..inşallah geçer..
Valla mıııKarpuzu kestik biztelaş yapma, hemen hemen herkes temiz :)) deynep hariç
![]()
Helal be. Afiyet bal şeker olsun. Darisi başımıza inşallah. Mezuniyet ŞöleniMidem kazınmıştı,akşam kınaya gitmiştim üşüdüm ,gelince çay yaptım ,çayı da boş içmeyeyim dedim
Kurabiye mi yeseydim
Hedefimin 1 kilo altına inmişim ,bakım yapayım kendime kilo alayım dedim
![]()
Çantana çiğ kuruyemiş koyarsan zeytinim mısır patlağına ihtiyaç kalmaz..Menum
Sabah
Kıyma sote
2 dilim tam b ekmek
Domates salatalık peynir zeytin 2 çatal helva
Ara
3 Mısır patladı yedim miucum karsisin biliyorum ama disardaydim ve cok acikmistim yiyecek başka bişey gelmedi aklima
Aksam
Hamsi tava salata şekersiz limonata
2 lt şu
20 dk yürüyüş
25 dk hitt kardio yaparım birazdan ya da plates daha karar veremedim
Çakılım 1 ay sonra zor dediğin leslie ile ilgili bir daha konuşalım :))))Bu Leslie için kim kolay demişti oyy kırmızı askılı sına baka baka 45 dakika canımı çıkardı
Sen de mi kolaciydin ben de bıraktım arada zorluyor ama vazgecmeyecegimAy insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktıhayatta agzima surmem onu da.asitli sekerli icecekler icmiyom artikin:))