Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzum bitti artik sigara isi,3 bucuk ay oldu birakali cigerler pisligi anca atıyor yeni yeni daha.birdaha agzima almayı düşünmüyorum,rabbim tekrar agzima alacak kadar kederler yasatmasin insallah.kimseye yasatmasin.kilolari verdim,adetlerimde duzene girdi şükürler olsun mutluyum kuzum.sigara konusunda da,insallah ayni seyleri senin icinde temenni ediyorum insallah birakirsin bebitoom ❤❤❤❤❤❤
maşallah bana da o iradeden inşallah :deli:

ne güzel ya çok sevindim senin adına, ben inanıyorum yakında bebişinde olacak :emir_bebek::emir_bebek: kolayı da bıraktın değil mi

Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Açıkçay
Bol yeşillik
1 kk yakın deri peyniri
2 çk pekmez

Öğlen
Haşlanmış karnıbahar
Sarımsaklı yoğurt
Bir dilim ekmek

Akşam
Ispanaklı yumurta
Bol salata
Bir kase yoğurt

Su:1 lt
Spor: hiç yapamadım kv olduğumdan dolayı düğünde olunca :KK43:
Hatika menü canım..
Su olmadan diyet olmaz.. vücudun en çok ihtiyacı olan besini su.. 1 lt asla kabul edilemez
Çakıl ile sen değil mi:KK45:Ya ben cakil80 cakil80 tutuyorum:oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ÇAKILCIYIZZZZZZ:KK76:
ayyy eşimin arkadaşı geldi
bu adam evlenmiş yani şöyle
Nilah yapmışlar düğün varmış 7 ekimde
kız ankarada memur , bosanacaklarmis

ama kız yok kapatmış telini
adama seninle görüşmek istemiyorum demiş ,çocukta boşanayım bitsin diyor

eziyet yahu böyle çetrefilli evlilik
Ay banu ne zor..
Bu ara o kadar çok duyuyorum ki bunu.. nikah yapıp düğün olmadan boşanan.. Allah korusun ya :(

maşallah bana da o iradeden inşallah :deli:

ne güzel ya çok sevindim senin adına, ben inanıyorum yakında bebişinde olacak :emir_bebek::emir_bebek: kolayı da bıraktın değil mi
Ay insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktı:D hayatta agzima surmem onu da.asitli sekerli icecekler icmiyom artikin:))

Ausencia Ausencia @MiuLego cakil80 cakil80 tartı şovu aksamdan basladiiiiiiiii
Biz kuru lafa yenilmeyiz vaytım
Cumaya bakalım:cool:
Anaam geçmiş bitmiyor oku oku. Bir menü yazayım da öyle devam edeyim bari
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım süzme peynir bol yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği 3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 1 mandalina
Ara 1 avuç ceviz badem
Ara l nar
Aksam 18.00 5 yemek kaşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata
Spor 1 saat eliptik
Gayet iyi canım afiyet olsun
Su içildi mi?
Spor gruplarındasın sen.. etiketlerine baktın mı?
Spor kaptanın kimse onu etiketlemelisin..
Bütün gece sıcak su torbasıyla yattım ecem..çorap giymeyen ben çorapla uyuyorum 4 gündür..gündüzde puflar var hep ayağımda..inşallah geçer..
Kimin gözü kaldı da sana nazar etti hülya:KK62:

Midem kazınmıştı:KK53:,akşam kınaya gitmiştim üşüdüm ,gelince çay yaptım ,çayı da boş içmeyeyim dedim:KK45:Kurabiye mi yeseydim :KK53:Hedefimin 1 kilo altına inmişim ,bakım yapayım kendime kilo alayım dedim :KK45:
Helal be. Afiyet bal şeker olsun. Darisi başımıza inşallah. Mezuniyet Şöleni:halay:ben bi gün listeye girebilir de mezun olabilirsem. ..:işsiz::işsiz::işsiz:...kendime pasta yaptırıp yiyecem. Cips kola partisi yapicam :kk77: vurucam kirbaci vurucam kirbaci:kk77:

Menum
Sabah
Kıyma sote
2 dilim tam b ekmek
Domates salatalık peynir zeytin 2 çatal helva

Ara
3 Mısır patladı yedim miucum karsisin biliyorum ama disardaydim ve cok acikmistim yiyecek başka bişey gelmedi aklima
Aksam
Hamsi tava salata şekersiz limonata

2 lt şu
20 dk yürüyüş
25 dk hitt kardio yaparım birazdan ya da plates daha karar veremedim
Çantana çiğ kuruyemiş koyarsan zeytinim mısır patlağına ihtiyaç kalmaz..
Onu çıkarınca menü gayet iyi..
Bak hatice901217 hatice901217 de etiketlememiş spor kaptanını sen de..
Nasıl hesaplanacak puanlarınıx kuzular? Takibini siz yapacaksınız etiketlemeyi unutmayın yahu
Bu Leslie için kim kolay demişti oyy kırmızı askılı sına baka baka 45 dakika canımı çıkardı
Çakılım 1 ay sonra zor dediğin leslie ile ilgili bir daha konuşalım :))))

Ay insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktı:KK70: hayatta agzima surmem onu da.asitli sekerli icecekler icmiyom artikin:))
Sen de mi kolaciydin ben de bıraktım arada zorluyor ama vazgecmeyecegim

Back
X