Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüş diliminin ucundan yazını dilinin ucundan anladım

Dedim noluyoz :skandal::olamaz:

Sana güvenim tam tammmmm

Çiğ havuç çooook faydalı eflalim koy tabi afiyet olsun
Tam tersi biliyordum iyi mi pişmiş iyi çiğ kötü diye:KK45: hatta çocuklara kesip verince yemiyordum :KK70:

@cakil80 @Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum :KK200:

@MiuLego miuuuuuuuuuu:KK15:

@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın :KK70::KK70:

bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicam :KK23: elmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur :rolleyes:
Dün benim misafirlere dediğim gibi, onlar güzel olmuş dedikçe oh afiyet olsun ben tadına bile bakamadım dedim o_O:KK45: kabak tatlısına bayılırım, abim övdü durdu:olamaz: abimle onun oğlu süpriz oldu. Demiş abim hem çocukları seviyim hem eflal döktürmüştür yemek yiyim :KK70: aradı bende gelicem diye. Dedim çocuklardan istediğim menüyü yapamadım bu sefer şansına :confused: ama beğendi neyseki. Küçük kardeşim de bu ne diyet yemeğimyemeğimi yaptın dedi odun :63:
Çocuklar bu sefer çok burnumdan getirdi hiç böyle sıkışarak hazırlık yaptığımı bilmem :(

3 mil leslie yapıp geldim bacağım hala yanıyor sanki . Valla bilmem ilk defa sporla kilo verecegim :KK59:
Hamlıktan ağrıyor balım 2-3 güne hiç ağrı olmayacak
Menumu paylasayim bugun temizim kirlenmeye niyetim yok

Sabah 7.00
1 haslanmis yumurta domates salatalik

11.30

1tereyagli yumurta 2 dilim tb ekmegi peynir zeytin roka tere

14.00 1 bardak sut 2hurma yarim avuc karisik kuruyemis

15.00 yarim muz yarim mandalina

17.00gibi olur sanirim
Balik salata

Spor jillian level 1 1000 ip
@MiuLego
Gayet iyi makbuşum cıssız tertemiz
29 ocakta bizimkiler farkedecek mi merak ediyorum 70 olup gitsem yanlarina
Rahat olacağız çakıl.. gerine gerine gideceksin
Tam tersi biliyordum iyi mi pişmiş iyi çiğ kötü diye:KK45: hatta çocuklara kesip verince yemiyordum :KK70:
Yok pişmiş olunca gi değeri yükseliyor
Çiğ çok iyi
İçindekş besin değerleri de ölmüyor
Selam canlaar ... fuardayız ... Yusufun değmeyin keyfine ...

Ben biraz dinleniyorum , mandalina ve beyaz leblebi eşliğinde :halay: kazındım da azıcuuuuk :deli::deli:

Hadi öpüldünüzzzzz
:KK200::KK72:

Geçmiş olsun nasıl oldu iyi mi şimdi hatice?

Kolay gelsin makbuşmm

Anam aynı annemmm:KK17:
Annem olsa döverdi ama o acımaz :KK17:
Bugğn yapcam ödevimi söz:olamaz:

Ece kesin izle kız çocukları için yapılmış bir film çok ağladım:KK43:duygulandım çoko_O
Desene tam bana göre brnde var 3kız hende her çağdan ergen cocuk bebek

Tabi canım bebek daha önemli :KK66: ada çayı tavsiye ederim yumurta kalitesi için. Aferin 2.günü başlıyorsun 12.gününe kadar içiyorsun, günde iki fincan
Aaaa bunu bilmiyordum eflalim yumurta mi büyütüyor yoksa kalitesini mi artırıyor sadece

Aaaa bunu bilmiyordum eflalim yumurta mi büyütüyor yoksa kalitesini mi artırıyor sadece
Kalitesini artırıyor canım ;) ben ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım iki kere, biri düştü ama :( neyse.
Ondan dolayı hangi gün yumurtladım biliyordum, tabi akıntı takibide yapıyorsun o yöntemde. Yumurtlama akıntısı aşacak içtiğim zaman çok yoğun oluyor ;)

Kalitesini artırıyor canım :KK66: ben ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım iki kere, biri düştü ama :KK43: neyse.
Ondan dolayı hangi gün yumurtladım biliyordum, tabi akıntı takibide yapıyorsun o yöntemde. Yumurtlama akıntısı aşacak içtiğim zaman çok yoğun oluyor :KK66:
Cok tesekkur ederim eflalim,gecmis olsun bu arada benimde bir dusugum ve kurtajim var.insallah bu sefer melegim tutunur annesine sağlıklı bir sekilde❤❤esime aldircam bugun

Back
X