- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
evet kuzucum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuzucum
Tam tersi biliyordum iyi mi pişmiş iyi çiğ kötü diyeBegüş diliminin ucundan yazını dilinin ucundan anladım
Dedim noluyoz
Sana güvenim tam tammmmm
Çiğ havuç çooook faydalı eflalim koy tabi afiyet olsun
kanda baktircam NefsimPeki kuzum senin testin farklımi olacak...
Gebelik testi alıp kendin yapmayacak mısın?
guzeldi kuzum geze geze geldikCanım nasıl geçti yolculuk...
kanda baktircam NefsimIdrar yapmicam
Selam canlaar ... fuardayız ... Yusufun değmeyin keyfine ...
Ben biraz dinleniyorum , mandalina ve beyaz leblebi eşliğindekazındım da azıcuuuuk
Hadi öpüldünüzzzzz
insallah bitanemAyyy cokk heyecanlı kuzum...
Az kaldı hadi inşallah güzel haberler duyacağiz![]()
![]()
Dün benim misafirlere dediğim gibi, onlar güzel olmuş dedikçe oh afiyet olsun ben tadına bile bakamadım dedim@cakil80 @Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum
@MiuLego miuuuuuuuuuu
@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın
bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicamelmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur
![]()
Hamlıktan ağrıyor balım 2-3 güne hiç ağrı olmayacak3 mil leslie yapıp geldim bacağım hala yanıyor sanki . Valla bilmem ilk defa sporla kilo verecegim![]()
Gayet iyi makbuşum cıssız tertemizMenumu paylasayim bugun temizim kirlenmeye niyetim yok
Sabah 7.00
1 haslanmis yumurta domates salatalik
11.30
1tereyagli yumurta 2 dilim tb ekmegi peynir zeytin roka tere
14.00 1 bardak sut 2hurma yarim avuc karisik kuruyemis
15.00 yarim muz yarim mandalina
17.00gibi olur sanirim
Balik salata
Spor jillian level 1 1000 ip
@MiuLego
Rahat olacağız çakıl.. gerine gerine gideceksin29 ocakta bizimkiler farkedecek mi merak ediyorum 70 olup gitsem yanlarina
Yok pişmiş olunca gi değeri yükseliyorTam tersi biliyordum iyi mi pişmiş iyi çiğ kötü diyehatta çocuklara kesip verince yemiyordum
![]()
Selam canlaar ... fuardayız ... Yusufun değmeyin keyfine ...
Ben biraz dinleniyorum , mandalina ve beyaz leblebi eşliğindekazındım da azıcuuuuk
Hadi öpüldünüzzzzz
Desene tam bana göre brnde var 3kız hende her çağdan ergen cocuk bebekGeçmiş olsun nasıl oldu iyi mi şimdi hatice?
Kolay gelsin makbuşmm
Anam aynı annemmm
Annem olsa döverdi ama o acımaz
Bugğn yapcam ödevimi söz
Ece kesin izle kız çocukları için yapılmış bir film çok ağladımduygulandım çok
![]()
Baklava yapsın enişteBende he he diyip geciyorum kenara bu ara kendi kilo verecekmis ben verdim ya oda fit olacakmış kilosuda yok ama iste
Aaaa bunu bilmiyordum eflalim yumurta mi büyütüyor yoksa kalitesini mi artırıyor sadeceTabi canım bebek daha önemliada çayı tavsiye ederim yumurta kalitesi için. Aferin 2.günü başlıyorsun 12.gününe kadar içiyorsun, günde iki fincan
Kalitesini artırıyor canımAaaa bunu bilmiyordum eflalim yumurta mi büyütüyor yoksa kalitesini mi artırıyor sadece
Cok tesekkur ederim eflalim,gecmis olsun bu arada benimde bir dusugum ve kurtajim var.insallah bu sefer melegim tutunur annesine sağlıklı bir sekilde❤❤esime aldircam bugunKalitesini artırıyor canımben ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım iki kere, biri düştü ama
neyse.
Ondan dolayı hangi gün yumurtladım biliyordum, tabi akıntı takibide yapıyorsun o yöntemde. Yumurtlama akıntısı aşacak içtiğim zaman çok yoğun oluyor![]()
İnşaallah canım benim aminCok tesekkur ederim eflalim,gecmis olsun bu arada benimde bir dusugum ve kurtajim var.insallah bu sefer melegim tutunur annesine sağlıklı bir sekilde❤❤esime aldircam bugun
Bende kullanıyorum canım, kesinlikl cocuklu eve şartEki Görüntüle 2072035
Kizlar bu hali koruyucusu battaniye gibi yumus yumus hem hali kirlenmiyo makinada yikanabiliyo benim oglan hep pisletiyodu halilari simdi tertemiz siddetle oneririm
Sukurler olsun ki aldik canim. Carsamba gelecek insallah.Ayy aldınız mıgüle güle kullan canım sevindim
![]()
Saydin inşaAlah pozitif olur canımkanda baktircam NefsimIdrar yapmicam