Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir egzorcıst filmi daha bitti :KK70: herif filmin başında horlamaya başladı gene ben tek başıma izledim, utanmadan bi de film izleyek diyo her seferinde, sanki sonunu izleyebiliyomuş gibi :KK70: erken acıktım bu sefer, koca bardak ayran içtim. suyu da 3 litreye yakın içtim, film izlerkene de yattığım yerde bisiklet çevirdim bi de çeyrek mekik 100 tane (farenin sidiği denize fayda derdi teyzem) Ay çenem düştü gece gece:ukala::ukala:

@MiuLego
Ay kızma adama evde film izlerken ben de uyuyakalıyorum çok tanıdık geldio_O

Boş durmak yok oh mis hareket de edilmiş film izlerken:rapci:

İyi geceler kızlar :KK54:

Eve geldik sonunda eşyaları kıyafetleri yerleştirdim. Kızımı uyuttum bugün çok yorgun bir gün geçirdim.
Geçmişi sabah okuyacağım.
Herkesler iyidir inşallah Hoppa

Bugünkü menü bildiririm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 salatalik
Peynir
2 bardak çay

Öğlen
Tavuklu salata

Akşam
Yoğurt
1 kaşık patlıcan yemeği tadımlık yedim

Su 3 lt

@MiuLego
Teiplimin güzel menülerinden yineeee:KK200:

Sorma nefs im yaa esim kendi ailesine cok bakar her ay para gönderir,her seylerini alır.benim ailemin durumu da cok kötü.babam zaten eve gelmiyor 9 yaşındaki küçük erkek kardesimle annem beraber yasiyorlar.babam alkolik te.ara sıra onlar icin pazar harcindan ordan burdan elime geçeni oraya yatiriyordum.200 300 liraya tamamlayinca da anneme gonderiyordum bi ihtiyaçları varsa alsinlar diye.eşime söylesem bin tane laf eder.kiyamiyom bende napim.yaptigim hata belki ama,zoruma gidiyo.onlar orda açken tok yatamiyom.gurbetteyim bide.el oglunun umrunda olmuyor ki benim ailem flaan
Ondan gizli hesap kkartim vardi bugun gördü.dökümünü incelemesin diye kapattircam:KK43:
Sen ne yüreği güzel bir insan ,ne hayırlı bir evlatsın Cocom.:KK200:İnşallah eşin öğrense de kızmaz sana:dua:

Günaydınnnn aydın efserim
güneş yok :KK43: zifiri karanlık
hangi akla hizmet alınmıyor saatler bilmiyorum çok aptalca ya :KK43:

Bende kızı okula bırakırken anne neden sokak lambaları halen yanıyor dedi .kızım hava karanlık ondan bu bir ay sanırım böyle olur :işsiz:ben saatler alınmayacak dediginde ne fark eder demiştim ama öyle degilmiş cocuklar karanlıkta gidiyor soğuk ayaz oluyor :KK43:

ÖHÖMMM ÖHÖÖÖMMMM

KÜNEFE YİYEN ÖRDEKKKK

CEZASI BELLİ OLDUUUU

GEL HELE GEEELLLL
@Portakal Sulu Ordek

YEMESİ GÜZELSE

İŞKENCESİ DE BİZE GÜZELLLL:rolleyes:

Her dilim için 10 çiviliiiii

Eki Görüntüle 2072188

ŞİMDİ SORUYORUZ SANA EY ÖRDEKKK

BİR DAHA YİCEN Mİİİİ:KK62:

GEL OTUR HELE ŞÖYLEE

Eki Görüntüle 2072187

YİCEN Mİ DİDİM:KK62:
tamam yemeyecem tamam :p:p :21::21:

Feylesofu karıştııırmaaaaaaaa:KK53:

Hiç kaçırır mıyım. Kaç gün eksik kaldım o açığı kapatmam lazım:deli:

Tamam portim o da olur bana yeter ki bi yerimi sallayım eksik kalmiyim:halay:
:D :D

işte bizde bıraktığın yerden femene geçiş yaptık .... en gönüllü aktivistimizde ördek oldu :confused::confused::KK70::KK70::KK70:
Adresim belli her daim soyunurum :cool::cool:

Owwww süper
Yemek yapan eş nasıl acaba
Benim ki yumurta kıramayan cinstende :KK70:

He valla mantıklı , gıcık misafir özellikle

:KK70: :KK70: ama bugün ciddi azdı ben bile şok

Ayyyy miu ben 1 TK zor içiyorum
Yarım cm nasıl içilir ki:kusmuk:

Ahshass ama çok zekice tebrik edicem valla Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil tebriksssd
sağol banum:KK48::KK48:

Bi günde Allahım bizi miumuzdan ayırmasın diye dua edeydiniz :110::110::110::110::110::110:
Amin minnoş kaptanımdan ayırmasın Allah bizi :KK15:

Back
X