Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ,güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle![]()
Ay kızma adama evde film izlerken ben de uyuyakalıyorum çok tanıdık geldiBir egzorcıst filmi daha bittiherif filmin başında horlamaya başladı gene ben tek başıma izledim, utanmadan bi de film izleyek diyo her seferinde, sanki sonunu izleyebiliyomuş gibi
erken acıktım bu sefer, koca bardak ayran içtim. suyu da 3 litreye yakın içtim, film izlerkene de yattığım yerde bisiklet çevirdim bi de çeyrek mekik 100 tane (farenin sidiği denize fayda derdi teyzem) Ay çenem düştü gece gece
 @MiuLego
Günaydınnnn aydın efserim
güneş yokzifiri karanlık
hangi akla hizmet alınmıyor saatler bilmiyorum çok aptalca ya![]()
Ama geri alınınca bu seferde erken karanlık oluyor,akşam geçmek bilmiyorBen de sinir oluyorum bu konuya
Amin kızummmGünaydın
Allahım üzerimize doğan bu güneşe şükkürler olsunnherkese haýırlı mutlu bir hafta olsun
![]()
TamammmmGönüllü olan olmadıben sana bugün yaparım
![]()
günaydınnnnnnn
3 mil lesli tamam bugün 1000 adım aticam twestte gelince işten
ben kaçar hazirlsnmaya
Ben de seni özledimÖzledim seni
Teiplimin güzel menülerinden yineeeeİyi geceler kızlar
Eve geldik sonunda eşyaları kıyafetleri yerleştirdim. Kızımı uyuttum bugün çok yorgun bir gün geçirdim.
Geçmişi sabah okuyacağım.
Herkesler iyidir inşallah
Bugünkü menü bildiririm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 salatalik
Peynir
2 bardak çay
Öğlen
Tavuklu salata
Akşam
Yoğurt
1 kaşık patlıcan yemeği tadımlık yedim
Su 3 lt
@MiuLego
Sen ne yüreği güzel bir insan ,ne hayırlı bir evlatsın Cocom.Sorma nefs im yaa esim kendi ailesine cok bakar her ay para gönderir,her seylerini alır.benim ailemin durumu da cok kötü.babam zaten eve gelmiyor 9 yaşındaki küçük erkek kardesimle annem beraber yasiyorlar.babam alkolik te.ara sıra onlar icin pazar harcindan ordan burdan elime geçeni oraya yatiriyordum.200 300 liraya tamamlayinca da anneme gonderiyordum bi ihtiyaçları varsa alsinlar diye.eşime söylesem bin tane laf eder.kiyamiyom bende napim.yaptigim hata belki ama,zoruma gidiyo.onlar orda açken tok yatamiyom.gurbetteyim bide.el oglunun umrunda olmuyor ki benim ailem flaan
Ondan gizli hesap kkartim vardi bugun gördü.dökümünü incelemesin diye kapattircam![]()
Bak buna katılıyorum işteKış hemen bitse ya![]()
Bence rahatlari bozulduhiç işte anam bacım bu heriflerde bizi diyetten çıkarmaya mı çalışıyolar kıskandılar mı ne zayıflayınca daha çekici olucaz diye![]()
Günaydınnnn aydın efserim
güneş yokzifiri karanlık
hangi akla hizmet alınmıyor saatler bilmiyorum çok aptalca ya![]()
Bence de. Benimkisi de sagima soluma gecer oldu. Yok bu taraftan gel, yok o tarafdan gecBence rahatlari bozuldu
tamam yemeyecem tamamÖHÖMMM ÖHÖÖÖMMMM@Portakal Sulu Ordek
KÜNEFE YİYEN ÖRDEKKKK
CEZASI BELLİ OLDUUUU
GEL HELE GEEELLLL
YEMESİ GÜZELSE
İŞKENCESİ DE BİZE GÜZELLLL
Her dilim için 10 çiviliiiii
Eki Görüntüle 2072188
ŞİMDİ SORUYORUZ SANA EY ÖRDEKKK
BİR DAHA YİCEN Mİİİİ
GEL OTUR HELE ŞÖYLEE
Eki Görüntüle 2072187
YİCEN Mİ DİDİM
Feylesofu karıştııırmaaaaaaaa
Hiç kaçırır mıyım. Kaç gün eksik kaldım o açığı kapatmam lazım
Tamam portim o da olur bana yeter ki bi yerimi sallayım eksik kalmiyim![]()
Adresim belli her daim soyunurumişte bizde bıraktığın yerden femene geçiş yaptık .... en gönüllü aktivistimizde ördek oldu![]()
sağol banumOwwww süper
Yemek yapan eş nasıl acaba
Benim ki yumurta kıramayan cinstende
He valla mantıklı , gıcık misafir özellikle
![]()
ama bugün ciddi azdı ben bile şok
Ayyyy miu ben 1 TK zor içiyorum
Yarım cm nasıl içilir ki
Ahshass ama çok zekice tebrik edicem vallaMunzevi Zencefil tebriksssd
Amin minnoş kaptanımdan ayırmasın Allah biziBi günde Allahım bizi miumuzdan ayırmasın diye dua edeydiniz![]()