- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ay makbuşummm kötü olmuş
Olsun yeşilliklerini de ye yaaa
Kız daha o tatlının şekerleri yağa dönüşecek dur sen hemen artı gelmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay makbuşummm kötü olmuş
Uyandım yurudum market gordum kahvaltı yaptım şimdi biraz dinlenme ve geçmişi bitirmece 2 saat uyudum sabah tartı artı dedi hayır olsun dedim ne diyeyimvaytım nerde gececiydi daha uyanamadı mı acabaWhiteblacklife
Amin kızummm
Tamammmm![]()
Gecnis olsun cnmHerkese günaydınAy 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Simdi kahvalti yaptircam ona.Uyudugu zaman da ben yaparım.
Kötü olmuş keşke sossuz getirmelerini söyleseydin. Sebze yiyoruz güya cidden soslar çok kalorili
cnm ben dışarda salata yedigimde
sosunu istemiyorum hiç
bnede hata olmus ya menude sezar salata yaziyor ona hic dikkat etmedim ben felaket mayanezli filan zaten tavuk yedim sadece doydum sikinti yok simdilikAy makbuşummm kötü olmuş
Hesabi internete gizleyebilirsin onu yap internette goremezSorma nefs im yaa esim kendi ailesine cok bakar her ay para gönderir,her seylerini alır.benim ailemin durumu da cok kötü.babam zaten eve gelmiyor 9 yaşındaki küçük erkek kardesimle annem beraber yasiyorlar.babam alkolik te.ara sıra onlar icin pazar harcindan ordan burdan elime geçeni oraya yatiriyordum.200 300 liraya tamamlayinca da anneme gonderiyordum bi ihtiyaçları varsa alsinlar diye.eşime söylesem bin tane laf eder.kiyamiyom bende napim.yaptigim hata belki ama,zoruma gidiyo.onlar orda açken tok yatamiyom.gurbetteyim bide.el oglunun umrunda olmuyor ki benim ailem flaan
Ondan gizli hesap kkartim vardi bugun gördü.dökümünü incelemesin diye kapattircam![]()
Hesabi karta baglatmaYok internet bankaciligini bilmiyor vaytim,hatta karti yeni cikarttim dedim.oda ne gerek vardi neden yaptin boyle bir şeyi neden gizledin dedi.öyle araya karisti.ama yarin incelemek ister mi bilemem
Türkan balım ya sen emzirmiyor musun Yeşilçay emziren annelere yasak ya karismayayim dedim de artık dayanamadım yaGidem de yeşilçay demliyim yaninada kayisi![]()
Evet bebege geciyor diye biliyorum bende kafein orani sikinti bende hic icmiyorum emzirenler icin baska bi cay vermisti diyetisyen sutu de artiriyor fito milk diye bisiTürkan balım ya sen emzirmiyor musun Yeşilçay emziren annelere yasak ya karismayayim dedim de artık dayanamadım ya
Günde 1 bardak serbest canim:) onuda sabah içiyorum :)Türkan balım ya sen emzirmiyor musun Yeşilçay emziren annelere yasak ya karismayayim dedim de artık dayanamadım ya
Karbon bagimlilik ya yedikce yiyesi geloyor insanin dun aksam benzerini uasadim bi catal baklava diye basladim iki dilim gitmisti kufrettim kendime artik daha da boyle bisi yaparsam yuh bana durmaliyiz hic baslamamaliyizCok guzel baslamisken, masanin ustunde limonlu suyum hazirken, yarim saat bir lokma kek almiyim nolcaki yiyince diye ugrasmisken sonra noldu da 2 dilim yedim?
Karbona alistim yeniden kisitlamasi zor geldi. Kek cazip geldi. Zaten su anda cok asiri mutluyum o kadar caziptiki...
@MiuLego kizsanda yazmak zorundayim yazarak asarim ins zaafiyetimi.
Valla 5 aydır diyetteyim ağzıma surmedim ne form çay nede yeşil çay icececekseniz rezene için onunda zayıflatma etkisi süt artırma etkisi artı bebeği sakinleştirme etkisi varEvet bebege geciyor diye biliyorum bende kafein orani sikinti bende hic icmiyorum emzirenler icin baska bi cay vermisti diyetisyen sutu de artiriyor fito milk diye bisi
Hoşgeldin 90'laaar![]()
Cok guzel baslamisken, masanin ustunde limonlu suyum hazirken, yarim saat bir lokma kek almiyim nolcaki yiyince diye ugrasmisken sonra noldu da 2 dilim yedim?
Karbona alistim yeniden kisitlamasi zor geldi. Kek cazip geldi. Zaten su anda cok asiri mutluyum o kadar caziptiki...
@MiuLego kizsanda yazmak zorundayim yazarak asarim ins zaafiyetimi.
Canım benim sen bilirsin ama hiçbir şekilde benim doktorum içme dediBen 1 bardak içmek serbest biliyorum. Baya araştırdım çünkü.
Cok detayli bilmiyorum brn yaBen 1 bardak içmek serbest biliyorum. Baya araştırdım çünkü.
Ay bana içebilirsin dedi hemşire hemde burduda okudum 1 bardak serbest siyah çayda daha çok kafein var kahvedede ben böyle biliyordum yaCanım benim sen bilirsin ama hiçbir şekilde benim doktorum içme dedi
Bu sitede okumustumCok detayli bilmiyorum brn ya