Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben senin başarı hikaye ni okudum. Azminehayran kaldım. Sen hayli hayli verirsin o kiloları hiic merak etme. Hatta biraz da bizim yerimize ye.gecen yıl bu zamanlarda hunharca yerdim. Ama olsun canımın çektiği hicbirsey kalmadı şükür simdi de paşa paşa cezami çekiyorum.
:KK200:
Teşekkürleeer :KK19:
Hadi bakalımmmm bende sizlerin başarı hikayelerini okumayı , sabırsızlıkla bekliyorummmmm .

iki gündür çok kirliyim :olamaz:bugün bir mıktar artıyla başladım güne:kızgın:
Benden de Bı cacık olmayacağına karar verdım artık memlekette kirlendim hafta sonu :KK11::KK11::KK11: kendim den nefret etmeye dogru emin adımlarla ilerliyorum :KK14::KK14:

Deki
Yarin tahlilim var
Bu tahlil 24 saatlik aclikla yapiliyor
Azicikta masum bak ciddi oldugunu anlayip israr etmesinlet hatta onlarda yiyemesinler uzuntuden:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Biliyorum cok pisligim hatta cem yilmaz gibi 5.elementi bile uydurabilirim soz konusu diyetse

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Cuma yüzde 2 getirirsen severim. İçime miu kaçtı :KK70:

Ahhh ah bir miu yetmedi :mad:takimi miular basti:skandal::KK66:

Günaydın bacılarrr.
Haftasonu yoğundum ctesi okulda anne baba eğitimi veriyorlar orda olacam 7 hafta öğlene kadar ordan kv anne derken o hün geçiyo pazarda öğlene kadar yoktum yine sonra da eve geldim harıl harıl iş yaptım hiç durmadan şimdi körüklü otobüs gibi upuzun yazmayım ekşınları :70:

Back
X