Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni baştan çıkarıyor:skandal:
Patatesin içine süt,tereyağı ,mayonez ve ketçap ekle önerisinde bulunuyor:ruh::skandal:

Ayyy kumpir yap diyor yani:KK45:
Ben bir patates asigiyim.hamileligin sonuna dogru ve emzirirken canim aylarca kumpir cekti sosis ketcap mayonez olmadan tadi cikmaz diye yemedim.Ve ortakoyden baska yerde de yemek istemedim.Yaz tatiline ciktik cocuk sutten kesildi :KK70: butun yaz kumpir diye diye gezdim.Kumpir bulursam diyeti bozarim affetmem diye istanbula gelip de ortakoyde kumpir yiyene kadar diyete bile baslamadim ben.

Ve su an canım kumpir istediiiiii:mad::mad::mad:

Beni baştan çıkarıyor:skandal:
Patatesin içine süt,tereyağı ,mayonez ve ketçap ekle önerisinde bulunuyor:ruh::skandal:
fena mı yani daha lezzetli olur diye dedim di miden bayram etsin diye:KK61:

Haksız mı?:KK45:Seni düşündüğünden tavsiyede bulunmuş,,zaten kimseyi düşünmeyeceksin değerin olmuyor :KK53:
deynebim benim yaaaa bak nasıl da anlıyor beni canim ciğerim o benim yaaaaaaaa:KK19::KK45:

Tabi ki canım ben yazmıştım:KK66:
İstediğin meyveyi koyabilirsin:KK66:
Hurma,kayısı ve incir(10 tane kadar diyelim)
İçine 1 çay bardağına yakın (ceviz-fındık-fıstık-badem)
1 yemek kaşığı kakao
1/2 çay bardağı süt(meyveleri yıkayıp yumuşatman lazım sonra iyice süzdürürsen süt ekle yoksa koyma yada yıkadıktan sonra yumuşaması için süte koyabilirsin)
Sonra meyveler yumuşayınca rondoda eziyoruz içine ceviz-fındık vs,kakaoyu ekliyoruz ve karıştırıyoruz.Sonra onlardan minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizi,kako veya tarçına bulayabilirsin:KK66:
Harika bi tarifmis yaaa

@MiuLego Ayşe tolganın 8 haftalık degisım diye bi diyet ve Spor listesi var onu yapmayı dusunuyorum Bı bakar mısın canım ya 8 haftalık degisım arşivleri yazınca cıkıyor googledan

Herkes baksın belki benle yapacak olan olur :KK8::KK8:
Bu bakiyim bana uygunsa neden olmasın

:KK35::KK35::KK35:
oyy çok geçmiş olsun,onla geçsin gitsin gerçekten çok zor bir durum
maşallah :nazar::nazar::nazar:becerikli hatunsun halletmişsin herşeyi:KK9:

çorbadan içebilirsin aslında ama öğleni bırakmaya çalışıyorum demişsin
sabah 10 da yiyip akşam 6 ya kadar dayanabiliyosan helal olsun :nazar:devam et derim

o bi çatalla kalmıyo işte,gerisi gelebiliyo o yüzden hiç yememek en mantıklısıHoppa

yakalandılar:skandal: mı eller yukarı

Eki Görüntüle 2075485
begüm sabah 9 gibi yedim ama şu an aç değilim ilginç bir şekilde, gerçi yiyecek olsaydı yanımda affetmezdim o ayrı:rolleyes:

:KK35::KK35::KK35:
oyy çok geçmiş olsun,onla geçsin gitsin gerçekten çok zor bir durum
maşallah :nazar::nazar::nazar:becerikli hatunsun halletmişsin herşeyi:KK9:

çorbadan içebilirsin aslında ama öğleni bırakmaya çalışıyorum demişsin
sabah 10 da yiyip akşam 6 ya kadar dayanabiliyosan helal olsun :nazar:devam et derim

o bi çatalla kalmıyo işte,gerisi gelebiliyo o yüzden hiç yememek en mantıklısıHoppa

yakalandılar:skandal: mı eller yukarı

Eki Görüntüle 2075485
begüm sabah 9 gibi yedim ama şu an aç değilim ilginç bir şekilde, gerçi yiyecek olsaydı yanımda affetmezdim o ayrı:rolleyes:

Kızlar dukan içeceği yaptım Yeşilçay soda limon daha içmedim eğer sutume etki etmezse devam etcem 2 hafta falan.. inşallah etkilemez :110:

sarayca çok iyi ama uzun süre aç kalma tavsiye etmiyorum,bi süre sonra yemeklere saldırma olmasında
ben 2 hafta çok iyi gittim ondan sonra koyverdim:kızgın:

Ayy açtım konuyu. Onay bekliyor. Umarım doğru yapmışımdır :KK37:

hadi hayırlı olsun eflal:KK200:

Aynen benimde selimi boğasım var bide karisini... vartolu bana sempatik ve eglenceli geliyor yaşadıklarından dolayi böyle...sadisle konusmasi varya gercek vartolu o bence...

tabii ki ..şivesini bile taklitle yapıyor ...aslen diğeri .

O celesunda adamı olmadı aslında onun , yamacın dediği taktiği yapmak için girdi yanına ...

Back
X