- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Toplasan 5 6 tane isteYeter bir gün kuzucum zaten
Ohhh ben de çay içiyorum
Nasılsın zeytinim
Harikasın beeeeee
Kaç tane![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplasan 5 6 tane isteYeter bir gün kuzucum zaten
Ohhh ben de çay içiyorum
Nasılsın zeytinim
Harikasın beeeeee
Kaç tane![]()
Tamam yarın cumaya kadar karbon alımına dikkat et emi.. ödem attırıcı bişeyler iç bolcaToplasan 5 6 tane iste![]()
Tamam miucummmTamam yarın cumaya kadar karbon alımına dikkat et emi.. ödem attırıcı bişeyler iç bolca
Öldürmem süründürürüm ne demişler balık burcuna herkese renkli kendine siyahKız Ahu adamı öldürürsün sen yaaaa![]()
![]()
![]()
Sen kabız gibi kal wc de işteeeeGız kabız olmuyom bu ara wc den bağlanamam![]()
Eh işte menüsü canımMenum
Sabah 2 dilim kepekli ekmeği yumurtalı ekmek yapıp yedim zeytin ve peynir şekersiz çay
Ara çeyrek ayva 1 tane buğdaylı patlak
Öğlen 1 kaseye yakın musli
1 elma
Aksam 1 palamut salata 3 cigkofte
2 lt su
3 mile Leslie @begum75
Ahu kafaya taktıkça olumsuz şeyler olur.. sen kendine yatırım yaptın balım. Böyle düşün. Hayırlısıysa iş kapısı açılır zatenKızlar şaka bi yana bende özlüyorum bişey düşünmeden yapmadan burda takılmayı.ama aklım başka yerde duramıyom hiç bi yerde kendimi sokaklara atıyorum harbi kafayı yemek üzereyim.yalnız kalmıyom takılıyom onla bunla.eline tel alınca hep ilan bakıyom sonra ruhum daralıyo bırakıyom teli.iş bulamamak değil beni mahveden.umudunu yitirmek. Niye bulaştım diye pişmanlık.bu iş için harcadığım paraya geçen zamana acımak bunlar delirtiyo hani yanlış otobüs durağında beklediğini gideceğin randevuyu kaçırınca öğrenmiş gibiyim şu an
Pattis sevmiyon mu sen oyyyİnşaallah Miu'mAz yediğim halde hiç aç değilim patates yemek yerine aç kalmayı tercih ederim
![]()
Offlama kuzum ne güzel bebişin var Allaha şükürOğlan uyumadan geri geldi. Neyime benim kitap okumaya çalışmak keyif yapmak offf offf
Canim eskiden banada sıfır etkiydi ama uzun sure birakinca birden icince o etkiyi yasiyorum... gozumu ac karnina bir sekersiz turk kahve ile açardım öğleye kadar hic bisey yemezdim 1 de yemek yerdim.. aksam 17. Gibi yogurt marul yerdim kilom 56-57 idi.. çalışıyordum cok stresli bi isim vardi yemek canim istemezdi yemezdim...Keşke benim de öyle olsa sıfır etki bana da ada![]()
Valla nasıl oliyim miucumm coluk çocuk ev zaman geçiyor.. Az oturup dinlendigimde sukrediyorum o dereceYeter bir gün kuzucum zaten
Ohhh ben de çay içiyorum
Nasılsın zeytinim
Harikasın beeeeee
Kaç tane![]()
Ayyyyyy ada ne fenaymışşCanim eskiden banada sıfır etkiydi ama uzun sure birakinca birden icince o etkiyi yasiyorum... gozumu ac karnina bir sekersiz turk kahve ile açardım öğleye kadar hic bisey yemezdim 1 de yemek yerdim.. aksam 17. Gibi yogurt marul yerdim kilom 56-57 idi.. çalışıyordum cok stresli bi isim vardi yemek canim istemezdi yemezdim...
Arada revirde yatardim tansiyonum düşerdi iki tatli yerdim arada calismaya devam...
Oooo nevooom pattis detoksu mu yaptın bugünnn
Hadi sana istediğin eksiyi göstersin inşallah
Mideni de dinlendirdin temizledin içeriyi hep
Sağol kuzummm![]()
Ayy hadi hayırlısı inşallah :)Insallahh canim nevom benim bugün catlatma ignesini vurundum bile insallah ay sonu guzel haberler verebilirim burda dua eder misin bana bitanem cok heyecan yaptim![]()
2012 de mezun olduğumda özel sektör için o kadar imkanım vardı ki aklın almaz. İlla devlete çalışcam diye kpss yoluna girdim girmez olaydım.. yıl olmuş 2017 hala işsizim ve özel sektör için de şansım yok artık.. geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık olmalı diyebilirim. Hayırlısı demekten kısmet demekten nasip değilmiş olmadı demekten dilimde tüy bitti. Teselli edilmekten tiksindim. Ama hayırlısı değilmiş nasip değilmiş diyorum. Çünkü öyle. Nasip olsaydı çoktan gelip beni bulurdu demekki değilmiş bu da benim sınavımmış diyorum. Sende müsterih ol. Allah bugünlerimizi aratacak sınavlar vermesin inşallahKızlar şaka bi yana bende özlüyorum bişey düşünmeden yapmadan burda takılmayı.ama aklım başka yerde duramıyom hiç bi yerde kendimi sokaklara atıyorum harbi kafayı yemek üzereyim.yalnız kalmıyom takılıyom onla bunla.eline tel alınca hep ilan bakıyom sonra ruhum daralıyo bırakıyom teli.iş bulamamak değil beni mahveden.umudunu yitirmek. Niye bulaştım diye pişmanlık.bu iş için harcadığım paraya geçen zamana acımak bunlar delirtiyo hani yanlış otobüs durağında beklediğini gideceğin randevuyu kaçırınca öğrenmiş gibiyim şu an
Severim ama tatsız tuzsuz değilSen kabız gibi kal wc de işteeee
Eh işte menüsü canım
Çiğ köfte ödem yapmasın bol su tüket
Ahu kafaya taktıkça olumsuz şeyler olur.. sen kendine yatırım yaptın balım. Böyle düşün. Hayırlısıysa iş kapısı açılır zaten
Pattis sevmiyon mu sen oyyy![]()
İyiyim kiValla nasıl oliyim miucumm coluk çocuk ev zaman geçiyor.. Az oturup dinlendigimde sukrediyorum o derecesen nasılsın kaptancimm
![]()
Tamam şu içerim kaptancimSen kabız gibi kal wc de işteeee
Eh işte menüsü canım
Çiğ köfte ödem yapmasın bol su tüket
Ahu kafaya taktıkça olumsuz şeyler olur.. sen kendine yatırım yaptın balım. Böyle düşün. Hayırlısıysa iş kapısı açılır zaten
Pattis sevmiyon mu sen oyyy![]()
Böceğin kurban sagaaaaaaTürkanım türkaağğğğpnnnıııımmmm çılgın böcüğüm nabıyon S Sguat girls
Oyyy kuzum icme vucudda demir kalmıyor.. beni cok uyarmisti herkes bunlar nediyo laaaaa derdim.. megerse yas ilerleyince haaaaa dogru diyorlarmis dedim...dankkk etti yaniiiiAyyyyyy ada ne fenaymışş
Ben de çok içiyorum kahvee
Sabahları işe giderken bir termos sade kahve içiyom aç karna
Galiba bünye alıştı
Dur kuzum cuma bi kilonu görelim deBen ne detoksu yapiim yaa offf.. O kadar dikkat ediyorum ama hala sağlam bi ekside değilim.. metam mı çok yavaş acabaa
Ayy hadi hayırlısı inşallah :)
2012 de mezun olduğumda özel sektör için o kadar imkanım vardı ki aklın almaz. İlla devlete çalışcam diye kpss yoluna girdim girmez olaydım.. yıl olmuş 2017 hala işsizim ve özel sektör için de şansım yok artık.. geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık olmalı diyebilirim. Hayırlısı demekten kısmet demekten nasip değilmiş olmadı demekten dilimde tüy bitti. Teselli edilmekten tiksindim. Ama hayırlısı değilmiş nasip değilmiş diyorum. Çünkü öyle. Nasip olsaydı çoktan gelip beni bulurdu demekki değilmiş bu da benim sınavımmış diyorum. Sende müsterih ol. Allah bugünlerimizi aratacak sınavlar vermesin inşallah![]()
Ooohhhh misssss:)
Doğru ay tatsız tuzsuz da ıykSeverim ama tatsız tuzsuz değil![]()