Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

24232031_138315400277849_8535132210714386770_n.jpg
Yasasin lor salatasini severim oh mis gibi

Azıcık geçmişe bakayım hele dedim ki ... eflalin alıntıdan triplimi gördüm ...

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canımmm .... ben geçmişi okuyamazken ..... ooo oooo seni çoktan başladı .. o harika menülerini yazıyor ..sporunu yazıyor .... cumaya en az eksi 1 ile gelecek sanıyordum ki ... :(

hadi hadi totem yapardık biz hatırlıyorsun değil mi ? :KK19: hadi yine totem yapalım ... oooo oooo çarşamba perşembe cumaaa ...istersen moral olacak harika bir eksi gelir ... Cuma kilo bildiriminde beni mutlaka etiketle ve lütfen eksiler olsun ...güveniyorummmm sana

iyiyiz begümümm :halay: biz iyiliğimiz hafif yamuk artık idare edin :KK48::KK48:

gece yine uyumadım hiç .... gözlerimden uyku akıyor ama midem yanıyor ... ayyyy bir sor bin işit :)) sabahta bi telaş ev ahalisini yolladım .... yatayım dedim ... kusmalar özlemiş beni bu sabah geri geldiler ...

ne derdi @ada81 falan filaaan inter milan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

senden ne haber hele ?? :KK19:

ausum migde yanmasına yeşil mercigi yıka
teflonda kavur ve ye cnm 10 numara kesiiyor
hamile iken hep yapardım

bunu ben mi yazdım acaba:rolleyes::rolleyes:

hadi makbuş hayırlı uğurlu olsun:KK60:

hmmm bu mesajdan da makbulenin mesajı gördüm :)) matruşka gibi okuyorum geçmişi .. alıntıdan alıntı :KK49::KK49:

hadi bakalım @Makbule007 Sarayca Sarayca :halay::halay::halay:

kurdelenizi kestik .. açılış oldu ... geri dönüş yook artık

oyyy iki minnağımmmmmmm ..banuuuuuuuu dikkatini çekerim sana da minnak dedim artık :KK49::KK49::KK49: bu hafta cumaya eksi 2 gelecen yaaaaaa :halay::halay::halay::halay:

nehirim :KK15::KK15: bende özledim sizleri
Fasulye nasıl iyi mi annesi :anneadayı::nazar:Yusuf paşa nasıl :KK200:
bana yolla
yolla kaderim yolla
enercini bana yolla :halay::halay::halay:

kurunun çok minnak tadına bak fazla yeme,kereviz salatası daha mantıklı

bu hafta takımıma bekliyorum:KK74:
sende benim en sevdiğim balllı çörekimsin:KK200::KK19::KK60:

jillan a geç ve seriyi tamamla sadece level 1 le olmaz
inceldikçe sende bırakamayacaksınHoppa

kereviz yoğurt ye,yada brokoli karnıbahar haşla onu ye
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu :sampiyon:

cnm dipfirize at
ıslatmış bi şekilde , pişirmeden
hazır olur

günaydın ana kaptaniçem :KK200:
bugün nasılsın? fasulyemiz nasıl?:anneadayı:

birazını dondurucuya at yada hepsini haşla yapacağın kadarını kullan kalanını dondurucuya koy
haftaya yine yaparsın hazır eline gelir:KK39:

Aaa niye aklıma gelmedi yahu :işsiz:öyle tadında değişiklik olmaz dimi :oha:Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi :KK53:

Harikasın canım ya çocukla maşallah sana çok iş başarıyorsun sabah leslie yapmak inan yapamayacağım bir şey sürünerek evden çıkıyorum :KK51:çocuk olunca ne yapacağım ya :işsiz:

Ben kepekli sadesini yiyorum çörekotlu da iyiymiş ama az vardır herhalde kalorisi o kadar az olduğuna göre :işsiz:

Ahahha temizlendik ohh :deli:

Kıyamam ya kalkmış hemen eliptikte yapmış:KK70:benim cardioya halim kalmadı ama bu akşam yapacağım inşallah ekstradan :halay:

Dün öyle denk geldi kuzum bayağı az çıkmam gerekirdi ama hala aynı rakamım:eek:bu akşam kuru fasulye yapacağım ama yesem mi bilemedim ya :kızgın:

Aaa kuzum unuttum ya bende diyorum büyük bir eksik var :KK70::KK15::KK15:Sağol şekerim sanada afiyet olsun temiz kaldın demek :halay:

Özlemiştim iyi ki geldiniz :KK200:

Tartı sinirimi bozuyor ama bırakmayacağım sporu bu cuma etkisi olmasa da bir daha ki cuma regliden sonra elbet olacak bırakmak yok perşembe de spor yapacağım zaten gruptan lider ayrılıp Begüşe geçmeliyim @begum75 :deli: malipina malipina az spor yap kız yeter gari bu hafta ben geçeyim Begüşe :KK45:

Oyy en sevdigim ballı çörekim:KK60::KK200::KK200::KK200:
Sırtım ağrımasa mekik falan da çekicem de yürüyüş ve lesliden başka bişe yapamıyom:cry::cry:

Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu :sampiyon:

Aaa niye aklıma gelmedi yahu :işsiz:öyle tadında değişiklik olmaz dimi :oha:Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi :KK53:

fasulye iyidir herhalde canım , bende bi haberim :))

Yusuf iyi güzel ablası ... keyfi yerinde hamdolsun .. :KK200:

sen nasılsın ? tartın nasıl hele :cool:

Valla mı ? ayyy deneyeyim gülüm .. gece yanıyor ama .. gündüz yok .

ohhh mis gibi de pro :) yaparım :super:
yap cnm yıka az tuz at kavur bire bir mis gibi çıtır çıtır, gevrek gevrek:rolleyes::-)

cnm olmaz degişmez tadı
hatta ben fazla gelen yemedi de kavanozlayıp
konserve gibi yaparım
çorba,bakiyat yemkelerini , fasulye bezelye vs
hazır rahat yeek oluyor bi fısstt yap bıçakla havasını al bitti

yeterli olmaz mı hiç :)
Sonra devamı gelir inşallah :halay:
Sırtım ağrımasa mekik falan da çekicem de yürüyüş ve lesliden başka bişe yapamıyom:cry::cry:
Aman yapma yapma az dur yerinde bak sırtın ağrıyormuş leslie falan da ağrıtır kız :deli:
fasulye iyidir herhalde canım , bende bi haberim :))

Yusuf iyi güzel ablası ... keyfi yerinde hamdolsun .. :KK200:

sen nasılsın ? tartın nasıl hele :cool:

İyi olmanıza sevindim kaptanım:dua::KK200:Tartım pazartesiden beri kötü aslında 2 gündür çok iyi sporlarım yemeklerim ama şişti mi anlamadım cumaya halledeceğim inşallah :bicak:

Triplimelek Megi Triplimelek Megi seninle durumunuz ayni gibi mantigimla hareket edemiyorum bazen kopuyor bazi seyler. Bu mukemmeliyetci kisilerde olur mus ya hep ya hic mantigi bozdumu tam bozanlarda. Yarim birakamayanlarda. Daha fazla sey ogrenirsem sana da yazarim. Ben bu sorunumu cozecegim dun gece yediklerimden uyuyamadim midem nasil agri di. Benim ki beslenme bozuklugu onu biliyorum. Ama baslangic evresiymis onu da ogrendim eger yediklerimi cikarmaya baslarsam o zaman en tehlikelisine dogru giderim. Dun tum gece agriyi ondan cektim cezalandirma oysa biliyorum ki kendimi affetsem daha basarili olurum

Back
X