- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Gunaydinnnn.
Temizlik baslasin.
Iste evde yolda dersde herkese kolay gelsin.
hadi kolay gelsinnn ..misler gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnn.
Temizlik baslasin.
Iste evde yolda dersde herkese kolay gelsin.
Yasasin lor salatasini severim oh mis gibi
oyyy iki minnağımmmmmmm ..banuuuuuuuu dikkatini çekerim sana da minnak dedim artıkbu hafta cumaya eksi 2 gelecen yaaaaaa
![]()
nehirimbende özledim sizleri
masum uykuluyken aynı şeyleri düşünüyoruz hep
kereviz ye, dondurucuya at![]()
Neyseki ben bunlari sevmiyon yiyince dibine vurmak gerekiyor
iyiyiz begümümmbiz iyiliğimiz hafif yamuk artık idare edin
gece yine uyumadım hiç .... gözlerimden uyku akıyor ama midem yanıyor ... ayyyy bir sor bin işit :)) sabahta bi telaş ev ahalisini yolladım .... yatayım dedim ... kusmalar özlemiş beni bu sabah geri geldiler ...
ne derdi @ada81 falan filaaan inter milan
senden ne haber hele ??![]()
bunu ben mi yazdım acaba
hadi makbuş hayırlı uğurlu olsun![]()
ausum migde yanmasına yeşil mercigi yıka
teflonda kavur ve ye cnm 10 numara kesiiyor
hamile iken hep yapardım
Kesinlikle belli bir yastan sonra guven kurmak da zorAşılamayan güven problemleri insanı zamanla yanlızlaştırıyor maalesef
Fasulye nasıl iyi mi annesioyyy iki minnağımmmmmmm ..banuuuuuuuu dikkatini çekerim sana da minnak dedim artıkbu hafta cumaya eksi 2 gelecen yaaaaaa
nehirimbende özledim sizleri
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundubana yolla
yolla kaderim yolla
enercini bana yolla
kurunun çok minnak tadına bak fazla yeme,kereviz salatası daha mantıklı
bu hafta takımıma bekliyorum
sende benim en sevdiğim balllı çörekimsin
jillan a geç ve seriyi tamamla sadece level 1 le olmaz
inceldikçe sende bırakamayacaksın
kereviz yoğurt ye,yada brokoli karnıbahar haşla onu ye
cnm dipfirize at
ıslatmış bi şekilde , pişirmeden
hazır olur
günaydın ana kaptaniçem
bugün nasılsın? fasulyemiz nasıl?
birazını dondurucuya at yada hepsini haşla yapacağın kadarını kullan kalanını dondurucuya koy
haftaya yine yaparsın hazır eline gelir![]()
yeterli olmaz mı hiç :)Jilliana henüz başlayamadım kaptanım onuda ekleyeceğim bu cumadan itibaren listeye eklemek isterseniz geleyimLevel 1 yapsak yeterli midir
![]()
Sırtım ağrımasa mekik falan da çekicem de yürüyüş ve lesliden başka bişe yapamıyomHarikasın canım ya çocukla maşallah sana çok iş başarıyorsun sabah leslie yapmak inan yapamayacağım bir şey sürünerek evden çıkıyorumçocuk olunca ne yapacağım ya
Ben kepekli sadesini yiyorum çörekotlu da iyiymiş ama az vardır herhalde kalorisi o kadar az olduğuna göre
Ahahha temizlendik ohh
Kıyamam ya kalkmış hemen eliptikte yapmışbenim cardioya halim kalmadı ama bu akşam yapacağım inşallah ekstradan
Dün öyle denk geldi kuzum bayağı az çıkmam gerekirdi ama hala aynı rakamımbu akşam kuru fasulye yapacağım ama yesem mi bilemedim ya
Aaa kuzum unuttum ya bende diyorum büyük bir eksik varSağol şekerim sanada afiyet olsun temiz kaldın demek
Özlemiştim iyi ki geldiniz
Tartı sinirimi bozuyor ama bırakmayacağım sporu bu cuma etkisi olmasa da bir daha ki cuma regliden sonra elbet olacak bırakmak yok perşembe de spor yapacağım zaten gruptan lider ayrılıp Begüşe geçmeliyim @begum75![]()
malipina az spor yap kız yeter gari bu hafta ben geçeyim Begüşe
Oyy en sevdigim ballı çörekim![]()
Fasulye nasıl iyi mi annesiYusuf paşa nasıl
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu
Aaa niye aklıma gelmedi yahuöyle tadında değişiklik olmaz dimi
Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi
![]()
yap cnm yıka az tuz at kavur bire bir mis gibi çıtır çıtır, gevrek gevrekValla mı ? ayyy deneyeyim gülüm .. gece yanıyor ama .. gündüz yok .
ohhh mis gibi de pro :) yaparım![]()
Fasulye nasıl iyi mi annesiYusuf paşa nasıl
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu
Aaa niye aklıma gelmedi yahuöyle tadında değişiklik olmaz dimi
Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi
![]()
Sonra devamı gelir inşallahyeterli olmaz mı hiç :)
Aman yapma yapma az dur yerinde bak sırtın ağrıyormuş leslie falan da ağrıtır kızSırtım ağrımasa mekik falan da çekicem de yürüyüş ve lesliden başka bişe yapamıyom![]()
fasulye iyidir herhalde canım , bende bi haberim :))
Yusuf iyi güzel ablası ... keyfi yerinde hamdolsun ..
sen nasılsın ? tartın nasıl hele![]()