Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin canım amin..Ay bende keşke kpssnin ucunu bırakmasaydım diyom şimdiki özel sektörü görünce ama işte çocuklarımı kendim büyütmek için bu kadar oyalandım şimdi hepsi sabah 9 akşam 5 okuldalar ama bu seferde işin treni kaçtı herşeyin bi bedeli var işte

Yaaa ahum olduğu kadar
Olmadığı kader
Deyip şartlardan mutlu olsana yaşadığım sürecin zorluğu ugradigim
Haksızlıgi Rabbim biliyor
Ama çok şükür iyiyim
Dinleniyorum kitap okuyorum evim hiç olmadığı kadar temiz çocuklarıma kendime zaman ayırıyorum kısmeti min olacağı Birand ada ise döneceğim adım gibi eminim ama şartlar şimdi bu ilk defa uzun soluklu spor yapıyorum hayat yanlizca iş değildi diğer güzellikleri ve yaşanılacak karı kaçırma kafana takipte ablacim

Hahay zaten mortilikte amac bu degil mi
Fatmada gerilsin bak menusune beni etiketlememis ama benden kacmaz.gördum ki sebze günü protein günü haaaa hemen karsı atakla bu atağa cevap vermeliyim Antepia27 Antepia27 sesim geliyor mu birincilik benim:cool:

Haaa Hatay baskül e değil emeğe bakıyorum ve sen coktannn yenildiydin beybi

Gunaydin artık tam anlamıyla baslıyorum bu sabah hanımlar hazır olun zira bu günden itibaren makbule nasıl diyet yapar aslında onu goreceksiniz :KK73::KK73::KK73:

İşte bu bizim makbus hadi senin kim olduğunu biz biliyoruz bilmeyenlere de göster kendini

Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum :KK73::KK73:

Canım sen ne duygusal ne şair ruhlu birisin sevdiklerinle nice güzel yıllara
Doğum günün kutlu olsun

Salı menüm
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 2yumurta
9 zeytin
Bi dilim peynir
Minik havuç
Marul
Biraz badem
Bi armut
Arada dukan birası

Akşam 18.30
Bi kase tarhana çorbası
Üç parça ızgara et
Salata
Ayran
5mil leslie (75 dk)
2 litre su (yarım lt daha içicem)
İki duble votka içerim belki
Gece dukan birası:süslü::süslü:

@Shut Up

a2d5f1b12e2e121068b2a7f79c57d986.webp

Efser Efser hanım paketiniz var ☆☆☆☆☆

yap cnm yıka az tuz at kavur bire bir mis gibi çıtır çıtır, gevrek gevrek:rolleyes::-)

cnm olmaz degişmez tadı
hatta ben fazla gelen yemedi de kavanozlayıp
konserve gibi yaparım
çorba,bakiyat yemkelerini , fasulye bezelye vs
hazır rahat yeek oluyor bi fısstt yap bıçakla havasını al bitti
Harikasın canım ya bunu bildiğim çok iyi oldu :KK200:

Yapma gözün sevem :KK70::KK45:

bende panik atak var kızlar
başlangıç evresi ve panik atak ta direk bagırsaga vuran birşey
yada migdeye ben panik olunca bagırsaklar feci çalışıyor

akşam yine eşime biraz gerildimm
anammm hiç bişiy kalamdınnn

panik yapın beni :skandal::skandal::skandal::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:
hmmmm demek panik:işsiz:

Banu cumaya artı geleceksin gibi geliyor bu ara öğünler falan seni şişirdi gibi geliyor banuuuuuuuuu:rolleyes:

Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
Oooo nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara canım :KK200:

Bu hayat benim
ayyyyyyyyyyyyy

doğum günü müüüüüüüüü

iyi ki doğdun efserimmmm

balo elbisem.webp

elbisemi giydim doğum günü partisi ne zaman :KK75::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Demem duygusallaşicaz @MiuLego

Benim içinde degisiklik olur tabi :KK200:

:KK70::KK60:
Oh mis gibi kahvaltı yaptım. Koltuğun şeklini değiştirmem lazım kızım koltuğa çıkıp prizlere oynuyor ..
Sabah 2 yumurta kırdım tereyağı na yedim ekmeksiz :))
oh mis afiyet olsun:KK37:

Back
X