- 8 Aralık 2011
- 45.740
- 166.592
- 798
Amin kuzumNice mutlu guzel yillarin olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzumNice mutlu guzel yillarin olsun![]()
Ne güzel bir hediye busagol bende sizi tanıdıgıma cok mutluyum
![]()
Amin canım amin..Ay bende keşke kpssnin ucunu bırakmasaydım diyom şimdiki özel sektörü görünce ama işte çocuklarımı kendim büyütmek için bu kadar oyalandım şimdi hepsi sabah 9 akşam 5 okuldalar ama bu seferde işin treni kaçtı herşeyin bi bedeli var işte
Hahay zaten mortilikte amac bu degil mi
Fatmada gerilsin bak menusune beni etiketlememis ama benden kacmaz.gördum ki sebze günü protein günü haaaa hemen karsı atakla bu atağa cevap vermeliyimAntepia27 sesim geliyor mu birincilik benim
![]()
Gunaydin artık tam anlamıyla baslıyorum bu sabah hanımlar hazır olun zira bu günden itibaren makbule nasıl diyet yapar aslında onu goreceksiniz![]()
Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum![]()
Harikasın canım ya bunu bildiğim çok iyi olduyap cnm yıka az tuz at kavur bire bir mis gibi çıtır çıtır, gevrek gevrek
cnm olmaz degişmez tadı
hatta ben fazla gelen yemedi de kavanozlayıp
konserve gibi yaparım
çorba,bakiyat yemkelerini , fasulye bezelye vs
hazır rahat yeek oluyor bi fısstt yap bıçakla havasını al bitti
Yapcam![]()
Hastayim sana :)) benlede morti ol emi
Harikasın canım ya bunu bildiğim çok iyi oldu
Yapma gözün sevem![]()
hmmmm demek panikbende panik atak var kızlar
başlangıç evresi ve panik atak ta direk bagırsaga vuran birşey
yada migdeye ben panik olunca bagırsaklar feci çalışıyor
akşam yine eşime biraz gerildimm
anammm hiç bişiy kalamdınnn
panik yapın beni![]()
Kırmayın şu hevescağızımı. Ben sizin gibi 50lerde değilimHarikasın canım ya bunu bildiğim çok iyi oldu
Yapma gözün sevem![]()
Oooo nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara canımBu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum![]()
hahahahahaha deli deli
Parti var deseneHe heyyy o sadece fragmandi efser![]()
hahahahahaha deli deli![]()
ayyyyyyyyyyyyyBu hayat benim
İyiki dogdum![]()
Demem duygusallaşicaz @MiuLego
Benim içinde degisiklik olur tabi
oh mis afiyet olsunOh mis gibi kahvaltı yaptım. Koltuğun şeklini değiştirmem lazım kızım koltuğa çıkıp prizlere oynuyor ..
Sabah 2 yumurta kırdım tereyağı na yedim ekmeksiz :))