Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yööö ben vermedim para filanEki Görüntüle 2075826
Efser kizlarla aramizda para topladik sana bunu aldik.
Ayı hediye etmek adettendir :))
KIZLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
MİNNOŞLAAAAARRRRRRRRRRRRR
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMMMMMMMMMMMMMM
@Efser
iyiyiz begümümmbiz iyiliğimiz hafif yamuk artık idare edin
gece yine uyumadım hiç .... gözlerimden uyku akıyor ama midem yanıyor ... ayyyy bir sor bin işit :)) sabahta bi telaş ev ahalisini yolladım .... yatayım dedim ... kusmalar özlemiş beni bu sabah geri geldiler ...
ne derdiada81 falan filaaan inter milan
senden ne haber hele ??![]()
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu
Aaa niye aklıma gelmedi yahuöyle tadında değişiklik olmaz dimi
Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi
![]()
Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum![]()
Ahahah kıyamam yap tamam yap bende Begüşe veda edeyim bari grup atla da haftaya ben geleyim![]()
ÇOK ACIKMAK BİZİM İŞİMİZZZZZZZZZZZ
ŞURDA ÖĞLEYE NE KALDI Kİİİİİİİİİİİ
DİREN MİU
Hii benim kasapım hiç sert değil. İşyerinde canavar evde kedi kediİLİŞKİMİZİ ÇOK CANLI TUTUYORSUN PINAR
evlen benle. kasapı boşa. ben daha sertim![]()
tüm ilgiyi üstüne neden çekiyorsun ki
mezun edeydim keşke
![]()
Eki Görüntüle 2075827
ben yemeğe gidiyom.
Öğleden sonra burdayız yine inşallah.
İnş benim doğum günümü kutlarsınız hep
Amin kuzumAmin kuzum sağlıkla huzurla sizlerle olsun
OlabilürÜvertüre geçim istiyosan![]()
yardımlaşmak bizim işimizdi
fedakarlık bizim işimiz![]()
tamam ben söylemem aramızdaYerim sizi
Vazgeçtim sanma haberi olmasın da perşembe de sıkı spor yapacağım cuma artı çıkarsam çıkayım![]()
Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum![]()
Başkan yine mi kusuyon oyyy gececek az kaldiiyiyiz begümümmbiz iyiliğimiz hafif yamuk artık idare edin
gece yine uyumadım hiç .... gözlerimden uyku akıyor ama midem yanıyor ... ayyyy bir sor bin işit :)) sabahta bi telaş ev ahalisini yolladım .... yatayım dedim ... kusmalar özlemiş beni bu sabah geri geldiler ...
ne derdiada81 falan filaaan inter milan
senden ne haber hele ??![]()
bende panik atak var kızlar
başlangıç evresi ve panik atak ta direk bagırsaga vuran birşey
yada migdeye ben panik olunca bagırsaklar feci çalışıyor
akşam yine eşime biraz gerildimm
anammm hiç bişiy kalamdınnn
panik yapın beni![]()
orası ausa özel sadece![]()
seni her türlü idare ederiz ausum
fasulyenin gece yaramazlık yapası tutmuş oyy oyy yine zorlu bir akşam oldu desene
benden ne ne haber olsun,artıları anca temizledim,cumaya durum ne olur bilmem,hafta sonu,kv,kp,annem,babam,eltim,kaynım...bana geliyorlar...az kafayı sıyırmaca
annemler kalmıycakta,kv kp kaç gün kalcak bilmem![]()
Heyyyo heyyo Kizilaydayimmm
300 papell harcadım...
iki elbise aldim. parfüm aldım...
![]()