Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5ea69942bd65205161d2808810c3be52.webp

Efser Efser kizlarla aramizda para topladik sana bunu aldik.
Ayı hediye etmek adettendir :))

iyiyiz begümümm :halay: biz iyiliğimiz hafif yamuk artık idare edin :KK48::KK48:

gece yine uyumadım hiç .... gözlerimden uyku akıyor ama midem yanıyor ... ayyyy bir sor bin işit :)) sabahta bi telaş ev ahalisini yolladım .... yatayım dedim ... kusmalar özlemiş beni bu sabah geri geldiler ...

ne derdi ada81 ada81 falan filaaan inter milan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

senden ne haber hele ?? :KK19:

seni her türlü idare ederiz ausum :KK19:
fasulyenin gece yaramazlık yapası tutmuş oyy oyy yine zorlu bir akşam oldu desene:confused:

benden ne ne haber olsun,artıları anca temizledim,cumaya durum ne olur bilmem,hafta sonu,kv,kp,annem,babam,eltim,kaynım...bana geliyorlar...az kafayı sıyırmaca:deli:
annemler kalmıycakta,kv kp kaç gün kalcak bilmem:işsiz:
Evet evet sana geçmeliyim sonrada orada kalmak için çok çaba sarfetmem gerekecek ama olsundu :sampiyon:

Aaa niye aklıma gelmedi yahu :işsiz:öyle tadında değişiklik olmaz dimi :oha:Hemen öyle yapıyorum sağolun canlar ya kurtardınız beni haftaya da yaparım tabi :KK53:

yardımlaşmak bizim işimizdi :KK5::KK200:

Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum :KK73::KK73:

Efser Efser doğum günün kutlu olsun

upload_2017-12-6_11-46-0.webp

:KK200::KK200:

Ahahah kıyamam yap tamam yap bende Begüşe veda edeyim bari grup atla da haftaya ben geleyim :KK70:

fedakarlık bizim işimiz :confused::KK70:

ÇOK ACIKMAK BİZİM İŞİMİZZZZZZZZZZZ

ŞURDA ÖĞLEYE NE KALDI Kİİİİİİİİİİİ

DİREN MİU :kk77:

ben kavuştum yemeğime:kk77: darısı başına miuu:KK9:

Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum :KK73::KK73:

Nice Mutlu Yaşların Olsun Efserimmm :KK200:

Sevdiklerin ve seni sevenlerle beraber :KK15:

iyiyiz begümümm :halay: biz iyiliğimiz hafif yamuk artık idare edin :KK48::KK48:

gece yine uyumadım hiç .... gözlerimden uyku akıyor ama midem yanıyor ... ayyyy bir sor bin işit :)) sabahta bi telaş ev ahalisini yolladım .... yatayım dedim ... kusmalar özlemiş beni bu sabah geri geldiler ...

ne derdi ada81 ada81 falan filaaan inter milan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

senden ne haber hele ?? :KK19:
Başkan yine mi kusuyon oyyy gececek az kaldi :KK200: basmışım amino asiti :KK70::KK70:
Bende regli oldum :halay::halay::halay:... ohhh başkan kârdasın orkide para vermiyonnn :KK73::confused:

bende panik atak var kızlar
başlangıç evresi ve panik atak ta direk bagırsaga vuran birşey
yada migdeye ben panik olunca bagırsaklar feci çalışıyor

akşam yine eşime biraz gerildimm
anammm hiç bişiy kalamdınnn

panik yapın beni :skandal::skandal::skandal::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aman aman panik atak geçireceğime 5 gün kabız kalayım ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

orası ausa özel sadece:rolleyes:

ya ben bi yürümüştüm miu :)) yarım saat ... bi kere de 15-20 dk egzersiz yapmıştım :KK49::KK49::KK49:

seni her türlü idare ederiz ausum :KK19:
fasulyenin gece yaramazlık yapası tutmuş oyy oyy yine zorlu bir akşam oldu desene:confused:

benden ne ne haber olsun,artıları anca temizledim,cumaya durum ne olur bilmem,hafta sonu,kv,kp,annem,babam,eltim,kaynım...bana geliyorlar...az kafayı sıyırmaca:deli:
annemler kalmıycakta,kv kp kaç gün kalcak bilmem:işsiz:

Ayyyyyy içim şişti hafta sonunu okurken :deli::rolleyes: onlarda kalmasın işte :63: kalmakta neymiş :KK53:

Heyyyo heyyo Kizilaydayimmm
300 papell harcadım...
iki elbise aldim. parfüm aldım...
:KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay:

:KK76::halay::KK76::halay:

Back
X