Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.

Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.

Bana harcasan yaaa :110:

Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettim :anne: azıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena o_O
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz :KK36:
Olsun kuzum son diyorsan sondur :KK200:

Dı dı dı dı dı dı istanbul parcalı güneşli donuyor :ruh::ruh:

Yigitlik edip atkı falan almamışım yuzum cok usudu yarin hazirlikli cikayim inş.
Usudukce aklima köy okullari geliyo cok uzak mesafelerden okula giden yavrular napiyodu acaba :KK42:
Ne kadar gereksiz nariniz bazen :110:
:KK14:o düşüncelere girince çıkılmıyor.. Rabbim yardımcıları olsun:KK200:

Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum :KK73::KK73:
İyi ki doğdun efserim mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşların olsun

ya ben bi yürümüştüm miu :)) yarım saat ... bi kere de 15-20 dk egzersiz yapmıştım :KK49::KK49::KK49:
ausum sporda çığır açtın oku oku bitiremiyorum ki sporunu:rolleyes:
Kızlar benim mod sıfır kilo sabit :işsiz:
Ne yapsam ki bilemedim ödem mi yoksa gerçekten mi kilo veremiyorum hiç böyle olmamıştım son kilolarda sabit kalma durumu oluyordu ama bu kilolarda hiç olmamıştı
Biri bebek görmeye gelmişti bana gülerek inşallah kilo veremez böyle kalırsın demişti duasımı tuttu ne :KK34:
sakin ol menünde çok yediğin zamanlar da oluyor kuzum daha düzene oturmadı ki.. vereceksin tabi ki takılma falan olmayacak düzen oluşunca..
İkinci ogunumu de başarıyla yedım Menumu paylasayim nasılsa cıkmayacagım dışına

Sabah
1 dilim ekmek 2 yk lor 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik roka

Ogle
6 yk taze fasulye 3 yk yogurt 1 dilim ekmek

Ara
3 ceviz

Aksam
150 gr fırında tavuk gogus ve karnabahar salata

Ara 1 bardak kefir
Spor da 20 dk falan sanırım su 1.5 bitti bile en az 3 olur

@MiuLego
oooooooooooooooooo:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:ne güzel menü o öyle makbuş... sabaha kadar temiz kal emi şu menü eksi getirir..
Hala dört güne geliyor karnım çok şiş. Nolacak böyle bu haller gerçekten nedir bu kadınların çektiği:KK43::KK43:
ayyy çok duygusalım zaten kızım inşallah ileride böyle karın ağrıları şişmeler yaşamasın yaaa yavrum benim :KK43::KK43::anne::anne:
ayyy nerde bu miu nerde bu kaptan nerde offff:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
oyyyy senin duygusaşllığınaaaa

oyyyyyyyyyyy gelecek kaygılarını annelik duygularınaaaaaaaaaaa

gel omzum senin olsun sümkürerek ağla geeeeeeeeeeellllllllll:anne:

Eki Görüntüle 2075859

5 gün aradan sonra sütlü türk kahvem hicbirsey senin yerini tutmuyor beybisi :KK200:
oh be sonunda yani.. kahvesiz olur muuuuuu.:kahve:
Aşkısı ben kahve içiyorum
ben de içicem ki şimdi:KK200:
Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
triplim istersen milyon kere yaz aynı şeyi.. burada ol yaz hep ama illaki olacak o iş:KK60:

Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.

Bana harcasan yaaa :110:

Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettim :anne: azıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena o_O
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz :KK36:
Sevindim canım çözmene :KK19: Allah kimsenin evine kalbine huzursuzluk vermesin :KK36:

Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
Haticem güzel annem bi sakın ol No stres olacak ateşi geçecek gerekirse doktora gotur çok yüksekse fitil kullan bol bol su iç hemen bakayim sen

Back
X