Ayyy kaptana gel sen.
Balli kaymaga gel
Cikolata parcacikli kurabiye kaptana gel
Cilekli pastaya gell
Oruc oldugum cok mu belli oluyor
Canim minnos kaptanim bitanem datlu kaptanim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kaptana gel sen.
Balli kaymaga gel
Cikolata parcacikli kurabiye kaptana gel
Cilekli pastaya gell
Oruc oldugum cok mu belli oluyor
Canim minnos kaptanim bitanem datlu kaptanim
Olsun kuzum son diyorsan sondurBugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.
Bana harcasan yaaa
Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettimazıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz![]()
Dı dı dı dı dı dı istanbul parcalı güneşli donuyor
Yigitlik edip atkı falan almamışım yuzum cok usudu yarin hazirlikli cikayim inş.
Usudukce aklima köy okullari geliyo cok uzak mesafelerden okula giden yavrular napiyodu acaba
Ne kadar gereksiz nariniz bazen![]()
İyi ki doğdun efserim mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşların olsunBu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum![]()
Ben başa çıkarım senleAllahım bu hafta sanki benim için oluşturuşmuş gibiiii
ne hafta ama
ben kolay lokma mıyım pınar
geldim geldimmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
ausum sporda çığır açtın oku oku bitiremiyorum ki sporunuya ben bi yürümüştüm miu :)) yarım saat ... bi kere de 15-20 dk egzersiz yapmıştım![]()
sakin ol menünde çok yediğin zamanlar da oluyor kuzum daha düzene oturmadı ki.. vereceksin tabi ki takılma falan olmayacak düzen oluşunca..Kızlar benim mod sıfır kilo sabit
Ne yapsam ki bilemedim ödem mi yoksa gerçekten mi kilo veremiyorum hiç böyle olmamıştım son kilolarda sabit kalma durumu oluyordu ama bu kilolarda hiç olmamıştı
Biri bebek görmeye gelmişti bana gülerek inşallah kilo veremez böyle kalırsın demişti duasımı tuttu ne![]()
ooooooooooooooooooİkinci ogunumu de başarıyla yedım Menumu paylasayim nasılsa cıkmayacagım dışına
Sabah
1 dilim ekmek 2 yk lor 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik roka
Ogle
6 yk taze fasulye 3 yk yogurt 1 dilim ekmek
Ara
3 ceviz
Aksam
150 gr fırında tavuk gogus ve karnabahar salata
Ara 1 bardak kefir
Spor da 20 dk falan sanırım su 1.5 bitti bile en az 3 olur
@MiuLego
oyyyy senin duygusaşllığınaaaaHala dört güne geliyor karnım çok şiş. Nolacak böyle bu haller gerçekten nedir bu kadınların çektiği
ayyy çok duygusalım zaten kızım inşallah ileride böyle karın ağrıları şişmeler yaşamasın yaaa yavrum benim
ayyy nerde bu miu nerde bu kaptan nerde offff![]()
oh be sonunda yani.. kahvesiz olur muuuuuu.
ben de içicem ki şimdiAşkısı ben kahve içiyorum
triplim istersen milyon kere yaz aynı şeyi.. burada ol yaz hep ama illaki olacak o işBugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
Sevindim canım çözmeneBugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.
Bana harcasan yaaa
Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettimazıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz![]()
ne demek bu
Canım hastalığı ne ? Götürdün mü doktora?Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
aha nasıl oldu o işÇok ilginç davul gibi karnım indi![]()
Hala gelmedi ama ilginç anlamadım. Dün mi bulgur yaradı heraldeaha nasıl oldu o iş![]()
Haticem güzel annem bi sakın ol No stres olacak ateşi geçecek gerekirse doktora gotur çok yüksekse fitil kullan bol bol su iç hemen bakayim senOğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.