- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha yerim seni ya ne tatlısın sen eşin inşallah çok çok kıymetini bilirGeçen akşam eşim çay var mı dedi. Bende
Çay var içersen
Ben var seversen
Yol var gidersen dedim
Odun sabah beni sinir etti yine ama gıcık![]()
Bizimde akşam evde kurufasulye var ama ben yoğurt kereviz yeşil elma falan yiyeceğim![]()
Amin nilim amin bilsin artık yaAhahha yerim seni ya ne tatlısın sen eşin inşallah çok çok kıymetini bilir![]()
Kullanabilirsin minoset ya da parol. Minoset Plus olmasın amaBaşım agriyi emzirdim için agrikesici kullanamiyommmmmmm
Bende şiştim az şişmiştim zaten
yeter la begümle sen fasulye , nohut
fasulye nohut yemeden şiştim yeminle![]()
Amin nilim amin bilsin artık ya
Anaaam kız bu mesajını görmeden yazmışım, bak tavafukaTelliogullarina ölüm
Çay var içersen
Ben var seversen
![]()
Hala şişkinliğiya beni etkiliyor tartı
sık tartlınca insan 500 gr begenmez hale geliyor
haftada bir ideal
200 de olsa seviniyon 2000 de olsa
ayannennn ahahahah
valla mı niyeki
ya iyi gidiyorsun aslında
Tellioğluyum kaptanım unutma Begüşle beraber
benimde evde karnıbahar var
ama çocukalrda eşimde burun kıvırcak biliyorum
sigara böregimi kızartsam bilemedim
dolapta vardı hazır![]()
ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzelBizimde akşam evde kurufasulye var ama ben yoğurt kereviz yeşil elma falan yiyeceğim![]()
begum75 Begüş jillianda hangi videoyu yapıyorsun bir sürü video çıkıyor önüme
Şınav beceremiyorum onu es geçsem nolur
![]()
yeter la begümle sen fasulye , nohut
fasulye nohut yemeden şiştim yeminle![]()
o soruya ne cevap verdi pekiGeçen akşam eşim çay var mı dedi. Bende
Çay var içersen
Ben var seversen
Yol var gidersen dedim
Odun sabah beni sinir etti yine ama gıcık![]()
Bende yemek yapacağım sonra koy kaldır spor yap duş al kitap oku puzzle bakbekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk![]()
Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiiiRabbim inşallah nasip eder bu güzel haberi almani balim
bendede yeşil mercimek,ıspanak,pilav var,birazda nohut yapim dedim çünkü oğlum ıspamak pek yemiyo
sigara böreği güzel fikir
ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzel
kahvaltılık özlüyorum kendime kral bi kahvaltı sofrası hazırlıyım bari
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
30 günlük programın level1 i bu kuzum bunu yap
masum kışın pişircek şey bulamıyorum inanki,eşimle oğlumun en sevdiği şey bakliyat bide pratik,bide ertesi güne kalınca dahada lezzetleniyo ee daha ne olsun![]()
Boyamaya geri döndüm. Oh be. Rötuş yapmam gereken objeler vardı boyaları kalkmıştı, onları hallettim, vernik gereken vardı vernikledim.
Keçe işine de el atayım yine. Ablamlara supla takımı yapıcam hediye süpriz![]()
Bi kere bilmemki ev işlerini yaparken aklima gelmeyesin @MiuLego
Sen is yerinde zor dinlersin tabi ben kocaman baslı kulakligimla dinlerim hohahahalayy
yazdım bileTellioğluyum kaptanım unutma Begüşle beraber![]()
6 aralık menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, zeytin, peynir, dom, sal, bib, 2 dilim ç ekmeği
Öğlen : Muzlu tarçınlı yoğurt
Ara: 6-7 fındık
Akşam : Köfte & salata veya muzlu yoğurt yine
Su : 2 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus, çörekotu
Spor: 40 dk eliptik
@MiuLego
Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii![]()
Sozum meclisten disari tabide uyuz olurum xs bedenlere coco![]()