Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

6 aralık menüsü

Kahvaltı : Kıymalı yumurta, zeytin, peynir, dom, sal, bib, 2 dilim ç ekmeği

Öğlen : Muzlu tarçınlı yoğurt

Ara: 6-7 fındık

Akşam : Köfte & salata veya muzlu yoğurt yine

Su : 2 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus, çörekotu
Spor: 40 dk eliptik

@MiuLego

benimde evde karnıbahar var
ama çocukalrda eşimde burun kıvırcak biliyorum :KK43:
sigara böregimi kızartsam bilemedim
dolapta vardı hazır :deli::deli:

bendede yeşil mercimek,ıspanak,pilav var,birazda nohut yapim dedim çünkü oğlum ıspamak pek yemiyo:işsiz:
sigara böreği güzel fikir :KK9:

Bizimde akşam evde kurufasulye var ama ben yoğurt kereviz yeşil elma falan yiyeceğim :deli:
ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzel:işsiz:
kahvaltılık özlüyorum kendime kral bi kahvaltı sofrası hazırlıyım bari:kk77:

begum75 begum75 Begüş jillianda hangi videoyu yapıyorsun bir sürü video çıkıyor önüme :deli:Şınav beceremiyorum onu es geçsem nolur :dua:

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

30 günlük programın level1 i bu kuzum bunu yap

yeter la begümle sen fasulye , nohut:KK70::KK70:
fasulye nohut yemeden şiştim yeminle:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-):-):-):-)

masum kışın pişircek şey bulamıyorum inanki,eşimle oğlumun en sevdiği şey bakliyat bide pratik,bide ertesi güne kalınca dahada lezzetleniyo ee daha ne olsun:rolleyes:

bekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk :işsiz:
Bende yemek yapacağım sonra koy kaldır spor yap duş al kitap oku puzzle bak :deli:Ev işim yok Allahtan cumartesi ya da pazar yapınca hafta rahatlıyorum bulaşığımda yok dün dizdim kaldırdım :halay:Çamaşırımda yok cuma günü ütüledim ohh be 1-2 günde olsa rahatım :KK45:zügürt tesellisi gibi oldu ama rahatım:KK70:

Rabbim inşallah nasip eder bu güzel haberi almani balim
Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii :KK71:

bendede yeşil mercimek,ıspanak,pilav var,birazda nohut yapim dedim çünkü oğlum ıspamak pek yemiyo:işsiz:
sigara böreği güzel fikir :KK9:

ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzel:işsiz:
kahvaltılık özlüyorum kendime kral bi kahvaltı sofrası hazırlıyım bari:kk77:

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

30 günlük programın level1 i bu kuzum bunu yap

masum kışın pişircek şey bulamıyorum inanki,eşimle oğlumun en sevdiği şey bakliyat bide pratik,bide ertesi güne kalınca dahada lezzetleniyo ee daha ne olsun:rolleyes:

Kahvaltılığı bizde özlüyoruz pazartesi yedik ama yine özledim neyse cuma yeriz kahvaltılık :KK53:Brokoli benimde gözüme denk gelmiyor yoksa haftaya brokoli karnabahar zamanı yapayım :spor:

Sağol kuzum güzelmiş yapacağım artık mecbur :KK45:

Boyamaya geri döndüm. Oh be. Rötuş yapmam gereken objeler vardı boyaları kalkmıştı, onları hallettim, vernik gereken vardı vernikledim.
Keçe işine de el atayım yine. Ablamlara supla takımı yapıcam hediye süpriz :KK76:
:KK200:becerikli arkadaşım
Bi kere bilmemki ev işlerini yaparken aklima gelmeyesin @MiuLego

Sen is yerinde zor dinlersin tabi ben kocaman baslı kulakligimla dinlerim hohahahalayy

telden dinlicem şimdi:KK53:
Tellioğluyum kaptanım unutma Begüşle beraber :deli::halay::halay:
yazdım bile :KK200::KK200:
6 aralık menüsü

Kahvaltı : Kıymalı yumurta, zeytin, peynir, dom, sal, bib, 2 dilim ç ekmeği

Öğlen : Muzlu tarçınlı yoğurt

Ara: 6-7 fındık

Akşam : Köfte & salata veya muzlu yoğurt yine

Su : 2 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus, çörekotu
Spor: 40 dk eliptik

@MiuLego
:kk77:güzel menü kuzucum akşam köfte olsun köfte candır yahu

Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii :KK71:

Sozum meclisten disari tabide uyuz olurum xs bedenlere coco :63::63:

Back
X