Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltılığı bizde özlüyoruz pazartesi yedik ama yine özledim neyse cuma yeriz kahvaltılık :KK53:Brokoli benimde gözüme denk gelmiyor yoksa haftaya brokoli karnabahar zamanı yapayım :spor:

Sağol kuzum güzelmiş yapacağım artık mecbur :KK45:

canım bi peynir çekiyoki sorma akşam yemeği yemek ağır geliyo artık daha hafif yemek istiyorum:kk77:
şınavı bende pek çekemiyorum,videodaki acemi kız gibi yapmaya çalışıyorum yani onun kadar bile yapamıyorum aslında :sus:ama baya baya geliştirdim spordan sonra eşime sorup oldumu oldumu nasıl olcak diye deneme yapıyorum:KK45:

yap bak farkı göreceksin,azcıkta başka kasların çalışsın:spor:

2017-12-06-15-45-33-845.webp

Minik kuzum da ara öğün yapıyor ablaları

canım bi peynir çekiyoki sorma akşam yemeği yemek ağır geliyo artık daha hafif yemek istiyorum:kk77:
şınavı bende pek çekemiyorum,videodaki acemi kız gibi yapmaya çalışıyorum yani onun kadar bile yapamıyorum aslında :sus:ama baya baya geliştirdim spordan sonra eşime sorup oldumu oldumu nasıl olcak diye deneme yapıyorum:KK45:

Akşam kahvaltısı da ayrı güzel oluyor begüm :KK39:

Tellioğluyum kaptanım unutma Begüşle beraber :deli::halay::halay:

bende tellioğluyummm
:halay::halay:

bendede yeşil mercimek,ıspanak,pilav var,birazda nohut yapim dedim çünkü oğlum ıspamak pek yemiyo:işsiz:
sigara böreği güzel fikir :KK9:

ya bende brokoli aradım dün taze gelmemiş hep önceki haftadan kalan sararmış artık almadım,bulsaydım yapardım ne güzel:işsiz:
kahvaltılık özlüyorum kendime kral bi kahvaltı sofrası hazırlıyım bari:kk77:
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

30 günlük programın level1 i bu kuzum bunu yap

masum kışın pişircek şey bulamıyorum inanki,eşimle oğlumun en sevdiği şey bakliyat bide pratik,bide ertesi güne kalınca dahada lezzetleniyo ee daha ne olsun:rolleyes:

kız yok bugün çok dediniz ya ondna şeyettim yoksa bende yemiyorum ama ok severim
evdede iki haftada 1 yaparım
çünklü eşimin iş yerinde çıkıyor
etütte tde çıkıyor haftada 1
amaa diyeitm bitisn korumada bende 1 kez yiycemm

Sozum meclisten disari tabide uyuz olurum xs bedenlere coco :63::63:
BOOOONUSSSSSSSSSSSSSSSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEEEEEE
BONNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEE

OOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOO

BİİİİRRRRRRRRRR..........Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.............ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......................

BONUS LİSTEYE BONUS LİSTEYE

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
sonra da gazoz ikram etti mi:confused:
Eki Görüntüle 2075909
Minik kuzum da ara öğün yapıyor ablaları
anam şaka yapıyorsun :KK37:

Amiinn tesekkur ederim vaytim,bugün eşofman üstü gomlek falan alayim dedim,inanamadim..önceden m beden alan ben,esofman üstünde xs,gomlekte ise 34 beden oldu üstüme şok oldum ve cok mutluyum kiiiiiiiiiiii :KK71:
Bende pazar günü alışveriş yapacağım inşallah artık ama :KK31:bunu kaç neden almam lazım bilemiyorum ki:mad:

becerikli arkadaşım

telden dinlicem şimdi:KK53::KK200:

yazdım bile :KK200::KK200:

:kk77:güzel menü kuzucum akşam köfte olsun köfte candır yahu
:KK200::KK200:

Bende peynir yiyorum bugünler de :KK45:Ben beceremem ama denerim olsun dediğin gibi başka kaslarımız da çalışsın hep aynı spor olmuyor :spor:

bende tellioğluyummm
:halay::halay:

kız yok bugün çok dediniz ya ondna şeyettim yoksa bende yemiyorum ama ok severim
evdede iki haftada 1 yaparım
çünklü eşimin iş yerinde çıkıyor
etütte tde çıkıyor haftada 1
amaa diyeitm bitisn korumada bende 1 kez yiycemm

Yürüyün tellioğulları:KK55::KK55::KK55:

BOOOONUSSSSSSSSSSSSSSSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEEEEEE
BONNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUSSSS LİSTEYEEEEEEEEEEEEE

OOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOO

BİİİİRRRRRRRRRR..........Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.............ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.......................

BONUS LİSTEYE BONUS LİSTEYE

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

sonra da gazoz ikram etti mi:confused:

anam şaka yapıyorsun :KK37:
Yok be çocuklar vardı uyuduk sonra da :confused:
Benimkiler ara öğünlü besleniyor ablası çok şükür. Artık yiyorlar doğru düzgün.

Back
X