Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım elbette öyle ama sık beslenme denen bir durum var ... gece emzirmeye kalkılıyor 1-2 kez en az ... gece gece ağzına kuru meyve ..fındık fıstık vs atıp suyunu içeceksin ki , bir sonraki kalkışa yine hazır ol :KK49::KK49::KK49:

sağlıklı beslenilip , kilo verilir ... ama tam teşekküllü bir diyet olmaz
Kesinlikle katılıyorum. Hamur işi ve şerbetli tatlı dışında emzirirken kısılmamalı, hem süt kalitesi için hem de annenin bünyesinin güçlü olması için.

O olabilir bak ama denetmezler galjna
Valla pentide bile denetiyolardi.denemen icin verileni alir kiyafetle denersin.bi de kesin alcam dersen kiyafet ustunden yardimci da oldular bana bazi yerlerde kapali kutudakine.

malipina malipina ortim dünki menünü göremedim
doğru düzgün geçmişede gidemedim
ne yidin bakayım:KK53:
cakil80 cakil80 sen ne yedin bakayım:işsiz:
Ben bugun tum olumsuzluklara ragmen uslu durdum yemedim yanimda pasta kurabiye yediler yemedim cikolata kapli meyve yediler ben sadece muz o da bas parmagim kadar ve 1 dilim elma yedim ben bugun kendimle gurur duyuyorum.

Bu konuda senle aynı fikirdeyim ada ama şöyle ben yemekten hiç kismadim ek gıdaya geçinceye kadar ama günde hem yuruyus hem ip hem egzersiz yaptım bana kilo verdiren menulerim değildi ilk ay sporumda işte bunu yaparlarsa bence olur bir defa bir gün yediğim yemeklerin kalorisi 1800 civariydi yani öyle beslendim ama ek gıdaya gecince rahatladim açıkçası bide ben hiç süt sıkıntısı cekmedim şuan kızım 8 aylık ve 9 kilo üstü
Canım ama sen diyete başlamadan önce zaten sağlıklı gıdalar tüketmiyorum demiştin. Diyete başlayarak aslında srn normal sağlıklı beslenmeye başlamış oldun. Bu durumda süt zaten kaliteli olur çünkü işin içine kuruyemiş, meyve, sebze, protein giriyor. Emzirenler bundan kısmamalı.

bende panik atak var kızlar
başlangıç evresi ve panik atak ta direk bagırsaga vuran birşey
yada migdeye ben panik olunca bagırsaklar feci çalışıyor

akşam yine eşime biraz gerildimm
anammm hiç bişiy kalamdınnn

panik yapın beni :skandal::skandal::skandal::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:
Isin guzel yani bu olsa gerek benim laktoz gibi :KK48:

Iste canim masallah senin sıkınti olmamis ama herkesin bunyesi farkli benim ablamda sut doldu taştı ama bende 1 cay kaşığı bile olmadi ;(( senin 1800 luk yemeklerin sutun kalitesini etkilemez ama baska bi anneyi etkiler bence eger süt azalmaya basladiysa bu anne icin uyaridir... bence keyfine vararak zararli seyler yemeden spor ekleyerek çocuğunun emzirmesinin keyfine varsin anneler...
:super:

Ben kendimi pek düşünen bi insan değilim çiçeğim benim derdim oğlum ve onun babasını ozlemesi cok duskun babaya ve ben bunu eşime anlatamiyor o sanıyor ben onu evde istiyorum yardım istiyorum yardım falan istemiyorum tek derdim oglum
6 yıldır ben anlatamadım bunu. Aynen çocuklara bakamadığım için istiyorum sanıyor. Bak bu saat oldu yok , her gün böyle. .5 de bitiyor mesaisi.
Sabah çocuklarla vakit geçirsin diye ona bırakıyorum bakma işini ve duyduğum şey anneniz uykuyu çok sever...

Ben de menu vereyim.Oglumun huysuzlugi devam ediyo birazdan uyutmaya goturcem inşallah cabuk uyur.gunduz oglum uyuyunca ben de uyudum o yüzden kahvaltı yapmadim.Hem sular hem elektrikler kesildi bugun bi de oyyyy..

Sabah yok

Öğlen 14.00
1 kase corba

Ara 15.30
1 kucuk maldalina
1 elma

Akşam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata

Yatmadan süt icebilirim bi ihtimal
Su 2lt

Spor henuz yok:KK42:
@MiuLego

Bende öyleyim öyleydim daha doğrusu :KK43:
Buraya geldim bir başladım ve hiç aksatmadan her hafta mükemmel sonuçlarla mezun oldum.
Şuan ne oluyor napıyorum bilmiyorum.
Bir oturuşta yemekleri de gömmüyorum hani benim zaafım abur cubur :KK43:
Ne güzel bırakmıştım:KK43:
Ama sonu olmadığını biliyorum o yüzden yine yeniden başlamalıyım.... Başladım bile...
:KK9: ben de 1 ay kontrolumu kaybetmediysem yone yaparim :KK73:

Canlar takip edemiyorum sizleri...diyetine zeval gelen kimse yok değil mi ???

eskileri avucumun içi gibi bilirim de :KK53: yeni arkadaşlarda da durum iyidir umarım :KK51:

Motivasyon yazılarım meşhurdur aslında benim de ... bu hamilelik beni pek minnoş yaptı ..yazının bir kısmında ..yee anneeemmm beee canından kıymetli mi dersem diye korkuyorum :KK49::KK70::KK70:

Çarşamba menüm
Sabah dukan birası
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
İki çatal peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
tereyağı

Arada dukan birası

Akşam 19.00
12 zeytin
Kıymalı yumurta
Gece dukan birası
2 lt su
Spor yok

@MiuLego @Shut Up

ay bak bunu da kaçırmışım ... vaaaaaaaaaaay Shut Up Shut Up ile morti mi oldunuz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bu demek ki , en az 2 kilo vermeyi göze aldın Pınar :ıslık::ıslık::ıslık:

Back
X