Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neyse tamam bugün kendine izin günü ilan ettiysen kuzum yapma .. kafayı ona göre ayarladıysan..
Yarın yaparsın zaten şişirmez o spor

Ekmek doyurur mu hiç pınar :duduk:
Doyurmadı zaten daha çok acıktırdı aç gezdim bütün gün :KK12::KK12:
Maaşı çektim ya stok sağlam yarına yumurta peynir falan, akşama da brokoli yicem sadece :kk77:

6 yıldır ben anlatamadım bunu. Aynen çocuklara bakamadığım için istiyorum sanıyor. Bak bu saat oldu yok , her gün böyle. .5 de bitiyor mesaisi.
Sabah çocuklarla vakit geçirsin diye ona bırakıyorum bakma işini ve duyduğum şey anneniz uykuyu çok sever...
Bizde de aynı durum eflal bıraktım şimdi babasıyla oğlu başbaşa ders çalışıyor bakalım kaç dk dayanacak

Saraycammm nasılsın..doğru gelemiyorum artık çok fazla..

Bende diyete adapte olmaya çalışıyorum.

Gel arada lütfen.

İkinize de çok güveniyorum ben ... başladığında biterecek iki hatunsunuz yahu .... örnektiniz buralarda .. :KK200:

Baktım Whiteblacklife Whiteblacklife ın menüsüne ... ona eksi getirmez :deli: çünkü hayatından her şeyi çıkarmıştı .. şimdi en ufak bir giriş eksi getirmez ama sporla beraber korur gider kilosunu .. mis gibi .
ha bu şekilde de çok spor yaparsa elbette gider ama o kadar sporla can çıkarmaya ne hacet :KK53:

Bende ikimize de güveniyorum Triplimelek Megi Triplimelek Megi ;)

güzeldi canom , yemeli , içmeli :KK49::KK49: cızlı fotom vardı wappta :rolleyes:

Kumbaranın anahtarını bulamadım ki :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: o da unuttu gitti :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hemen baktım. :nazar::KK200:

Back
X