- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Aa unutmuşum yazmayı 3 ince dilimdi o yüzden akşam yemedim hiçEkemek 1 dilim miydi? Kaç dilimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa unutmuşum yazmayı 3 ince dilimdi o yüzden akşam yemedim hiçEkemek 1 dilim miydi? Kaç dilimdi
Ah kuzum ya tühhhhYok ki şansıma var biliyordum
Aa unutmuşum yazmayı 3 ince dilimdi o yüzden akşam yemedim hiç
topraga gömdüm sulayıp yeşermesini bekliyorumMenğn nerde efseeeer
Eflalim ok ru da varsa benide etiketler misinOk ru dan bakarım sağol canım![]()
Doyurmadı zaten daha çok acıktırdı aç gezdim bütün günNeyse tamam bugün kendine izin günü ilan ettiysen kuzum yapma .. kafayı ona göre ayarladıysan..
Yarın yaparsın zaten şişirmez o spor
Ekmek doyurur mu hiç pınar![]()
Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
Öğle
Peynir
Ton Balıklı salata
Akşam
Yoğurt
Hayırlı akşamlar sevgili takimim
Yapmasan bugun is yapmasan keyfine baksan felekten birgun calsan yeni yasini selamlasanSanki dogum günümde olmuşda ne olmuş yine her iş sana bakķıyor.evhanımların neden yıllık izinleri yok
Adam başı 1 adet mi ?Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023 Eki Görüntüle 2076023
Bende onu dediydimHayal gücünü pattis menüsünde gördüm
Kız artı 2 dediğin ne ki![]()
oooooooooooooooooo fatmadan modifiye 4 gün diyeti![]()
ecemavi huuuuuuuuuuu en az 1.2 kilo eksi diyor fatma ona göreeeeeeeee
ben kızlara dünkü menümü yazayım mı
korumacı teyze![]()
Bizde de aynı durum eflal bıraktım şimdi babasıyla oğlu başbaşa ders çalışıyor bakalım kaç dk dayanacak6 yıldır ben anlatamadım bunu. Aynen çocuklara bakamadığım için istiyorum sanıyor. Bak bu saat oldu yok , her gün böyle. .5 de bitiyor mesaisi.
Sabah çocuklarla vakit geçirsin diye ona bırakıyorum bakma işini ve duyduğum şey anneniz uykuyu çok sever...
Gecmis olsun candm.Baş ağrısı devam evde yook kimsede yok
Hamileykn en şon böyle basımi ağrımisti
Saraycammm nasılsın..doğru gelemiyorum artık çok fazla..
İkinize de çok güveniyorum ben ... başladığında biterecek iki hatunsunuz yahu .... örnektiniz buralarda ..
BaktımWhiteblacklife ın menüsüne ... ona eksi getirmez
çünkü hayatından her şeyi çıkarmıştı .. şimdi en ufak bir giriş eksi getirmez ama sporla beraber korur gider kilosunu .. mis gibi .
ha bu şekilde de çok spor yaparsa elbette gider ama o kadar sporla can çıkarmaya ne hacet![]()
Hemen baktım.güzeldi canom , yemeli , içmelicızlı fotom vardı wappta
Kumbaranın anahtarını bulamadım kio da unuttu gitti
![]()
Pek öyle olmsada öyle olsun inşallahYapmasan bugun is yapmasan keyfine baksan felekten birgun calsan yeni yasini selamlasan
Hele sen bi bayagi kilo al listeye gir neden olmasin.Ben listeye girince
kendimi tutunca
yemeyince
bana da böyle yapıcan mı
sevcen mi beni o zaman
![]()