- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
ben müdahale ediyorum bu yüzden başım da belaya giriyor ama olsun...Off ya off . Cehalet başa bela. Gördüğüm yanlışları düzeltmek istiyorum deli gibi.
Oğlumu bir kere okula götürürken, yanından geçtiğimiz kadın çocuğuna Alkah seni sevmeyecek yakacak beni üzdüğün için diyor. Kendimi zor tuttum, müdahale etmemek için! Allah çocuk yakmaz da senin gibi cahilleri ne yapar otur bir düşün diyesim geldi
Öğretmenlik gibi kutsal bir meslekte bile çıkıyor malesef böyle çürük elmalar. Çok zor zamanlardı eflal. Bizimkiler başta destek olmadı. Biz 3 kız kardeş çabaladık durduk. Okul müdürü babamın arkadaşı onla konuştuk önce... Tutup babama kızların şikayet ediyor memnun değilseniz alın demiş (öğretmen güya urfadaki en iyi ilk okul öğretmenlerindenmiş, millet torpille onun sınıfına aldırıyormuş, para filan veriyormuş, babam arkadaşı diye almış onun sınıfına. minnetli yani)
Sonra çocuk eve geliyor bi gün burnu kanamış. Vurmuş burnu duvara gelmiş canavar kadın. Urfaya koştum hemen. Okul çıkışı gittim konuşmaya car car konuşunca belki yanlış ama üstüne yürüdüm... Biraz da tartakladım. Veliler araya girmese parçalardım o kadını. Sonrasında ailem de destek oldu neyse ki kurtardık çocuğu. Ama yetmedi bana. Bi bizim çocuk yok ki. Hepsi aynı sıkıntıda. Anlattıkça sinir vuruyor